Bittrex pregled - jedan kritični problem koji trebate znati | Croatian.lamareschale.org

Bittrex pregled - jedan kritični problem koji trebate znati

Bittrex pregled - jedan kritični problem koji trebate znati

Bittrexis američki razmjenu cryptocurrency koji je odrastao u popularnosti među kripto trgovaca od pokretanja poslovanja u prosincu 2014. Njegova stalni rast ostvarila je jedan od najpogodnijih razmjene altcoin na tržištu.

Velik dio Bittrex uspjeh je rezultat njegovog utemeljitelja tim iskusnih sigurnosnih stručnjaka, koja je posvećena održavanju jednostavan, brz, pouzdan i sigurnu razmjenu. Uz obilje slučajeva kolapsa i sjeckan razmjena u industriji, trgovci cijeniti davatelja platformu koja ne gube novac.

Bittrex je osnovao Bill Shihara (suosnivač i CEO), Richie Lei, Rami Kawach i Ryan Hentz. Ona se temelji iz Las Vegas, Nevada. Tvrtka čini točku da postupi u skladu s američkim novcem zakonima, što je vidljivo u postavljanju i strukturu njegove razmjene.

Prijavljivanje sa Bittrex

Prijave s Bittrex je prilično jednostavan proces, pogotovo ako je sve što ste u potrazi za trgovinu su cryptocurrency parova. Uz ime i prezime, e-mail adresu, datum rođenja, te potvrdi telefonskog broja, možete početi trgovanje s bazičnom potvrđen račun za manje od trideset minuta.

Visoko-tier provjere zahtijevaju dijeljenje više detalja otključati širu mogućnost objekata. Na primjer, poboljšana je provjereno red omogućava trgovcima da uplate i isplate u fiat wire transfer vrijedan $ 10000 ili više.

Raznolikost Altcoins

Nakon što su potvrđeni račun, odličan izbor altcoins u odnosu na bilo koji tečaj će biti dostupne za vas. Više od 250 altcoins su dostupni za trgovanje protiv Bitcoin, Ethereum i fiat valuta u obliku USD remen i BitCNY.

Bittrex čini kako bi dodali gore-i-dolaze altcoins nakon pažljivo vetting svoje izvorne kodove i delisting neaktivnih novca.

Dok su neke kovanice pumpa-and-dump uspio provući kroz proces provjere, Bittrex je cilj podizanje razine kvalitete cjelokupne kovanice oglasi. Ako postoji ICO koja je upravo završena, nova blockchain pokretanje, ili čak i nedavno razgranata vilica, zasigurno ćete ga pronaći na Bittrex.

Tvrdi Fork Kovanice

Bittrex pažljivo pregledava sve kovanice iz predstojećih tvrdim vilicama ili airdrops prije pruža punu potporu i na teret kupaca račune. Često, čim mreže su dovoljno stabilni, nekoliko kovanica rođeno od tvrdih vilice su dostupni u trgovini.

Jedan primjer je nedavna Zclassic (ZCl) kovanice vilica, koja je uspjela profesionalno podržati novi ZenCash (ZEN) novac. Još jedan nadolazeći Bitcoin Gold teško vilica još uvijek u pregledu, ali nakon što je uspješna, BTG će biti dodan trgovanju baš kao u Bitcoin Cash forkof Bitcoin i Ethereum Classicfork od Ethereum.

Trgovanje, povlačenja, i naknade

Nažalost, Bittrex još ne podržava poluge i marže trgovanja, a samo mjesto trgovanja je u ponudi za sve kovanice oglasi. Razmjena se radi na novom trgovanja motor koji će podržati margin trading i naprednih vrsta reda uskoro.

To je rekao, međutim, sadašnja trgovanje motor besprijekorno ljepila zajedno automatiziran trgovanje značajke, kao što su zaustaviti gubitak, dobre „do otkazani (GTC), te brz kupovati ili prodavati, sa svim standardnim alatima tehničkim crtati trgovac mora. Klijenti stalno pohvaliti Burze trgovanja sučelje za njegovim brzim vremenima utovar, bez učestalosti vješanje ili pomaka.

Naknade i volumeni

Trgovanje feesare malo više s Bittrex usporedbi s prosjekom industrije. Osim toga, ne postoje popusti za veći-volume trgovina niti poticajnih modela za takers i odluka. 0,25% ravnog provizije se primjenjuje na sve trgovina.

Međutim, naknade učinili malo navlažite broj kupaca u prijavi. Bittrex je vidio vidljivo povećanje trgovinskih količinama budući da 2014. Godine, a sada je sustići Poloniex, razmjenu altcoin s najvišim količinama. U nešto manje od tri godine, Bittrex je volumeni su skalira kao niska kao 0,1% do 0,5% od Poloniex je količina.

