Bitfinex pregled: Najveća svjetska razmjena po volumenu | Croatian.lamareschale.org

Bitfinex pregled: Najveća svjetska razmjena po volumenu

Bitfinex pregled: Najveća svjetska razmjena po volumenu

Bitfinexis najveći svjetski razmjene Bitcoin po volumenu. 5.77 milijuna bitcoins trguje preko Bitfinex od sredine travnja do sredine listopada 2017-gotovo dvostruko obujam Bitfinex u najbližoj konkurenata, uključujući Krakena (3,65 milijuna BTC) i Coinbase (3,06 milijuna BTC).

load...

Visoki volumen je važan za trgovce kao što osigurava nisku širenje, što je razlika između najpovoljnije ponude i pitati cijene.

Ljubaznošću Bitcoinity.org, ovdje je graf volumena tijekom tog razdoblja, s Bitfinex prikazano na naranče:

Dakle, ako Bitfinex je najveći, mora biti najbolji, zar ne? Dobro…

Bitfinex Poteškoće

Nije tajna da Bitfinex je doživjela svoj dio problema. Travnja 2016 krađu gotovo 120.000 BTC od Bitfinex stoji kao druga po veličini Bitcoin pljački u povijesti, poput patuljka samo gubitkom od oko 750.000 BTC strane Mt. Gox.

load...

Ključna razlika između Gox i Bitfinex je da je potonji napravio svojim klijentima cijeli. Iako nisu svi računi bili pogođeni, Bitfinex donio odluku da se širi gubitak među svim svojim klijentima; svi korisnici je 36% „frizure” na svojim računima vrijednosti. Godinu dana kasnije, svi klijenti su u potpunosti nadoknaditi, barem onima koji su se držali BFX žetone, što predstavlja pini od Bitfinex.

Problemi nije kraj tamo Bitfinex. U travnju 2017. Godine, Bitfinex je bankovni računi zamrznuti su po korespondentne banke, Wells Fargo. Ova situacija je trajao tjednima, što dovodi do pritužbi klijenata i sve vrste nepravilnosti u Bitfinex je cijena. Normalno usluga na kraju je obnovljena-iako dolara i američki kupci više ne prihvaća Bitfinexas rezultat ovih bankarskih glavobolje.

load...

To znači da ne postoji način za financiranje Vaše Bitfinex račun s fiat valute u ovom trenutku.

Napredne Trading Značajke

Bitfinex ima napredni, prilagodljiv GUI, preko 50 trgovačkih parova (npr BTC / ETH), i obilnih vrste reda, kao što su granice, tržište, stop, stop-limit, prateći zaustaviti, ispunite ili ubiti, i smanjenih narudžbi. Te značajke zajedno čine ga popularnim razmjena s više sofisticirane cryptocurrency trgovaca.

Valuta Podrška i naknade

Bitfinex je tehnički sve-kripto razmjena na struju.

Bitfinex, međutim, podrška dijela naslona (USDT), kvazi-fiat znak neslužbeno vezana za cijenu na američki dolar je. Doista, Bitfinex je glavni dioničar dijela naslona i vjerojatno je većina nositelj tih kovanica.

Dok Tether je vrlo korisno za trgovce, što (uglavnom) kao stabilna u cijenu kao i USD, bez srodnih nedostataka spor i skup međunarodnih vremena prijenosa, ostaje ranjiva na značajne regulatorne riziku.

Besplatno depozite i prilično jeftini withdrawalsare dostupni za Bitcoin i sljedeće altcoins i ICO tokena: Litecoin, Ethereum (Classic), Zcash, Monero, crtica, valovitost, jota, EOS, Santiment, OmiseGO, Bcash, neo, Metaverse ETP, Qtum, Aventus Edo i Bitcoin Gold.

Tržišta i usluge

Osim što pruža oko 51 valuta trgovanje para za razne valutnih parova (za umjereno maksimalnu taker naknadu od 0,2% ili za kavu naknadu od 0,1%), Bitfinex također pruža tržišta za tzv Chain Split tokene (CSTs). To predstaviti način za nositelje Bitcoin nagađati o uspjehu budućih teških vilica pokušaja, kao što SegWit2x.

Za one koji žele trgovati velike količine (100.000 $ +) od cryptocurrency privatno, Bitfinex pruža over-the-counter (OTC) trgovinski objekt. Ova usluga odgovara, a vjerojatno i osigurava, velike privatne ponude.

Margin trading i margina financiranje

Margina tradingessentially umnožava izlaganje jednog trgovca na tržištu putem poluge, pri čemu je 10 $ premjestiti u Bitcoin cijeni od 10x poluge bi rezultirati 100 $ dobiti i gubitka. Bitfinex nudi najviše od 3,3x poluge.

Margina financiranje omogućuje korisnicima pružiti likvidnosti na margin trgovaca u zamjenu za dnevne isplate kamata. Za izračun mogućih prinosa, preporučujemo korisne BFXdata kalkulator.

Upozorenje: margin trgovanje pojačava kako naopako i downside rizik i ne preporuča za nove trgovce. Margina financiranje zaključava svoje zlato na Bitfinex za vrijeme trajanja kredita.

Kupnja granice

Kao Bitfinex navodi naplata Izvođač je 0,1% za one koji trguju $ 30 milijuna ili više mjesečno, može se pretpostaviti da ne kupuju granica postoji izvan ponude na tržištu.

Privatnost

Bitfinex zahtijeva potvrdu za korištenje Tether i ubrzana povlačenja cryptocurrency. Međutim, razmjena i dalje savršeno upotrebljive za one koji samo žele dati adresu e-pošte. Bitfinex također nudi izravan pristup putem Torhidden usluge.

Zaključak

Ako ste novi u cryptocurrency i traže da se svoj prvi novac, Bitfinex nije za vas. Nedostatak mogućnosti financiranja fiat čini nemoguće kupiti kripto s redovitim novca. Čak i ako uspijete sredstva na računu, komplicirano sučelje će sigurno trebati vremena da ovladaju i da će skupe pogreške češće. Pridošlice se savjetuje da se drže s jednostavnijim razmjene koji nudi razne poznate plaćanja.

S druge strane, ako ste iskusan cryptocurrency trgovac, Bitfinex vjerojatno nudi sve što je potrebno i više. Glavni ždrijeb je vjerojatno platforme visoke Bitcoin i Ethereum likvidnosti, ali je margina sredstva, poluge i više vrsta reda ponuditi puno fleksibilnosti.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Bitcoin Casinos pregled - 5 najboljih mjesta za Bitcoin Kockanje

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardver - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Je li to operacija legit rudarstva?

Post Tacocoin

Pregledane su najbolje Bitcoin oglasne mreže

Post Tacocoin

Moja ulaganja u BTCJam upravo su nestala

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading pregled

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play potpuni Bitcoin čvor

Post Tacocoin

Koji je najbolji Bitcoin desktop wallet?

Post Tacocoin

Rudarstvo protiv kupnje bitcoina - Gdje će vas dobiti $ 10k?

Post Tacocoin

GreenAddress.it pregled

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor je pregledao - je li siguran?