Pregledan je Luno (bivši BitX) Bitcoin Exchange i Wallet | Croatian.lamareschale.org

Pregledan je Luno (bivši BitX) Bitcoin Exchange i Wallet

Pregledan je Luno (bivši BitX) Bitcoin Exchange i Wallet

Luno (bivši BitX) ima prilično mali marketcap prema CoinMarketCap.com, uz trgovanje često ispod pola milijuna dolara. Ipak, Luno uživa općenito visok industrije ugled, te je uglavnom dobila povoljne ocjene. Za razliku od mnogih drugih burzama, Luno fokusira samo na bitcoin, tako da ne tonu fleksibilnosti s ovom platformom. Ipak, Luno razmjena i novčanik su i velike mogućnosti za bitcoin.

load...

Luno tvrdi da je svjetski „najpouzdanijih, siguran i pouzdan razmjena”. Da li tvrtka može poduprijeti takve uzvišene tvrdnje gore, međutim, ostaje sasvim druga stvar. Luno je oko od 2013, tako da tvrtka ima povijest iza njega, ali do sada Luno nije uspio osigurati nikakvu ozbiljnu tržišnu dominaciju.

To ne bi trebalo otjerati od razmjene, no. Razmjena je također primaju sredstva iz digitalna valuta Grupe, koji vodi industrija misao-vođa Barry Silbert. Luno također financira Naspers, koji je jedan od starijih još uvijek aktivan rizičnog kapitala i tehnologije investicijskih društava. Naspers potonuo 4.000.000 $ u Luno, što je prilično velik iznos za jednu VC tvrtki, tako da oni moraju imati svidjelo ono što su vidjeli.

load...

Luno također nudi Bitcoin pametne novčanik za Android mobilne uređaje. Novčanik je preuzeto između 100K do 500K puta, što je vrlo popularna cca. Nadalje, to je zaključan dolje rezultat od 4,4 od recenzenata, što ga čini jednim od najvažnijih dobro smatrati Bitcoin novčanik aplikacija za Android. To novčanik je slobodan i ima nula naknade od transakcija, što je velika mogućnost niske cijene.

Luno ne naplaćuje naknade za slanje, pohranjivanje ili primati bitcoins. Međutim, ako kupnju ili prodaju bitcoins, morat ćete platiti naknadu. Naknade su malo složeniji, kao Luno naplaćuje samo „takers” koji smanjuju likvidnost, umjesto „odluka”, koji povećavaju likvidnost (recimo nudeći bitcoins za prodaju). Vidjet ćete punu cijenu kada idete obaviti kupnju, jer može varirati od posla do posla. Da budem iskren, taj nedostatak se prednji transparentnosti je prilično neugodno.

load...

Luno čini se da je dobar izbor za Bitcoin trgovaca, ali budite sigurni da obratite pozornost na fluktuirajuće naknade kako bi se osiguralo da su u skladu s tržišnim standardima. Luno novčanik je također odličan izbor za ljude koji traže snažan i pouzdan novčanik za Android.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Koji je najbolji Bitcoin desktop wallet?

Post Tacocoin

Pregledani najbolji Wallpaperi Bitcoin za vaš Android mobilni uređaj 2017

Post Tacocoin

BTCJam pregledao - Moje osobno iskustvo i Reddit korisničke recenzije

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debit kartice U usporedbi i pregled (2018)

Post Tacocoin

Coinomi pregled - Mobile novčanik za više kriptocurenata

Post Tacocoin

EToro Cryptofund pregled: Ulaganje u Bitcoin, Ethereum, i više

Post Tacocoin

Bittrex pregled - jedan kritični problem koji trebate znati

Post Tacocoin

Evo Pobjednika za najbolji 2018 Bitcoin hardver novčanik

Post Tacocoin

Bitconnect pregled: Je li Legit?

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: Najbolji menadžeri za šifriranje 2017 pregled

Post Tacocoin

Web-mining - Unovčite svoju web stranicu putem korisničkih preglednika

Post Tacocoin

Prosinac ICO analiza - NAGA pregled