Recenzija novčića: 6 Kontroverzni problem morate biti svjesni | Croatian.lamareschale.org

Recenzija novčića: 6 Kontroverzni problem morate biti svjesni

Recenzija novčića: 6 Kontroverzni problem morate biti svjesni

Coinbaseis znan da se najveći svjetski Bitcoin brokera, trenutno služi ukupno 32 zemalja (iako se to može uskoro pasti na 31 kao Vogogo, njihov kanadski usluga platnog prometa, ugasio).

Osim izravne prodaje Bitcoin na ili u blizini, struja prosječna stopa na tržištu (plus 1% naknade), Coinbase olakšava nisku naknadu (0,25% za ispitanicima) trgovanje oba Bitcoin i Ethereum na svojoj razmjene platformi, GDAX (u Global Digital Asset Exchange).

Coinbase nudi sljedeće dodatne usluge i pogodnosti:

 • Trenutno kupnju do $ 1000 u vrijednosti od BTC tjedno za potvrđene nositelja kreditne kartice.
 • Širok izbor fiat pologa i mogućnosti povlačenja.
 • Instant prijenosa između Coinbase korisnicima.
 • Dobro dokumentirana API za programere.
 • Dobro osmišljen i intuitivno korisničko iskustvo.
 • Osigurane Bitcoin depozita.
 • Debitna kartica sa Shift Paymentslinked na svoj Coinbase ravnoteže.
 • Online i mobilne novčanik usluge, sa sigurnosnom opcijom više potpisa kako bi se spriječilo neovlašteno kretanje sredstava.

Coinbase često se preporučuje da se pridošlice kao jedan od najlakših načina kako bi stekli svoje prve bitcoins. Tvrtka je uložila mnogo vremena i novca u stvaranje svoje korisničko iskustvo glatko i bezbolno. Njihova opsežna bankarske partnerstva omogućuju transakcije se putem EFT plaćanja, ACH / SWIFT / SEPA prijenosom i, kao u nedavnom uvođenju, glavne kreditne kartice i PayPal.

Iz tih i sličnih razloga, Coinbase je doživjela brz rast od osnivanja sredinom 2012. Godine Brian Armstrong i Fred Ehrsam. Sljedeći statistika iz Coinbase u odredišnu stranicu govore same za sebe:

 
Ako Coinbaseis tako uspješna, zašto ima tako loše predst?

Nije tajna da Coinbase privlači mnogo animoziteta, ako ne i otvoreno neprijateljstvo. A „Coinbase” SEARCHQUERY na reddit je r / bitcoin uskoro otkriva beskrajne korisničkih pritužbi, prožetu relevantne vijesti. Kao odgovor na bilo takvo mjesto, ne manjka protiv Coinbase vitriol će se otkriti sa commentariat. Situacija je slična na BitcoinTalk forumu i drugim prostorima za raspravu; spomenuti Coinbase na Bitcoiners osobno ili na IRC, Twitter ili Slack i da ste podjednako vjerojatno čuti kritike kao hvale.

Sada, mnogi ljudi vole Bitcoin za pružanje utočište od velikih i sitnih tiranija banaka i korporativnih usluga plaćanja. Svaka tvrtka koja se ponovno uvodi takve „korisničke doživljaje” će neizbježno naići teške Flak. Ukratko, Coinbase je kažnjen zbog često ponašaju poput najzlokobniji banaka.

Takvi stavovi moraju biti ublažena činjenicom da, godinama, Coinbase je služio na tržištu pouzdanije i vjernije od mnogih (bivši) razmjene, neuspjele ili kao-još-unfailed, koja bi se mogla spomenuti. Međutim, Coinbase je također povukla svoj udio od upitnih poteza više od svog života.

Evo nekoliko dobrih razloga da u vezi tvrtke s nekim skepticizam:

U 6 glavnih razloga za Coinbase borba

1) Zatvoreni i Zamrznuti računi


zastrašujuća Coinbase „obavijest zamrznuti.” The

Prisilno zatvaranje računa su vjerojatno najčešće održavaju neraspoloženje protiv Coinbase. S obzirom na čvrstu integraciju tvrtke s tradicionalnim bankarskim zakonima, takvi zatvarači su neizbježne. Za bolje i / ili još gore, Coinbase se ponosi svojim zakonodavne usklađenosti.

Coinbase je firstto primanje američkih regulatorno odobrenje. Kao rezultat toga, Coinbase ima AML (za sprječavanje pranja novca) i KYC (Know Your Customer) praksu baš kao i banke. Morat ćete pružiti mnogo osobno identifikacijske podatke ukoliko želite koristiti sami od Coinbase službi.

