BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrillom, SEPA ili kreditnom karticom | Croatian.lamareschale.org

BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrillom, SEPA ili kreditnom karticom

BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrillom, SEPA ili kreditnom karticom

Bitpanda (ranije poznat kao Coinimal) je Bitcoin posrednik koji se bavi kupnjom i prodajom Bitcoins unutar eurozone. Tvrtka je osnovana krajem 2014. Godine i od tada je postao jedan od najpopularnijih opcija za kupnju Bitcoins diljem Europe.

BitPanda je tečaj veći od prosječnog razmjene s obzirom na činjenicu da oni omogućuju vam da kupite Bitcoins s metodama koje omogućuju povrat uplate (tj kreditne kartice, Skrill, itd). BitPanda baza cijena sastoji od tržišne kamatne stope i malu nadoplatu. Opcija plaćanja koju odaberete određuje koliko naknadu plaćate za redom. Dok SEPA, EPS, Giropay i sofort imaju vrlo niske naknade, e-novčanici poput Neteller naplatiti malo veće naknade.

Na primjer, u vrijeme pisanja po tečaju na Bitstamp je 1.129,00 EUR po Bitcoin dok je na BitPanda je 1.152,82 eura. To znači da je premija 2,1% na Bitcoin cijenu. Međutim, to nije sve, ovisno o načinu plaćanja ćete platiti dodatnu naknadu.

Korištenje prijenosa kreditne kartice / sofort ima dodatnu naknadu od ~% 2 (što je relativno nizak). Skrill ima dodatnu naknadu od ~ 3,77%, Neteller je malo niža od Skrill i najjeftinijih načina za kupnju Bitcoins na BitPanda koristite bon ili Giropaya.

Kako bi se kupiti Bitcoins s BitPanda morate provjeriti osnovne provjere. Najniža razina verifikacija zahtijeva samo broj telefona. To će vam omogućiti da kupite u vrijednosti 50 eura od Bitcoins mjesečno do ukupno 600 eura. Više razine provjere zahtijeva službeni identifikacijski dokument.

Ako je vaš račun potvrđen, ograničenje je 2500 € dnevno (75.000 € mjesečno) za kupnju kreditnih kartica. Za ostale mogućnosti, tu je 10.000 € dnevno (300.000 € mjesečno).

Korisničko sučelje BitPanda je prilično gladak i vrlo intuitivno. Čak i novorođen imati lagan put u navigaciji kroz njega i kupuju Bitcoins. Ostali online reviewssuggest BitPanda radi prilično dobar posao s službu za korisnike, kao dobro. Na kraju, čini se da je tvrtka dobila je pokretanje awardin krajem 2016. Godine, međutim, ne mogu reći što ova nagrada je sve o tome.

Kliknite ovdje da posjetite BitPanda

Da zaključimo, BitPandaseems kao odličan izbor za kupnju Bitcoins unutar EUFOR ljudi koji su u potrazi za korištenje Skrill, kreditne kartice, ili bilo koje druge opcije. Tvrtka je oko dovoljno dugo, troškovi relativno niske naknade i ima dobra podrška događa.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Pregled i analizu Bitclub mreže

Post Tacocoin

Najbolje Bitcoin Escrow usluge

Post Tacocoin

Koji je najbolji Bitcoin desktop wallet?

Post Tacocoin

Pregledani najbolji Wallpaperi Bitcoin za vaš Android mobilni uređaj 2017

Post Tacocoin

Coinmama protiv Coinbase - kupnjom $ 150 vrijednog Bitcoina s Mojom kreditnom karticom

Post Tacocoin

Bithumb pregled - kupnja bitcoina u Koreji

Post Tacocoin

KeepKey protiv pregleda TREZOR - Bitcoin hardverske lisnice

Post Tacocoin

Vodič za početnike najboljih VPN usluga u 2016. godini

Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Je li 100% legit?

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor je pregledao - je li siguran?

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Rudarski bazeni (Top 5 pregledano)

Post Tacocoin

Moja ulaganja u BTCJam upravo su nestala