BitMEX pregled - Je li to Bititna burza debitne trgovine? | Croatian.lamareschale.org

BitMEX pregled - Je li to Bititna burza debitne trgovine?

BitMEX pregled - Je li to Bititna burza debitne trgovine?

BitMEX nudi margin-trgovanje servicefor iskusnih, stručnih Bitcoin trgovaca. Do 100x utjecati je dostupan korisnicima za Bitcoin i izborom altcoins za točkasto i futures tržišta.

U ovom pregledu ćemo gledati na značajke BitMEX ima u ponudi, svoje operativne metode, i na kraju da li je tečaj odgovara vašim potrebama.

Valuta Podrška

BitMEX je cryptocurrency samo servis sa Bitcoin kao glavni trgovinski opciju. Kupci također imaju pristup zdravoj odabir drugih altcoins, uključujući sljedeće:

  • Crtica
  • Ethereum
  • Ethereum Classic
  • Litecoin
  • Qtum
  • Monero
  • Mreškanje
  • Tezos
  • Zcash


Bitcoin trgovina imaju i spot i futures trading mogućnosti, a sve ostale valute imaju samo futures tržišta. Trenutno ne postoji podrška za fiat valute i razmjena samo da upravlja Bitcoin; to znači da su profiti i gubici prikazani u Bitcoin čak i kada radite s ugovorima altcoin. Kada odaberete svoju trgovačku platformu, važno je uzeti u obzir. Likvidnost altcoins nije uvijek pouzdan, a vi ćete morati da uplate i isplate u Bitcoin.

Podrška Država

Sama BitMEX je registrirana tvrtka u Republici Sejšeli, ali kao i kod većine Bitcoin operacija, to je u svijetu usluga. Razmjena ne ograničava pristup svim lokacijama zahvaljujući cryptocurrency prirodi mjestu. Lokalni zakoni mogu utjecati na korištenje usluge, ali to je izvan kontrole tvrtke.

Burze opseg trgovine stvarno ne odražavaju njegovu svjetsku primjenu. Redovito sjedi udobno u top pet na Coinmarketcap, s više od 2 milijarde $ Bitcoin trgovini svezaka u razdoblju od 24 sata.

Naknade

Naknade su vrlo konkurentne na BitMEX. U stvari, većina korisnika će ih naći gotovo zanemariva u odnosu na chunky dobit da se napravi ako si pamet operatera. Naknada lopov je postavljena na 0.0750%, a za kavu naknada može biti -0.0250%, tako da se marker zapravo dočepa malo rabat na trgovina. Pogledajte punu naknadu unose ovdje.

Uplate i isplate i dalje biti besplatno, što je uvijek vrlo ugodan-ti ne bi trebao biti lijevo s bilo koje skrivene troškove nakon što završite trgovanja (osim mrežnih naknada Bitcoin).

Sve u svemu, naknade čine za prizivanje pročitati na BitMEX, pogotovo u usporedbi s ostalim glavnim burzama je naknada obično sjede na oko 0,25%.

Korisnička podrška

Općenito, čini se kao BitMEXteam pokušati dostaviti na rastuće tržište i pokušati oslobodili pritiska njihovu službu za korisnike.

Podrška se nudi putem e-ulaznica, što je prilično standard za industriju. Stvarno lijep aspekt usluge je website koji je pakiran pun korisnih informacija i mogućnosti. Centar za podršku daje gladak rundown razmjenu i pomaže educirati korisnike o složenim trgovina.

Live ažuriranja popuniti mjesto previše. Najava okvir u gornjem lijevom čuva korisnicima do datuma sa svim promjenama i pitanjima. Na primjer, sljedeći poruka objavljena tijekom pisanja ovog članka:

„BitMEX doživljava rekordne teret u ovom trenutku, zbog nedavnih kretanja Bitcoin cijena. Naš tim motor radi puno radno vrijeme za poboljšanje performansi, pružajući poboljšanje od 20% uspješnosti na petak te s više doći. Iznad svega, BitMEX se zalaže za ispravnost, u svojoj trgovanja motora i real-time ispravnost revizije. BitMEX pozicije i nalozi su uvijek interno konzistentni s otvorenim zatvoriti.”

Live chat između trgovaca i krpelji zajedno u donjem desnom kutu zaslona. Dok je ovaj svibanj ne biti izravna linija za BitMEX, to je još uvijek jako cool biti u mogućnosti komunicirati s drugim Bitcoin trgovaca unutar razmjene-plus, to je poznato kao trollbox.

Informacije o sigurnosti učita u web stranicu, koja je uvijek potrebno za mene kad sam gleda na novu razmjenu. Uz BitMEX, možete brzo saznati tko je vlasnik platforme i kako oni čuvanje sredstava sigurna. Multisig isplate da samo partneri mogu potpisati, hladnjača i Amazon Web Services su najvažnije kada je u pitanju sigurnost.

Javnog mnijenja / Online Recenzije

Ne potop javnih mišljenja postoji za BitMEX. Nema previše čitati o velikim pregled mjesta kao što su TrustPilot, vjerojatno zato što je formalnost od margin trading nije široko shvaćen od strane javnosti. Nema horor priče su se ponudili unatoč pristojnom lova. Reddit i sličnim forumima imaju tendenciju da se više napuni tehnička pitanja i brbljanje.

U mojoj glavi, to predstavlja pozitivan znak za razmjenu trgovanja, kao što svi znamo loše recenzije obično šire poput šumskog požara.

Zaključak: Jeli BitMEX dobre razmjene?

Ako znate što radite i želite vodeća derivata cryptocurrency platforme za trgovanje, onda BitMEX će biti sretan izbor za vas. Za one koji traže više jednostavno razmjene za kupnju i prodaju neke Bitcoin, predlažem da pogledate u nekim drugim više user-friendly mogućnosti.

BitMEXteam koriste svoje financijske i web-razvoj iskustvo za stvaranje gladak platformu koja omogućuje nesmetano trgovanje, a imajući korisnicima informirani. Live Update značajke, kao što su kartice najava i live chat funkcije, dati taj mali dodatni bonus u izradi sigurni da nikada propustiti ključne vijesti. Naknade okrugle stvari off da bi razmjena atraktivnim sve oko paketa.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Desktop Walleti 2017 - pregledani su 4 novčanika (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Web-mining - Unovčite svoju web stranicu putem korisničkih preglednika

Post Tacocoin

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStamp - Gdje trebate kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

KeepKey protiv pregleda TREZOR - Bitcoin hardverske lisnice

Post Tacocoin

Kraken pregled - Je li to Bitcoin Exchange Pouzdan?

Post Tacocoin

Pregledani najbolji Wallpaperi Bitcoin za vaš Android mobilni uređaj 2017

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardver - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play potpuni Bitcoin čvor

Post Tacocoin

Bitcoin protiv Ethereuma: usporedba kriptovalute

Post Tacocoin

Rudarstvo protiv kupnje bitcoina - Gdje će vas dobiti $ 10k?

Post Tacocoin

Bitconnect pregled: Je li Legit?

Post Tacocoin

Pregledane su najbolje Bitcoin oglasne mreže