Ipak, Bittrex je brže povlačenje puta i pouzdanije izvršavanje naloga od Poloniex unatoč relativno niskim razinama glasnoće.

Sigurnosti

Neusporediva sigurnost Bittrex Najznačajniji prodajna mjesta. Temeljni tim, koji se sastoji od računalnih stručnjaka s više od 40 godina kombiniranog iskustva, prioritet sigurnost u svim njezinim razvojnim odlukama. Tri godine nakon pokretanja, Bittrex je postigao rijedak podvig nikad nije snosio nikakve povrede ili nakon što je izgubio bilo kupaca sredstava.

Bittrex je na mjestu elastičnu, višestupanjska strategiju novčanik koji uvijek drži 80% -90% sredstava sigurno odsutan. U međuvremenu, na strani kupca, dvije autentifikacija je potrebno za sve isplate i API pozive ako nije aktiviran, ograničenje na podizanje se provodi za korisnike bez 2FA postaviti.

Nakon što je sve to, korisnik nam je nedavno kontaktirala da nas obavijestite da je njegov račun hakiran. Navodno hakeri mogli pristupiti njegovu Bittrex račun i promijeniti postavke 2FA bez ikakve potrebe za provjerom e-pošte. Korisnik je u osnovi onda zaključan. Bittrex nisu odgovorili na ovom slučaju, kao u vrijeme pisanja. Dakle, riječ upozorenja - ne koristite Bittrex bez 2FA omogućeno, jer ako netko dobiva podatke o korisničkom računu je učinkovito može zaključat.

Korisnička podrška

Povremeno, neki računi bit će privremeno suspendedpending završetak revizije. Proces je privukao oštre kritike od vlasnika zamrznutim računima, koji su se na web forumima u zrak svoje pritužbe na internetu.

Očigledno, ova situacija traje već neko vrijeme, samo s minimalnim odgovor od Bittrex tim. Sve u svemu, u skladu s Bittrex, samo 0,1% od računa utječe suspenzije, zatvarači ili potpune zabrane. Međutim, u posljednjih mjesec dana, više od pedeset niti su otvoreni u raznim BTC forumima u vezi ovog pitanja.

Ako želite izbjeći takve neugodnosti, to je najbolje da imaju svoje vjerodajnice na ruci u slučaju da račun označena. Većina pritužbi naći online su od korisnika na tržištima u nastajanju; Zahtjevi niske razine, Bittrex a izgleda da apeliram na neisporučene tržištima.

Čak i uz vrhunsku sigurnost, Bittrex najveći razočaranje je njegova podrška korisnicima. Javno mnijenje o brzini odgovora za podršku ulaznice je tužan kada je u pitanju provjere, usluga korisnicima pitanja i slijedite-up na računima koji su na pregledu.

Zaključak

Iako Bittrex može se smatrati odličan tečaj za početnike i trgovaca koji traže čvrsto, sigurno platforma na kojoj se trgovati više cryptocurrencies, njen nedostatak korisničku podršku i nedavne zamrzavanja računa čine ga upitno izbor.

Prečesto, razmjena žrtvovati korisničku podršku i zadovoljstvo nastaviti s radom i širi u sve razvija kripto prostora. U tom slučaju, javni bijes čini previše glasno ignorirati.

Koristite Bittrex oprezno za sada, a ne uplatiti bilo koji iznos ne možete priuštiti da se zamrznuti za određeno vremensko razdoblje. To je, međutim, nesretna istina za gotovo svaki Bitcoin exchangeout tamo.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Bithumb pregled - kupnja bitcoina u Koreji

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Desktop Walleti 2017 - pregledani su 4 novčanika (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Rudarstvo protiv kupnje bitcoina - Gdje će vas dobiti $ 10k?

Post Tacocoin

Virwox pregled: Je li to Legit ili muljaža?

Post Tacocoin

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStamp - Gdje trebate kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

HitBTC je pregledao: Je li to sljedeća velika razmjena?

Post Tacocoin

Vodič za početnike najboljih VPN usluga u 2016. godini

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining pregled - Nije profitabilan kao što biste mislili

Post Tacocoin

Coinmama protiv Coinbase - kupnjom $ 150 vrijednog Bitcoina s Mojom kreditnom karticom

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: Najbolji menadžeri za šifriranje 2017 pregled

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot pregled - nepristran, 100% realnih podataka

Post Tacocoin

Dajte dar Bitcoina za Božić - Bitcoinove darovne ideje