Bitbay je pregledao: kupnju Bitcoinsa u Poljskoj | Croatian.lamareschale.org

Bitbay je pregledao: kupnju Bitcoinsa u Poljskoj

Bitbay je pregledao: kupnju Bitcoinsa u Poljskoj

Bitbayis poljskog razmjene Bitcoin, ali omogućuje globalnu trgovinu. Bitbay Čini se da je na manjem dijelu, ukupne marketcap manje od 500.000 dolara dolara accordingto CoinMarketCap.com. S manjim razmjene Bitcoin, njihov ugled i povijest općenito nije tako dobro poznat. Međutim, manji razmjene također čine manje atraktivne ciljeve za Bitcoin hakera. Bitbay se može koristiti za trgovinu Bitcoin, litecoin, eter, i lisk, dajući valutu obrta dobru mjeru fleksibilnosti.

Za poljskih korisnika, možete zaista dobiti BitBay debitna kartica za lokalnu kupovine i transakcije. Ova kartica je vezana uz BitBay računa i podlogom od MasterCard. Tu su i mogućnosti za plaćanje računa i kupnji Bitcoin putem SMS-a.

Bitbay Web stranice je atraktivna i relativno jednostavan za korištenje. Kao flashier site sa puno mogućnosti, korisničko sučelje može biti malo složeniji od drugih Bitcoin burzama. Nadalje, stranica će se koristiti malo više propusnosti, ali to ne bi trebao biti problem za većinu korisnika.

Kao i kod većine tradicionalnih razmjene, možete staviti ponudu, postavljanje oba cijenu koju ste spremni platiti i koliko bitcoins (ili drugih kovanica) koje želite kupiti. Također možete napraviti instant transakcije, što će vam omogućiti da brzo kupiti (ili prodati) kovanice po tekućoj tržišnoj-set cijenu. Nadalje, također možete imati bot učiniti trgovanje za vas. Vi ćete propisati određene smjernice, kao što je ciljanu cijenu po kojoj želite kupiti ili prodati. To je velika dodanu vrijednost značajka za trgovce koji ne mogu pratiti tržištima dan-u dan-out.

Naknade su prilično niska za transakcije, trčanje from.43% to.25%. BitBay nije najjeftiniji servis vani, ali sve u svemu to je vrlo pristupačne. Većina njihovih naknada za podizanje i drugih aktivnosti su također vrlo pristupačne. Cijene općenito, čini se u skladu s tržišnim cijenama. Naravno, cijene se mogu razlikovati od razmjene do razmjene, tako da je uvijek dobra ideja da provjerite nekoliko razmjene pri kupnji bitcoins.

Još jedna stvar za razmatranje je Bitbay online podršku. Korištenje instant aplikaciju za slanje poruka na dnu potporu ekrana je uvijek jedan klik daleko, što je vrlo korisno.

Na dolje strane došlo je do nekih reportsabout stabilnost Bitbay'ssite u prethodnim online recenzije. Sveukupno reviewsseem biti pozitivan usluge ipak.

BitBay je solidan izbor, uglavnom za poljske i europske Bitcoin trgovaca. Za one izvan regije, lokalne izbore može učiniti više smisla.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Bitcoin Casinos pregled - 5 najboljih mjesta za Bitcoin Kockanje

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play potpuni Bitcoin čvor

Post Tacocoin

Vodič za početnike najboljih VPN usluga u 2016. godini

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zašto su korisnici Reddit rekli o ovoj Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Bitconnect pregled: Je li Legit?

Post Tacocoin

KeepKey protiv pregleda TREZOR - Bitcoin hardverske lisnice

Post Tacocoin

HitBTC je pregledao: Je li to sljedeća velika razmjena?

Post Tacocoin

GDAX pregled - Coinbaseova napredna razmjena, kako je to dobro?

Post Tacocoin

Virwox pregled: Je li to Legit ili muljaža?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - Nije li sigurno da vrijedi svoj novac

Post Tacocoin

Evo Pobjednika za najbolji 2018 Bitcoin hardver novčanik

Post Tacocoin

Bitcoin Ploča WordPress Plugin od 99Bitcoins