Bithumb pregled - kupnja bitcoina u Koreji | Croatian.lamareschale.org

Bithumb pregled - kupnja bitcoina u Koreji

Bithumb pregled - kupnja bitcoina u Koreji

Bithumbis razmjenu cryptocurrency sa sjedištem u Seulu, Južna Koreja. Osnovan u 2013, to omogućuje za kupnju, prodaju i skladištenje Bitcoin kao i niz drugih cryptocurrencies. Ne samo da je jedan od najvećih i najviše volumena cryptocurrency razmjene u Južnoj Koreji, to je također jedan od globalnih lidera u smislu Bitcoin obujam trgovine.

load...

Upravlja tvrtka zove BTC Korea.Com Co Ltd, sjedište Bithumb nalaze se u Seulu, Južna Koreja. Malo više od toga je poznato o tvrtki kao što postoji vrlo malo informacija može se naći na internetu. S obzirom na samoj platformi, to je jednostavan za korištenje s malo na putu od naprednih mogućnosti, što ga čini idealnim za početnike koji traže user-friendly platforma bez previše komplikacija.

load...

Srećom, ne morate biti tečan u korejskom bi mogli koristiti Bithumb. Razmjena podržava više jezika, uz engleski, španjolski, kineski, japanski i Hindski također u ponudi. Kada je riječ o trgovini, postoje tri glavne opcije trading: General Trading, jednostavno trgovanja i zadržana trgovanja. Ove opcije vam ponuditi neke fleksibilnost, ovisno o tome što želite kupiti i prodati cryptocurrency.

Valuta podrška

Sa Bithumb se razmjena cryptocurrency sa sjedištem u Južnoj Koreji i prvenstveno služi narodu Južne Koreje, ona nudi samo trgovanje parova s ​​južnokorejskog wona (KRW). Nažalost, nema BTC / ETH uparivanje dostupna, ali to može biti dostupan u bliskoj budućnosti.

load...

U nastavku ćete naći cijeli popis cryptocurrencies trenutno nude na Bithumb. Posljednjih mjeseci nisam vidio dodatak Litecoin (LTC), Bitcoin Gold (BTG) i Zcash (Zec). Postojale su glasine da bi Bithumb biti dodajući NEO, ali to se nije dogodilo još.

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Crtica (crtica)
 • Litecoin (LTC)
 • Klasični Ethereum (ETC)
 • Valovitost (XRP)
 • Bitcoin Novac (BCH)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (Zec)
 • Qtum (QTUM)
 • Bitcoin Gold (BTG)

Bithumb zemlja podrška

Kao i kod većine kripto razmjene, Bithumb je dostupan u većini zemalja. U stvari, to čak i jela međunarodne korisničku podršku. Međutim, to je vrijedno checking zakonitost cryptocurrency na svom mjestu prije trgovanje. Također imajte na umu da je opcija samo fiat valuta je pobijedio; nema mogućnost za trgovinu s USD, EUR ili GBP.

Bithumb naknada

Bithumb pristojbe su konkurentni. Izrada polog za Bithumb je slobodan. To je slučaj da li ste polaganja wona ili cryptocurrency kao što Bitcoin ili Ethereum. Povlačenje osvojio nosi KRW naknadu za 1.000, što je ekvivalent za 0,92 $ od vremena pisanja ovog članka. S obzirom na povlačenje kripto, naknade su kako slijedi:

 • Bitcoin (BTC): 0.0005 Bitcoin
 • Ethereum (ETH): 0,01 Ethereum
 • Crtica (crtica): 0,01 crtica
 • Litecoin (LTC): 0,01 Litecoin
 • Klasični Ethereum (ETC): 0,01 Ethereum Klasični
 • Valovitost (XRP): 0,01 valovitost

Bithumb je niske naknade su jedan od njegovih glavnih prednosti. Međutim, iako njegovi trgovanje naknade su niske, ako se nalazite izvan Južne Koreje, da ste vjerojatno da će imati koristi od toga što ćete morati faktor u stopama konverzije i međunarodnim naknada za prijenos.

