GDAX pregled - Coinbaseova napredna razmjena, kako je to dobro? | Croatian.lamareschale.org

GDAX pregled - Coinbaseova napredna razmjena, kako je to dobro?

GDAX pregled - Coinbaseova napredna razmjena, kako je to dobro?

Global Digital Asset Exchange, uredno skraćeno GDAX, jedan je od najpoznatijih Bitcoin i cryptocurrency trgovanja burze u svijetu. Platforma je namijenjena naprednijim korisnicima i profesionalnih trgovaca, ali ono što prednosti ili nedostaci to su u odnosu na konkurente poput Krakenor Blizancima?

load...

U ovom pregledu, da ćete saznati više o značajkama koje tvrtka nudi, kako se to obavlja, i da li to odgovara vašim potrebama cryptocurrency.

GDAX Pregled poduzeća

GDAX gradi zvjezdane ugled kao i mi gledati rast cryptocurrencies ubrzati u javnoj svijesti. Sve više i više investitora dolaze na tržište, a to je važno razumjeti razlike u platformi na raspolaganju.

load...

Ako ste s obzirom na GDAX, vjerojatno već posjedujete neki Bitcoin i možda ostale digitalne imovine. To je napredni trgovanje platforma koja je usmjerena na ozbiljne trgovce.

Ako ste već korisnik na Coinbaseand žele proširiti svoje trgovačke sposobnosti, onda radi na platformi će biti jednostavna poslastica za vas.

GDAX je u vlasništvu iste tvrtke kao Coinbase i djeluje kao sestra trgovinskoj platformi. Tvrtka je sa sjedištem u San Franciscu, te je u pogonu od 2012. Godine, tako da zna svoj put oko tržištima kripto.

Coinbase vlasnici računa mogu koristiti isti račun za prijavu na GDAX i početi trgovanje gotovo odmah. Vi ćete morati premjestiti sredstava iz jednog novčanika u drugu, ali ljepota cryptocurrency čini da je pobjeda.

load...

Naravno, ne morate biti Coinbase kupac za rad na burzi. Ako ste u potrazi za pomicanje trgovanje platforme, onda će biti prilično zadovoljni GDAX je gladak dizajn i glavna podrška valuta.

Podrška GDAX valuta

GDAX osigurava pristojan pokrivenost glavnih cryptocurrencies i fiat valuta. Bitcoin, Ethereum i Litecoinare sve dostupne za tržišne trgovanja. Možete uplatiti i raditi u bilo kojoj od tih cryptos, zajedno s američkim dolarima, eurima i britanskim funtama.

Možete trgovati Bitcoin sa sve tri opcije fiat, dok Ethereum i Litecoin obrta može se izvršiti s dolarima, eurima i Bitcoin. To bi moglo biti malo frustrirajuće za britanske korisnike premda većina europskih razmjene će raditi u eurima, a ne funti.

To je privlačan da Ethereum i Litecoin može se trguje sa fiat valutama. Ja često naći da stjecanje tih cryptos zahtijeva od vas da provedete Bitcoin, a možda ne želite pokrenuti uređuju Bitcoin ulaganja s cijenama kreće prema gore.

Podrška GDAX Država

Platforma je svjetski trgovinski razmjenu, pa naravno da ima prilično pristojan funkcionalnost širom svijeta. Izbor valute potpore čini posebno privlačan korisnicima Sjedinjene Države, Europa i Velika Britanija. Australija i Singapur su podržani za trgovanje, ali ne u svojim fiat valutama; korisnici iz tih područja će možda morati koristiti različite parova valuta. Potpuni popis je dostupan ovdje.

GDAX naknade

GDAX trgovinski naknade su znatno niže od onih koje ćete naći na Coinbase. Činjenica da Coinbase račune rad na GDAX je super zgodan za bilo kojeg korisnika koji želi smanjiti troškove.

Kao i kod većine razmjene, bankovnog prijenosa je potrebno, ili možete uplatiti kripto sredstva izravno u GDAX vruće novčanik. Jednom sredstva su dostupna, trgovanje stope variraju od 0,1% do 0,25%. To je ogromna ušteda u odnosu na opciju kao Coinbase, gdje se može plaćati više od 4% za kupi s kreditnim karticama.

Potpuni podaci o naknadama dostupan je ovdje.

GDAX Podrška za korisnike

Korisnička podrška je varijabla preko cryptocurrency industrije, s mnogim izvješćivanja loših iskustava i drugih sondiranje sirenu uspjeh. GDAX se pristojan posao u ovoj oblasti; iako kao i kod većine stranica, koju su ohrabreni da se obratite timu putem e-maila. Obično ćete dobiti odgovor u 24-72 sati, ovisno o upitu.

GDAX je Pomoć je lijepo uređen i ima adekvatnu količinu informacija. To vam mogu hodati kroz postupak premještanja na GDAX od Coinbase, a to uključuje i kako-to vodiči i odgovora.


Sve u svemu, GDAX ispunjava očekivanja u tom području bez svjetlo sja u industriji. Međutim, budući da je to ista tvrtka koja je odgovorna za Coinbase podršku, tu bi moglo biti nekih štucanje tu i tamo (

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

EToro Cryptofund pregled: Ulaganje u Bitcoin, Ethereum, i više

Post Tacocoin

BTCJam pregledao - Moje osobno iskustvo i Reddit korisničke recenzije

Post Tacocoin

Bitbay je pregledao: kupnju Bitcoinsa u Poljskoj

Post Tacocoin

Ledger Wallet pregledao je 80 korisnika Reddit (bez promotivnog koda)

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardver - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrillom, SEPA ili kreditnom karticom

Post Tacocoin

Prosinac ICO analiza - NAGA pregled

Post Tacocoin

Koji je najbolji Bitcoin desktop wallet?

Post Tacocoin

Bitfinex pregled: Najveća svjetska razmjena po volumenu

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: Najbolji menadžeri za šifriranje 2017 pregled

Post Tacocoin

Vodič za početnike najboljih VPN usluga u 2016. godini

Post Tacocoin

Pregled: Paxful protiv lokalnih Bitcoins