Mnogi Bitcoiners vrijednost privatnosti i objekta na takve invazivne mjere. Da citiram nedavno tweetby Andreas Antonopolous: „Najveće perači imaju bankovne licence. Najveće terorističke financijeri su stanja. Nemojte kupiti laž KYC / AML.”

Očekujte Coinbase da trackhow ćete potrošiti „svoje” novca i da po kratkom postupku zatvoriti svoj račun za sljedeće aktivnosti:

 • Transakcije vezane za odrasle usluge,
 • Bitcoin kockanje, uključujući skill-based igre,
 • Prodaja ili kupovina krijumčarenje preko tržišta darknet,
 • Preprodaja coinson drugim burzama, posebice onih bez AML / KYC,
 • Ostali proizvoljnih razloga koji trljaju algoritam pogrešan način.

Dok je Vaš novac će gotovo sigurno biti vraćen na svoje banke ako Coinbase zatvara svoj račun, vjerojatno će dokazati da bude nezgodno, frustrirajuće i potencijalno skupo iskustvo.

Coinbase je također član Blockchain Alliance, koja ima za cilj borbu protiv uporabe Bitcoin za ilegalne (ili nedopušten) svrhe. Kao takav crnu listu mjera degradira Bitcoin je fungibility- važno svojstvo zvuka novca - Coinbase je politika stvar legitimne pritužbe na nositelje Bitcoin.

Napomena: Ako uživati ​​pogodnost kupnje bitcoins iz Coinbase ali žele izbjeći crnu listu, provjerite naš vodič za anonimnim svoj Bitcoin potrošnju!

2) Volumen pritužbi

Ako Coinbase dobiva ništa slično njihovom tvrdio brojem 4 milijuna kupaca, to stoji da je razlog da ćete dobiti razmjerno velik broj pritužbi. Kao što je nedavno, primjerice, mnogi korisnici su izrazili nezadovoljstvo GDAX bugova i outages.Such pritužbi imaju tendenciju da se prelije u društvenim medijima zbog percepcije da Coinbase osoblje za podršku će se ubrzala njihova reakcija na javno-izrazili nezadovoljstvo.

Neodgovorenih pitanja su da li Coinbase dobiva proporcionalno više ulaznica za podršku od konkurenata, koliko je ulaznica su riješeni na zadovoljstvo svojih klijenata i koliko je vremena potrebno za prosječnu ulaznica biti zatvorena. Iz osobnog iskustva Coinbase podrška odgovorio 99Bitcoins' tvrdnje jednom u 48 sati u prosjeku. Za svoj kredit, pored svojih usluga e-pošte za podršku, Coinbase također pruža sveobuhvatan FAQ sectionpage i koristan forum za podršku.

3) bliske odnose na bankarstvo uspostavi

Nije tajna da Coinbase dobila milijune u venture financiranja kapitala, u ukupnom iznosu od 106 milijuna $, dobio više od 4 kruga financiranja iz 23 različitih investitora. Njihovo sjeme krug je bio krajem 2012. I početkom 2015. Godine imala je serija C krug. Identitet Coinbase investitora, BBVAin Konkretno, ide dug put prema objašnjavajući svoje bliske veze s tradicionalnim financijskim tvrtkama. Sam Fred Ehrsam je bivši trgovac Goldman Sachs. Naravno, takvi odnosi ne sjede dobro sigurno, da se tako izrazim, „revni” Bitcoiners, koji smatraju bankama bolesti i Bitcoin lijek.

4) partner nagrade zloupotrebe

Coinbase ranije ponudio velikodušan affiliate program, pri čemu je 75 $ platio svakome tko iz klijenta koji je otišao na kupnju $ 100 + vrijedan Bitcoin. Međutim, Coinbase odbila na ovaj posao bez upozorenja. Mnogi vrijedni podružnice, uključujući 99Bitcoins, dobio je mali dio za promotivne radu provedeno za Coinbase.

5) nesretan politički intervencije

Za sve što je motiv, i Brian Armstrong i Fred Ehrsam (Coinbase osnivači) osjetio primoran preći u podmukao PR vodama, na štetu ugledu svoje firme. Njihov prvi veliki grešku koja uključuje Coinbase u blok veličine rasprave zajedljiv i njihov drugi je aktivno promicanje Bitcoin glavni suparnik; uznemiri „Turing-potpun” Ethereum.

Coinbase unwisely obećao svoju potporu propalom Bitcoin XT / Classic projekta. Brian Armstrong podigao hackles preko društvenih medija s brojem zaveden komentare i najave.


 

Armstrong top-down pristup nije bio dobro prihvaćen od strane šire Bitcoin zajednice.

Zatim Fred Ehrsam proglasila nadmoć Ethereum, neposredno prije spektakularan neuspjeh u DAOand Ethereum naknadnim cijena pada.

