Tražite Bitcoin Alternative? Evo 6 kovanica koje treba razmotriti | Croatian.lamareschale.org

Tražite Bitcoin Alternative? Evo 6 kovanica koje treba razmotriti

Tražite Bitcoin Alternative? Evo 6 kovanica koje treba razmotriti

Bitcoin je kralj digitalne valute, barem za sada. Postoji nekoliko natječu digitalne valute, međutim, da bi jednog dana mogao suparnika Bitcoin.

Mnogi od tih valuta tvrde da nude određene tehničke prednosti nad bitcoin. Ostale valute obuhvaćene su uzimanje cijeli novi kut na digitalnim valutama, pokušavajući ne samo ponuditi alternativu novca, ali i ponuditi mogućnosti za razvoj softvera, društvenih medija platforme i druge usluge Powered by blockchain.

load...

Za sada, Bitcoin ima veliku prednost u odnosu na konkurenciju, barem u smislu tržišnoj kapitalizaciji. Uz tržišne kapitalizacije od 10 milijardi dolara dolara kao pisanja ovog članka, Bitcoin je oko deset puta veća od najbližih konkurenata. Ipak, jednog dana Ethereum, Steem, Litecoin, ili neki drugi kandidati mogli ukrasti krunu. Zato ćemo uzeti trenutak da ide preko Bitcoin glavni konkurenti.

load...

Challenger: Ethereum (i Ethereum Klasični)

Ethereumhas je dobivanjem puno pažnje u posljednje vrijeme. Ovaj javni blockchain softver ima za cilj podržati mnogo više nego „samo” digitalne valute. Programeri mogu zapravo kod softvera, a zatim snaga koja program kroz javni blockchain.

Pojedinci onda mogu prodavati svoje snage za obradu i plaća se u „eter” -a digitalne valute pomalo nalik na bitcoin- u zamjenu. Trenutno etherium je drugi najveći svjetski cryptocurrency po tržišnoj kapitalizaciji.

Nakon hack natrag u srpnju, Ethereum podijeliti u dvije konkurentske valute. „Novi” Ethereum (samo zove Ethereum) odvezao hack. „Klasična” Ethereum zadržala hack. Sada, dvije Ethereums se natječu jedni protiv drugih.

load...

Sama Ethereum ima kapu na tržištu sjever od 1 milijardi dolara, te je drugi po veličini digitalna valuta, prateći samo Bitcoin. Ethereum classic ima kapu na tržištu od preko 141 milijuna $, što je četvrti najveći digitalna valuta.

Kliknite ovdje kako bi naučili više o Ethereum

Ripple: Bitcoin suparnika ili drug?

Ripple nastao u 2012, a sada je vrlo popularan za obradu online plaćanje platforma i digitalna valuta. Možda najvažniji aspekt mreškanje je činjenica da ona omogućava za brz pretvaranje u različitim valutama. Možete čak i pretvoriti Bitcoin na valovitost, i obrnuto.

Ripple sebe ne vidi kao konkurenta za Bitcoin, nego kompliment. Čineći valuta pretvorbe lako, valovitost može dati Bitcoin korisnika i drugih jednostavan pristup tradicionalnim valuta. OpenCoin, tvrtka iza mreškanje, planira distribuirati 100 milijardi valove, iako je samo polovica će se staviti u promet.

Uz tržišne kapitalizacije od 220 milijuna dolara dolara, Ripple je treći najveći svjetski digitalna valuta.

Kliknite ovdje kako bi naučili više o Jeke

Litecoin: sigurno ne „Lite” Težina

Litecoin je jedan od starijih alternativnih digitalne valute vani, nakon što se pojavio u 2011. Kao bitcoin, ne postoji središnja vlast, nove kovanice su stvorili kroz rješavanje algoritama, a tijekom vremena ovi algoritmi postaju teže riješiti.

Postoje mnoge bitne razlike, no. Litecoin ukupni limit kapa je postavljen na 84 milijuna eura, u usporedbi sa Bitcoin-ih 21 milijuna. Same algoritmi su mnogo lakše riješiti i još uvijek se može riješiti bez posebne rudarske opreme. Nadalje, litecoin blokovi su stvorili svakih 2,5 minuta, u odnosu na Bitcoin je 10 minuta, tako da je moguće podržati daleko više transakcija.

Trenutno Litecoin je četvrti najveći svjetski digitalna valuta, po tržišnoj kapitalizaciji, vaganje na oko 175 milijuna $.