Bithumb korisničku podršku

Dok cryptocurrency razmjene bi kupnja i prodaja kripto relativno brzo i jednostavno, oni često razočarati kada je u pitanju korisničku podršku. Bithumb ne nudi uslugu podrške 24/7 korisnike. Štoviše, tu je međunarodna podrška korisnicima dostupne na engleskom jeziku. Dakle, ako ste zainteresirani za korištenje ovog južnokorejskog razmjenu cryptocurrency, možete barem učiniti sa znanjem da postoji pomoć ako vam je potrebna.

Prema službenim stranicama Bithumb-a, međunarodni pozivi se naplaćuju po normalnim nacionalne stope. Međutim, ako niste ljubitelj poziva u inozemstvu, možete ih kontaktirati putem e-maila.

Javno mnijenje i online recenzije

Ne postoji ogromna količina informacija može se naći na engleskom jeziku u vezi Bithumb jer je velika većina njegovih korisnika sa sjedištem u Južnoj Koreji. Međutim, došlo je do nekih online recenzije Bithumb. Opći konsenzus je da je to razmjena velike volumen uz razumne troškove.

Bithumb je južnokorejski najpopularniji cryptocurrency razmjena, kako svjedoče svojim visokim volumena trgovanja, posebno u slučaju Bitcoin. Međutim, ova razmjena nije bez svojih problema; 2017 vidio dva značajna problema koji je napravio naslove u svijetu kripto.

U srpnju 2017. Godine, Bithumb navodno je bio sjeckan, s nekim 1,2 milijardi wona ukradenih računa korisnika. Postoji neka rasprava o izvoru hack. Bithumb negirao da je bio sjeckan njegovi poslužitelji, navodeći da je kućno računalo jednog od svojih zaposlenika bila ugrožena.

U svakom slučaju, procjenjuje 30.000 korisnika, rekao je da su pogođeni. Nakon Bithumb hack, Bithumb najavila planove za korisnike nagrađuju. Ako ništa drugo, iskustvo je veliki podsjetnik da ne ostavljaju velike količine novca na burzama. Umjesto toga, prijenos novca na novčanik za čuvanje.

Još jedan problem pojavio u studenom 2017., kada Bithumb poslužitelji crashedas veliki broj korisnika je pokušao prodati svoje Bitcoin Cash. To je rezultiralo mnogi korisnici gube značajne količine novca kao i cijena naglo pala. Opet, to nam šalje poruku da je to pametno stavljati bezuvjetno povjerenje u bilo cryptocurrency razmjene, kao svašta se može dogoditi.

Zaključak

Sve u svemu, Bithumbis jednostavan cryptocurrency razmjene koja je relativno jednostavan za korištenje. Međutim, iskusni trgovci vjerojatno će preferirati drugim burzama zbog Bithumb je nedostatak naprednih značajki. Niske naknade i 24/7 korisničku podršku su definitivno prednosti, ali to može biti negira činjenicu da ćete morati uzeti u obzir tečaja i međunarodne naknade za prijenos i ako se ne temelji u Južnoj Koreji.

Tu su i neke zabrinutosti oko sigurnosti i pouzdanosti Bithumb, a to nije pomoglo činjenica da postoji vrlo malo podataka o tvrtki na internetu.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Rudarstvo protiv kupnje bitcoina - Gdje će vas dobiti $ 10k?

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Je li Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Moja ulaganja u BTCJam upravo su nestala

Post Tacocoin

Coinmama protiv Coinbase - kupnjom $ 150 vrijednog Bitcoina s Mojom kreditnom karticom

Post Tacocoin

KeepKey protiv pregleda TREZOR - Bitcoin hardverske lisnice

Post Tacocoin

Coinomi pregled - Mobile novčanik za više kriptocurenata

Post Tacocoin

TREZOR protiv LEDGER - Hands On Hardware obrada novčanica

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Rudarski bazeni (Top 5 pregledano)

Post Tacocoin

Antminer T9 protiv Antminera S9 - Tko je najbolji Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Pregled trgovine AvaTrade Bitcoin

Post Tacocoin

Pregledan je Luno (bivši BitX) Bitcoin Exchange i Wallet

Post Tacocoin

BitMEX pregled - Je li to Bititna burza debitne trgovine?