Teško je zamisliti što je Brian i Fred nadao da će dobiti od svojih kontroverznih izjava i odluka, ali rezultanta PR hod vjerojatno ćete ih crtati neutralnijeg tečaj u budućnosti.

6) Blockchain patenata

Možda najviše nečuven od svih svojih nedjela su Coinbase je 9 patentfilings za cryptocurrency vezane Ovi programi uključuju sljedeće „inovacija”.:

 • „Bitcoin razmjena”
 • „Vruće novčanik za održavanje Bitcoin”
 • „Gumb savjeti,” itd.

Takvi patenti su očito nisu Coinbase inovacije i očito u sukobu s open source prirode i filozofije Bitcoin. Brian Armstrong navodno expectspeople vjerovati Coinbase, a da se suzdrže od korištenja takvih patenata blokirati konkurenciju. Iskreno, ne tvrtka, agencija ili osoba canor shouldbe povjeriti zakonske ovlasti nad bilo kojim aspektom Bitcoin ekosustava. Bitcoin je dizajniran da uklanja potrebu za takvim pouzdanim osobama.

Dno crta: Ako koristite Coinbase?

S vremena na vrijeme, čini se da Coinbase je više u posao privlačenja investitora nego servisiranje klijenata ili mudro razvoju Bitcoin. S obzirom na navedeno, to je nemoguće preporučiti Coinbase bez neke nedostatke:

Vi nikada ne bi trebao oslanjati na Coinbase djelovati kao novčanik. To se jednako odnosi na svaku drugu razmjene i treće strane ponude usluga za pohranu novca. Često ponavljana izreka je: ako ne držite privatnih ključeva, ne posjeduju bitcoins.

Dok Coinbase multi-sig Vault nudi neku dodatnu sigurnost, jer se zadržati barem jedan od ključeva, to je još uvijek nigdje u blizini kao siguran kao spremanje bitcoins osobno. Ako niste sigurni kako da se pravilno pohraniti svoje bitcoins u hladnom novčanik, razmislite o kupnji odgovarajućeg hardvera novčanik.

Ne koristite Coinbase ako namjeravate koristiti bitcoins za ništa „zločesto”. Da bi se izbjegle buduće pravne vezama, vaš najbolji izbor decentraliziranog razmjene, kao što su LocalBitcoins ili micelijem lokalne trgovac.

Na kraju, ako ste Bitcoin nositelj ili vjernik, prije korištenja Coinbase razmislite je li njihove akcije, usmjerenje i poticaji ispravno poravnate s načelima lijek od Bitcoin, kao što su otvorenost, decentralizaciju i zamjenjivosti. Dok Coinbase može biti jeftin, popularni i prikladan način, oni su pokazali uznemirujući nedostatak obzira prema onim jedinstvenim svojstvima koji naposljetku Bitcoin vrijednost.

Coinbase nije za Bitcoiners

To je priznao pojednostavljenje reći da Coinbase nije za Bitcoiners nego za cryptocurrency došljaka, entuzijasta Ethereum, venture kapitalisti i onih s trajnom sentimentalnu vezanost na umirujuće plave korporativne sheme boja i bogatstvo-peacocking tradicionalnih banaka.

Puno ljudi osjećaju udobnije povjeravajući svoj novac na uslugu koja čini Bitcoin pojaviti više konvencionalne i poznato. To je opravdano s obzirom da višak ulaganja u Coinbase (dopunjen u vrijeme pisanja mehanizmom 10,5 milijuna $ injectionfrom Bank of Tokyo Mitsubishi UFJ) podrazumijeva da je tvrtka dobro kapitalizirane; bogata razmjena, tendira da bude zvuk razmjena. Ako ste oprezni i ostavlja znatne sume fiat ili kripto na burzi, Coinbase je probablyone od više sigurna opcija, iako temeljito auditis jedini način da se dokaže da je za činjenicu.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Pregled trgovine AvaTrade Bitcoin

Post Tacocoin

Prosinac ICO analiza - NAGA pregled

Post Tacocoin

Najbolje Bitcoin Escrow usluge

Post Tacocoin

CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

Coinomi pregled - Mobile novčanik za više kriptocurenata

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Bitcoin Ploča WordPress Plugin od 99Bitcoins

Post Tacocoin

Bitconnect pregled: Je li Legit?

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zašto su korisnici Reddit rekli o ovoj Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Coinmama protiv Coinbase - kupnjom $ 150 vrijednog Bitcoina s Mojom kreditnom karticom

Post Tacocoin

Virwox pregled: Je li to Legit ili muljaža?

Post Tacocoin

Bitcoin protiv Ethereuma: usporedba kriptovalute