Pregled: Coinmama - Je li 100% legit? | Croatian.lamareschale.org

Pregled: Coinmama - Je li 100% legit?

Pregled: Coinmama - Je li 100% legit?

Jedna od prvih službi koje sam ikada pregledavaju 99Bitcoins, još u siječnju 2014. Godine, bio je Coinmama. Ono što je posebno kod njega tada je da vam dozvoljeno da kupi Bitcoins Western Union. Nedavno sam odlučila ponovno posjetiti web-lokaciju i vidio da se mnogo toga promijenilo za Coinmama, tako da možete zvati obnovljeni pregled usluga.

Zbogom, Western Union. Pozdrav, kreditne kartice!

Jedna od glavnih promjena u Bitcoin industriji u cijeloj 2014. Godini je kako je jednostavno postao kupiti Bitcoins s kreditne kartice. To je uglavnom zbog činjenice da tvrtke poput Simplexhave dozvoljeno razmjene i brokera kako bi provjerili korisnicima s manje rizika, čime se omogućuje prihvaćanje kreditnih kartica.

To je puno pozdravio promjene jer bez toga ne bi se vezati na stare metode zapravo događa na vašem lokalnom šalteru Western Union i napraviti uplatu. Coinmamaintegrates Simplex u svom sustavu i omogućuje vam da platite s bilo Visa ili Mastercard možda imate.

Naknade su niže zahvaljujući kreditnim karticama

Budući da je proces je postao mnogo napredniji, naknade su niže, kao dobro. Samo tako ćete dobiti perspektivu: prije je došlo do promjene na kreditnim karticama, jedan Bitcoin će vas koštati 310 $ kada je odgovarajući Bitstamp stopa iznosila samo 257 $. To je magareći 22 posto naknada. Jao!

Nakon što su promjene provedene su naknade oko 6,5%. Sada kada još uvijek može zvučati kao puno, ali ako bacite pogled na tvrtke prodaju ti Bitcoin s kreditne kartice kao način plaćanja vidjet ćete da je u osnovi ista naknada posvuda. To je zbog skupih mjera te tvrtke moraju implementirati kako bi se izbjegle prijevare i storniranja.

„Svjesni smo da je sadašnja komisija može smatrati prilično visoka za prosječnog kupca, a mi stalno tražimo načine da ga niže kako bi se dati našim klijentima veću vrijednost za svoj novac.”

Nimi, predsjednik Coinmama-a

Ste dobili svoje Bitcoins odmah, naravno

Posljednji stvar koja dobiva dramatično poboljšana je brzina na kojoj ste dobili svoj novac. U prošlosti ne bi se čekati potvrdu žice da stigne iz Western Union. Danas, čim je Vaša uplata je izbrisan, možete povući svoj novac, što je sasvim super.

To je presudno, jer ponekad dan ili dva može značiti širok fluktuacije cijena u Bitcoin i završiti kupnju novca za manje ili više nego što ste namjeravali. Imajte na umu da je za prvi put korisnici postoji ograničenje na koliko možete kupiti (u to vrijeme ili pisanje ove granice je 5000 $).

Što reddit zajednice misliti CoinMama?

Kao i uvijek ja bi bili sigurni da prelaze referentne moj pregled sa Bitcoin-a subreddit i Bitcointalk forumu. Ja sam bio obličje okolo na webu pokušati pronaći druge mišljenja Coinmama, ali sve sam našao na Reddit je ovaj thread, koji ima više korisnika rekavši da su zadovoljni sa stranice.

Prolazeći kroz Bitcointalk nisam mogao pronaći više korisnih informacija, osim jednog poststating da stranica nije to dobro poznato, a jedan navodeći da ima visoke naknade (to je bilo prije promjene na niže strukture naknada).

Hands-on tutorial: kako je to zapravo učinio...

Ako ste s obzirom na korištenje Coinmama, napravio sam kratak zaslon hvatanje cijelog procesa koji će vam pomoći.

Zaključak - Bi li koristiti Coinmama?

Kratak odgovor je da. To je ugledna tvrtka sa samo propast kao svoje visoke naknade. Nažalost, to se ne može izbjeći kada koristite kreditnu karticu u ovom trenutku.

Dugo odgovor je „to ovisi”. Ako imate mogućnost da koristite neki drugi način plaćanja osim kreditne kartice onda bih se izbjeglo plaćanje visoke naknade i otići negdje drugdje.

Sve u svemu, usluga je čvrsta i nadamo se da će postati više pristupačne u bliskoj budućnosti. Ako ste imali svoje iskustvo s Coinmama, volio bih ga čuti u sekciji za komentare ispod.

Siječnja 2018 Ažuriranje

# 8211; Ovih dana, zbog velike potražnje na svim burzama Coinmama također pati od proširenih kašnjenja transakcije i dugim procesima potvrde. Predlažem čitanje odjeljak komentar kako bi dobili ideju o tome što problemi mogu arrise prije donošenja odluke.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Najbolja eterična košarica (ažuriranje 2018) - 5 opcija pregledane

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zašto su korisnici Reddit rekli o ovoj Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Kraken pregled - Je li to Bitcoin Exchange Pouzdan?

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin novčanik za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Je li Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Pregledan je Luno (bivši BitX) Bitcoin Exchange i Wallet

Post Tacocoin

Promjene na ShapeShift - razmjena instant kriptotransakcije

Post Tacocoin

Što je Zen Protocol? Analiza ICO u studenom

Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Je li moguće 20% mjesečno ROI?

Post Tacocoin

KeepKey protiv pregleda TREZOR - Bitcoin hardverske lisnice

Post Tacocoin

Bitcoin Ploča WordPress Plugin od 99Bitcoins