Milijardijska kovanica (TBC) - Kako muljaža ide poprsje | Croatian.lamareschale.org

Milijardijska kovanica (TBC) - Kako muljaža ide poprsje

Milijardijska kovanica (TBC) - Kako muljaža ide poprsje

Sljedeći članak odražava mišljenje autora na miru i ne predstavlja savjet za ulaganje.

Bilo je dosta zujati preko kovanice zove milijardi kovanica (TBC), pa sam odlučio da kopaju malo dublje da se vidi što je sve puno buke je oko. TL; DR verzija: To je prijevara. Klonite se po svaku cijenu.

load...

Stvarna tržišna kapa od TBC

Kad sam obavljati istraživanja na potencijalno profitabilne cryptocurrencies, počnem ih se gleda na Coin Market Cap. To je lijep način da provjerite kovanicu u cijenu, volumen i povijest, i to ima veze s različitih izvora o svakom novčiću.

Nažalost, došao sam u slijepu ulicu desno od get-go, kao TBC nije naveden na popisu. Nije velika stvar-ima puno brand novog novca koji još nisu na popisu, a iskreno, pronalaženje novčić u povojima ima potencijal za ponuditi 10x dobit.

load...

Tako je TBC jedan od tih 10x-ili čak 100x-novca?

Sada ćemo provjeriti i vidjeti ako je milijarde novac je na Svjetskom Coin Index. Opet, nema sreće: to nije na popisu tamo bilo. Tako da je vrijeme da se pokrene Google pretraživanje i provjeriti njihovu web stranicu, TheBillionCoin.info. Na prvi pogled, čini se da je jedan od onih cheesy klizač WordPress teme koje nitko ne koristi puno više, barem ne netko tko je pokrenut cryptocurrency promotivni web stranicu.

Na mjestu, kreatora tvrde da je milijardi kovanica ima kapu na tržištu u četvrtom mjestu iza Bitcoin, Ethereum i Litecoin. To izgleda kao potezu s obzirom da nisam ni čuo za TBC do prije par dana. S obzirom na činjenicu da sam proučavati dan kripto industrije u dan, ja ću pogoditi da je laž. Ako je to doista istina, TBC će biti uvrštene na Coin Market Cap.

load...

Sljedeća slika na klizaču kaže „izaći iz duga brzo.” Čini se kao da su pljačkajući emocije očajnih ljudi-klasičnom tužibaba znak muljaža. Slika žene rezanja do njene kreditne kartice je što bilo tko razmišlja o kupnji ovaj novčić trebao učiniti, tako da ne završiti izgubiti sve što imaju.

Ona dobiva čak i gori. Prema web stranici, trenutna cijena 1 TBC od prije nekoliko dana je navodno 68,2 Bitcoin-otprilike 286.000 $. Međutim, danas, na web stranici tvrdi da je jedan TBC vrijedi 105,93 BTC. Tako je cijena svakog TBC je 105 BTC, ali to nije ni naveden na Coin Market Cap? To je gotovo komične da bi netko mislio da je to istina.

Očigledno, milijarde novac može kupiti i prodaju na burzi site-a, ali samo tu i nigdje drugdje. Tu je stranica, pa čak i YouTube video (što ne iznenađuje, ima komentare hendikepirane osobe), na web stranici posvećen kupnju i prodaju TBC na burzi. Međutim, stvarni tečaj je „odsutan za održavanje”, pa tko zna, ako je to uopće on-line za početak.

Ostaje glavno pitanje: zašto se ne TBC razmijenjeni na javnim burzama kao i svaki drugi cryptocoin?

To bi trebalo biti jasno u ovom trenutku da svatko tko razmišlja o kupnji TBC treba kloniti. Međutim, oni koji još uvijek imaju trunku nade u ovaj projekt treba čitati.

Milijarde novac web stranica

Prema svojoj web stranici, TBC ide 2% dnevno, svaki dan. Drugim riječima, kreatori ove muljaža tvrde da je cijena nikada ne padne i uvijek ide gore. To nije logično uopće ako je tržište diktira cijenu. Tržišta ići gore, a tržišta zalaziti to je razlog zašto je logika iza trajne zarade je pogrešiva.

Prema web stranici TBC, originalni dionici koji su kupili 100 € od TBC 21. Ožujka 2016. Godine, svi dobili 10,000x dobit u šest mjeseci vremena i milijunaši. Stranica odlazi na to reći da svatko tko uskoro kupuje će zaraditi slične dobitke. Na kraju se kaže: „Kupi što više TCB što si možete priuštiti i danas. Cijena TBC više nikada neće biti taj nisko!”. Tu je i video inačica ovog posta pripovijeda 75 $ glasnogovornika na Fiverr.

Kao što smo naveli prije, u vrijeme pisanja, navodni cijena 1 TBC je 68 BTC, a to je sada 105 BTC, tako da će biti teško stvarno učitavanje gore na njemu. Za izradu jedne milijarde milijunaša je TBC misija, ili tako da stranica kaže. TBC također želi završiti siromaštva u svijetu. U svim stvarnosti, njegovi autori su postrojilo svoje džepove prevarama ljudi, a možda nestati za koju minutu.