Kliknite ovdje kako bi naučili više o Litecoin

Steem

Odmah iza Litecoin sa tržišnoj kapitalizaciji od oko 170 milijuna $ je steem. Steemitis među zanimljivijih platforme vani. Ljudi mogu biti plaćeni, s steem, pisati i kapelan članaka. Također možete ocijeniti i komentirati članke, također uzimajući steem.

Prednja stranica Steemit, koji izgleda nešto poput Reddit, je ispunjen s bezbroj priča. Umjesto rudarstvo bitcoins, ili ih kupuju, ako želite zaraditi Steem, onda morate doprinijeti zajednici. Steem je pokrenuta samo ove godine (2016), a još je već osigurao veliku kapu na tržištu. Nemojte se iznenaditi ako ova platforma dobiva još više zemlju u budućnosti.

Kliknite ovdje kako bi naučili više o Steem

Crtica

Crtica temelji se usko na Bitcoin softver. Uglavnom, programeri htjeli riješiti neke od problema svojstvenih bitcoin, kao što su sporo vrijeme obrade transakcija, a time i odlučili stvoriti novu valutu, jednostavno nazivom „crtica”.

Kao bitcoin, crtica ima napredne značajke privatnosti. Neki bi čak reći da je crtica nudi poboljšanu privatnost. Crtica također nudi instant transakcije, dok Bitcoin transakcija može potrajati nekoliko minuta. Nadalje, crtica koristi ono što zove „Masternodes” da biste provjerili blockchain i kako bi se osiguralo da se ne pretjerano manipulira.

Naknade su niske, sustav je globalno, a kao bitcoin, crtica i dalje P2P bez centralizirane vlasti. S obzirom na tehničke prednosti ove valute, to je svakako vrijedi blizu sat.

Kliknite ovdje kako bi naučili više o crtica

Dogecoin

Dogecoin je najmanja digitalna valuta na ovoj listi, sa tržišnoj kapitalizaciji od samo 25 milijuna $. Ipak, ono što dogecoin nedostaje u veličini, čini se za sa svojom relativno vjerne obožavatelje. Dogecoin dobiva svoje ime i marke iz „dužda” Internet meme, na kojemu se nalaze shiba inu psa. Ovaj pametan brandiranje je pomogao da dogecoin jednom od više poznatih Bitcoin alternative.

Dogecoin rudari može obraditi transakcije u samo oko jedne minute. Nadalje, za razliku od bitcoin i mnoge druge kripto-valute, ne postoji ograničenje na broj dogecoins koje mogu biti minirano. Ovaj nedostatak gornje granice, i jednostavnost rudarstvo, međutim, znači da pojedini dogecoins se ne isplati previše, sa stotinu njih se isplati samo nekoliko novčića.

Kliknite ovdje kako bi naučili više o Dogecoin

Zaključak: Bitcoin vodi utrku, ali konkurencija je stezanje

Bitcoin ne ide daleko u skorije vrijeme, a kroz bliskoj budućnosti, to će najvjerojatnije ostati premijer globalna digitalna valuta. Ipak, konkurencija za najbolji altcoinlike ethereum i steem nudi vrlo jedinstven pletiva na digitalnim valutama. Drugi, poput Dash i Ethereum, mogu biti tehnički zvuk. Kao rezultat toga, ove se natječu valute mogu jednog dana dostići, ili čak nadmašiti, Bitcoin.

Osim valutama spomenutih u ovom članku, postoji nekoliko drugih dostojan konkurenata. NEM, MaidSafeCoin i NXT su samo nekoliko natječu valute koje dolaze u obzir. U budućnosti, digitalna valuta okruženje je siguran da se razvije, pa provjerite da li zadržati svoje oči na njemu.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Bitcoin Trezor je pregledao - je li siguran?

Post Tacocoin

Web-mining - Unovčite svoju web stranicu putem korisničkih preglednika

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Elektronski novčanik pregledan: osobni i Reddit recenzije

Post Tacocoin

Antminer T9 protiv Antminera S9 - Tko je najbolji Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Desktop Walleti 2017 - pregledani su 4 novčanika (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Moj novi najbolji Bitcoin i altcoin novčanik - Exodus novčanik pregled

Post Tacocoin

Bitbay je pregledao: kupnju Bitcoinsa u Poljskoj

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play potpuni Bitcoin čvor

Post Tacocoin

Recenzija novčića: 6 Kontroverzni problem morate biti svjesni

Post Tacocoin

Dajte dar Bitcoina za Božić - Bitcoinove darovne ideje

Post Tacocoin

Virwox pregled: Je li to Legit ili muljaža?