Coinmama protiv Coinbase - kupnjom $ 150 vrijednog Bitcoina s Mojom kreditnom karticom | Croatian.lamareschale.org

Coinmama protiv Coinbase - kupnjom $ 150 vrijednog Bitcoina s Mojom kreditnom karticom

Coinmama protiv Coinbase - kupnjom $ 150 vrijednog Bitcoina s Mojom kreditnom karticom

Dvije tvrtke su oko za gotovo 4 godine i podigao dosta ugled. Pregledao sam Coinmamaand također Coinbaseon nekoliko navrata, međutim nikada nisam direktno usporedio dva.

Danas želim učiniti upravo to.

load...

Idem vidjeti koliko će daleko $ 150 ide, ako kupite Bitcoins s kreditne kartice na bilo koji od ovih razmjena. Razlog zbog kojeg sam izabrao $ 150, jer to je iznos koji možete kupiti Bitcoins bez provjere na Coinmama a to je ujedno i tjedni limit za instant kupiti na Coinbase.

Kolovoz 2017 Update: Coinbase Sada možete kupiti do 500 $ tjedno. Coinmama sada zahtijeva provjeru čak ispod 150 $.

load...

Prihvaćen zemlje

Coinbase 

# 8211; trenutno je više uglednih Bitcoin razmjena prihvaća kupci iz 33 countriesaround svijet.

Coinmama - Prihvaća kupce širom svijeta izuzev nekih zemalja visokog rizika. Ako živite u SAD-u, međutim, Coinmama je dostupan samo u tim državama: Kalifornija, Colorado, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Massachusetts, Michigan, Montana, Novi Meksiko, Sjeverna Carolina, Pennsylvaniji, Južna Karolina, Tennessee i Texas.

Proces provjere

Coinbase

# 8211; Kako bi se kupiti Bitcoins s vama kreditnom karticom Coinbase morate:

  • Nabava foto ID za verifikaciju
  • Provjerite dvije male troškove od strane Coinbase na svoju karticu
  • load...

Provjera foto ID je automatizirani proces i može biti dovršen relativno brzo, nakon što je rekao da su neki korisnici koji ima probleme s njim. Također, mini pristojbe na Vašu kreditnu karticu ponekad može potrajati nekoliko dana da se pojave na ravnotežu Vaše kreditne kartice. Da sam ga, ne čini se kao da ćete biti u mogućnosti da biste dobili vaše Bitcoins odmah, ako je to prvi put kupujete na Coinbase.

Coinmama

# 8211; Ako kupujete do $ 150 vrijedan Bitcoins ne morate prenositi dokumente za verifikaciju. Vi ipak će morati dostaviti fizičku adresu i potvrdili svoju adresu e-pošte. Tako je proces u Coinmama je puno brže i da će se oko 1 sat.

Naknade

Coinbase - Ovisno o tome gdje živite Coinbase će naplatiti naknadu za uslugu (3,99%). To znači da su 150 $ učinkovito samo 144,15 $.

Coinmama

# 8211; Tu je 5% naknade za obradu kreditna kartica koja se naplaćuje po simplex, tvrtka koja upravlja transakcijama kreditne kartice za Coinmama. To znači da je vaš 150 $ je učinkovito 142,5 $.

Tečaj

To je vjerojatno najveća razlika od svih njih. U vrijeme pisanja ovog posta je tečaj na Coinbase je $ 770 za 1 BTC, na Coinmama s druge strane to je 855 $, to je 11% više !!

Dakle, dok $ 150 na Coinbase će dobiti 0.18720779BTC, na Coinmama oni će dobiti samo 0.16666667BTC.

Podrška

Tijekom posljednjih nekoliko godina sam čuo pritužbe na potporu obiju tvrtki, no ja mogu reći iz prve ruke iskustva da Coinbase podrška je doista tako loše kao što dobiva. Primate kao odgovor obično u roku od 3 dana, pa čak i onda će vjerojatno biti neki Pripremljeni odgovor bez obzirom na svoj specifičan slučaj. Za više informacija o mom iskustvu s Coinbase čitati ovaj post.With Coinmama sam uspio dobiti moje probleme riješiti na vrijeme.

Presuda - Coinbase ili Coinmama?

Mislim da ne postoji izravan odgovor za to, jer su obje tvrtke imaju svoje jake odijela i slabosti. Na kraju se svodi na ono što najviše vrijednosti.

Ako ste u potrazi za brz transakcije bez potrebe za potvrdu svog identiteta i za male iznose novca onda bih ići s Coinmama. Ako s druge strane, vrijednost za novac je najvažniji aspekt bih ići s Coinbase. Obje tvrtke su oko dovoljno dugo da dokaže da su ovdje da ostanu, poziv je tvoj.

Jedna konačna (i vrlo važna) stvar. Ako cijenite svoju privatnost bih definitivno ostati daleko od Coinbase. Tvrtka je poznata za praćenje korisničkih sredstava i zabranu račune ako misle da je fond se koristi za upitne svrhe. Možeš

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari koje trebate znati prije kupnje

Post Tacocoin

Bithumb pregled - kupnja bitcoina u Koreji

Post Tacocoin

BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrillom, SEPA ili kreditnom karticom

Post Tacocoin

HitBTC je pregledao: Je li to sljedeća velika razmjena?

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - To je doista Cool Wallet

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Je li to operacija legit rudarstva?

Post Tacocoin

BTC Robot pregled - je li muljaža? Stvarni rezultati korisnika bitcointalk

Post Tacocoin

Bitbay je pregledao: kupnju Bitcoinsa u Poljskoj

Post Tacocoin

Prosinac ICO analiza - NAGA pregled

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor je pregledao - je li siguran?

Post Tacocoin

Najbolja eterična košarica (ažuriranje 2018) - 5 opcija pregledane

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading pregled