TBC na Bitcointalk

Dosta o jeftinim web stranice. Uzmimo pogled na ono što članovi na Bitcointalk imaju za reći.

Na Bitcointalk, tu je nit o TBC koja je započela 16. Svibnja 2016. Originalni plakat, savasori, ima povjerenja ocjenu -2, što znači „trgovina s oprezom.” On objašnjava ideju iza TBC u jedan veliki blok teksta koji je gotovo nemoguće pročitati. Drugi komentar sa Woody20285 sve to sažima prilično dobro:

Svatko tko je bio u cryptocurrency industriji dovoljno dugo zna da je ova vrsta scenarija nikada ne može biti istina.

Još jedan komentar sa leigh2k14, legendarni član na forumu, kaže: „Vrijeme je da se proda ženu i djecu, ja sam sve na ovaj loš dječak.” Moraš cijeniti sarkazam.

Na kraju ovog Bitcointalk rasprave, jedan korisnik je pitao: „[Je] to [a] muljaža ili ne?” Mr.Pro, viši član, brzo je odgovorio: „Ja ne znam da li si slijep ili glup ili možda bi to moglo biti jedno i drugo.”

TBC novčanik je onemogućen

U relativno nedavne vijesti, TBC web novčanik onemogućen dana 31. Siječnja 2017. Godine, a svi nositelji su ohrabreni da se presele svoje kovanice na još jedan centralizirano mjesto, što je očito ne radi bilo.

Budući da nema otvorenih razmjene koji omogućuju TBC se trguje i TBC posredovani razmjena ne radi, nositelji moraju uvjeriti druge da kupuju njihove kovanice. Što se tiče P2P prodaje, uglavnom na Facebook, jedini način da se proda TBC je konop netko drugi u muljaža.

Nositelji su navodno pokušava prodati svoje TBC iako Facebook grupa za manje od 0,05 $ po-daleko od njihovog navedene cijene 286.000 $ svaki, baš nadoknaditi neke od svojih gubitaka.

Stvarna vrijednost TBC je 0. Iskreno to je apsolutno bezvrijedno, pa ne dopustiti da ti prevaranti da vas odvojiti od svog novca uvjerljiv kupiti ovaj novac.

Ko to čini muljaža Target?

TBC muljaža nije usmjerena na ljude koji su već aktivno trgovanje cryptocurrencies i razumiju poslovanje. Umjesto toga, on je usmjeren na ljude u zemljama trećeg svijeta, i to pokušava odvojiti od njihovog teško zarađen novac. Za veći dio, TBC je teško biti promoviran u Africi i na Filipinima. TBC muljaža umjetnika jednostavno pljačkaju jadne ljude.

Tužna istina je da su dobri u tome. Prema Slično webu, TBC-a site dobiva oko pet stotina tisuća posjeta mjesečno.

Ne Kupi milijarde novčića!

To recap je TBC prijevara dogodila u razdoblju od travnja 2016. Do lipnja 2016. Ako je to muljaža, ili jedan sličan njemu, vraća se na internetu, to izbjeći poput kuge. Ne ulagati u nešto što čini nemogućim tvrdnje nešto za ništa. Ja mogu pretpostaviti da je ime TBCwas namjerno izabrao, tako da bi to moglo biti zbunjen sa Bitcoin-a BTC.

Dok kreatora milijardi kovanica tvrdili da je njihov cilj bio napraviti milijardu milijunašica i borba siromaštva u svijetu, jasno je da je pravi cilj bio muljaža milijardu ljudi iz 100 €. Ako ste predstavili s priliku za kupnju milijarde novčića, to izbjeći pod svaku cijenu. U budućnosti, sjetite se da vas 99Bitcoins opskrbljuje s alatima kao što su Bitcoin muljaža Testto pokušati procijeniti da li cryptocurrency prilike su čitljiv ili ne.

Imali svoje iskustvo s TBC? Voljeli bismo čuti o tome u odjeljku komentara u nastavku.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

TREZOR protiv LEDGER - Hands On Hardware obrada novčanica

Post Tacocoin

Kraken pregled - Je li to Bitcoin Exchange Pouzdan?

Post Tacocoin

Je li Coinbase zloupotrijebio sudionike programa upućivanja?

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardver - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zašto su korisnici Reddit rekli o ovoj Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Rudarstvo protiv kupnje bitcoina - Gdje će vas dobiti $ 10k?

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot pregled - nepristran, 100% realnih podataka

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Je li to operacija legit rudarstva?

Post Tacocoin

Recenzija novčića: 6 Kontroverzni problem morate biti svjesni

Post Tacocoin

GreenAddress.it pregled

Post Tacocoin

Pregled Jaxx Walleta - Sve oko Bitcoinovog novčanika