Pregled: Paxful protiv lokalnih Bitcoins | Croatian.lamareschale.org

Pregled: Paxful protiv lokalnih Bitcoins

Pregled: Paxful protiv lokalnih Bitcoins

Danas, kada je riječ o kupnji Bitcoins obično ići na Bitcoin brokera (npr Coinbaseand Coinmama) ili Bitcoin trgovinskoj platformi (npr Bitstampand Kraken). Međutim, neke od ovih razmjena jednostavno ne rezati - bilo zbog njihove prihvaćenim načinima plaćanja i njihovih zemljopisnih ograničenja (npr Coinabse ne prihvaća ljude iz mnogih zemalja diljem svijeta).

U tom slučaju uvijek možete koristiti nešto što se može najbolje opisati kao „eBay kupnje Bitcoin”. Mreže Bitcoin prodavača iz cijelog svijeta koji omogućuju gotovo svatko kupiti Bitcoins. Danas postoje dvije platforme koje opskrbljuju ovu vrstu usluge - Paxfuland lokalne Bitcoins. Pregledao sam Lokalno Bitcoinsin prošlosti i danas želim iskoristiti priliku i pregledati Paxful kao dobro.

U svojoj srži, Paxful je vrlo sličan lokalne Bitcoins. Vi birate iznos Bitcoins želite kupiti i način plaćanja, a onda su prezentirani s dostupnim prodavača. Svaki prodavatelj ima ugled iz prošlih obrta i svaki određuje svoje Bitcoin tečaja.

Tečaj je puno veći nego što ćete naći u reguliranim trading platforme poput Bitstamp i to je zbog činjenice da su prodavači uzimanje mnogo veći rizik prilikom prodaje Bitcoin strancima. Od Bitcoin transakcija su nepovratne, ako netko plaća prodavatelj, a zatim poriče je ikada provela transakciju, prodavatelj može završiti bez Bitcoins i bez plaćanja.

Također, neki prodavači vam omogućiti da kupite Bitcoins s manje tradicionalnim načinima plaćanja (npr Amazon poklon kartice, Skype voucher kodovi), tako da oni imaju tendenciju da se naplatiti više za njih.

Konačno prodavatelj će također prikazati konkretne pojedinosti koje smatra važnim za transakciju. Vi ćete biti u mogućnosti vidjeti ako je prodavatelj je trenutno online, kao i na taj način možete i razgovarati o transakciji nakon što je u tijeku.

Kupnja Bitcoins s Paxful

Proces je prilično jednostavan.

  1. Odaberi količinu Bitcoins želite kupiti
  2. Odaberite valutu koju želite tečaj biti u
  3. Odaberite način plaćanja (postoje deseci)

Tada ćete dobiti priliku da bilo traženje kroz potpuni popis prodavača ili samo dobiti pokazali najbolje prodavača moguće na temelju Paxful kriterijima.

Nakon što odaberete dobavljača i kliknite na „trgovinu” Vi ćete biti preusmjereni na stranicu trgovine i možete razgovarati izravno s prodavateljem putem live chat. Nakon što su odgovorili onda slijediti njihove upute za plaćanje, kliknite oznaku kao plaćeni i čekati ih da objave bitcoins direktno na Paxful novčanik.

Većina obrta su instant, ali to ovisi o načinu plaćanja, a ako je prodavatelj na internetu. Paypal i poklon kartice za primjer su instant. Banke i co-op kreditne unije novčanih depozita, Western Union, Moneygram potrajati neko vrijeme jer morate napustiti svoj dom kako bi njihove podružnice i depozita gotovini. Obično se desi za manje od 1 sat.

Kada trgovinu počne, prodavatelj bitcoins se automatski prenosi na Paxful sigurne escrow au ovom trenutku prodavatelj ne može otkazati trgovinu. Samo kupac može otkazati trgovinu u bilo kojem trenutku, a bitcoins će biti prebačen iz escrow natrag na prodavatelja novčanik. Ako kupac ne dostavi uplatu i nije označiti plaćanja kao potpuni unutar vremenskog okvira prozora za isplatom, trgovina će biti automatski poništena i bitcoins će biti premještena nazad na prodavatelja novčanik.

Nula naknade za transakcije

Navodno super stvar Paxfulis da ne poduzimati nikakve naknade od vas kao kupca. Stranica traje samo 1% od ukupne prodaje iznosu od prodavatelja. Ipak kaže da nema naknade za transakcije je malo naivan jer većina prodavača samo slikati ove naknade u njihovom tečaju. To je vrlo slično onome što Lokalni Bitcoins ponuditi.

Budite oprezni s Paxful

Iz čitanje online reviewsabout Paxful očito je da neki ljudi ne razlikuju integritet platforme za integritet prodavatelja. Znači, ako ih prodavatelj scammed ili nije pouzdana oni pretpostavljaju platforma nije čitljiv, kao dobro.

Zato sam htio ukazati na neke resurse koji vam mogu pomoći u rješavanju bilo kakvih problema prilikom kupnje Bitcoins kroz Paxful.

  • Tu je aktivna podrška forumon Paxful gdje možete pitati bilo koje pitanje želite u vezi platforme.
  • Uvjerite se da je korisnik koji se trgovanje sa online, nalozi će se automatski otkazati u kratkom vremenskom razdoblju, a ako prodavatelj nije online da može biti neugodno.
  • Ne oslobađaju plaćanja od deponovan, osim ako imate potpunu kontrolu nad plaćanja koje ste primili. To znači, potvrdio je, na računu, a ne u tijeku ili bilo što drugo.
  • Bez obzira što web stranice, što sustav, što korisniku, što zemlja, što bilo što, ako si ne možete priuštiti da izgubite novac, NE poslati ga.

Postoje mnoge rasprave onlinewhether Paxful je čitljiv ili ne. Tu je i to sitethat vam daje analizu zašto (u mišljenju autora) stranica nije pouzdana.

Po mom osobnom mišljenju Paxful je čitljiv

Čak sam vodio Bitcoin muljaža ga teston). Howeverthere može biti korisnike na Paxful pokušava muljaža vas. No, to vrijedi i za svaku drugu P2P tržište vani kao što su eBay, LocalBitcoins i OpenBazar.

Dakle, tko je pobjednik?

Obje platforme čini da ponude slične usluge, međutim LocalBitcoins ima više iskustva i ugled u polju. Na kraju, sve se svodi na prodavača. Bez obzira na platformu opskrbljuje vam prodavatelj koji odgovara vašim potrebama (tj metode plaćanja, tečaj, ugled) bih koristiti tu platformu. Funkcionalnost tiče oni su manje-više isti, tako da ne postoji jasan pobjednik u ovom trenutku. Samo budite sigurni da oprezni kad god obavljanje obrta sa strancima.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStamp - Gdje trebate kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrillom, SEPA ili kreditnom karticom

Post Tacocoin

Ledger Wallet pregledao je 80 korisnika Reddit (bez promotivnog koda)

Post Tacocoin

Bitcoin Ploča WordPress Plugin od 99Bitcoins

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - To je doista Cool Wallet

Post Tacocoin

Coinbase protiv kruga - pokušao s $ 500 Evo što sam pronašao

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari koje trebate znati

Post Tacocoin

Coinomi pregled - Mobile novčanik za više kriptocurenata

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Je li Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Bitstamp pregled: Je li najjeftiniji burzu za kupnju Bitcoina?

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled