Xcoins pregled - je li Legit način kupnje Bitcoins? | Croatian.lamareschale.org

Xcoins pregled - je li Legit način kupnje Bitcoins?

Xcoins pregled - je li Legit način kupnje Bitcoins?

Nedavno sam bio sluh sve više i više o usluzi pod nazivom Xcoins. Usluga se opisuje kao „Bitcoin pozajmljivanje usluge” koja vam omogućuje da se Bitcoins kroz korištenje PayPal ili kreditne kartice.

Kupnja Bitcoins sa Paypal kroz Xcoins

Do danas je izuzetno teško kupiti Bitcoins s Paypaldue na mogućnost storniranja. Međutim Xcoinsclaims da su otkrili daleko oko toga. Umjesto prodaje vam Bitcoins su pozajmljivanje vam Bitcoins (u nekoj mjeri). Bilo je to zapravo zajam ili prodaja ponešto neodređen i može biti lijevo za interpretaciju. Evo kako to radi:

Vi (kupac), dolaze na stranicu i reći da želite da „kredit” neke Bitcoins. Nakon kratkog postupka verifikacije ID od vas će biti zatraženo da položi ekvivalent USD koliko želite posuditi + kreditne kartice / Paypal obradu pristojbe + fiksni iznos koji djeluje kao kamatna stopa na kredit.

U stvari, ne postoji u tijeku kamate na kredit, jer je iznos uplate jedno vrijeme. U većini slučajeva ove naknade dodati do više od 20%.

Nisam bio u mogućnosti da se zapravo kupiti Bitcoins kroz Xcoins jer oni ne podržavaju moju zemlju prebivališta, međutim nakon što gleda oko mjesta sam napustio s nekoliko pitanja.

Site tvrdi da su konkurentne naknade jer kreditori natječu jedna protiv druge na taj način dajući vam najbolju moguću kamatnu stopu. Međutim, kada sam se kao vjerovnik nisam bio u mogućnosti da postavite svoj kamatne stope i to je bio fiksiran na 15%, pa ja sam uz pretpostavku da je najniža moguća stopa. To je način više nego što ću dobiti na gotovo bilo koji drugi Bitcoin razmjenu.

Osim toga, stranica kaže da može vratiti zajam u bilo koje vrijeme i dobiti natrag svoj polog dolara minus naknade. Međutim, morate imati na umu dvije stvari:

  1. „Svi kredita iznosi izraženi su u američkim dolarima. Morat ćete vratiti iznos Bitcoin ekvivalentna količini koju ste dobili u američkim dolarima.” (Od site-a FAQ). To znači da ako ste posudili 100 $ kada Bitcoin je 1000 $ što je dobio 0.1BTC (bez naknade radi primjera). Recimo Bitcoin je na 2000 $ - to znači da će morati dati samo 0.05BTC natrag.
  2. „Obratite se vjerovniku izravno dogovoriti plaćanje kredita natrag.” (Od site-a FAQ). Dakle, u osnovi, morat ćete vjerovati nekome koga ne znaš da poštuju ovaj sporazum i zapravo vam dati povrat novca.

Prodaju (ili kreditiranja) Bitcoins na Xcoins

Također možete posuditi Bitcoins na Xcoins. To se radi odlučivanja o tome koliko ste spremni kredit u USD i ulaganje taj iznos u svoju Xcoins račun. Sustav će automatski odgovarati s kupcima (tj kreditora) i oni će uplatiti novac izravno u svoj Paypal račun.

Nisam pokušao ovu metodu osobno jer ne želim da se u nevolji s Paypalin slučaju kupac pokrene spor. Međutim, nekoliko korisnika online su izvijestili da se u njemu skuplja lijepe vraća kroz ovu metodu.

Online Korisničke recenzije Xcoins

Iz nekog razloga Xcoins' stranicu na BitTrust više ne postoji. Ipak sam bio u mogućnosti pronaći spremljena kopija od itand prokopati dodatnih korisničkih recenzija. Jedan od najvažnijih detaljne mišljenja je sljedeću izjavu:

Pros:
-Any iznosa pod $ 20, ne biste imali problema

Cons:
-Ako vjerovnik ne objavljuje kovanice koje kupujete i dalje ćete biti naplaćena, zahtijevajući da se obratite kako paypal i njihovu podršku.

Naravno, tu su i drugi dobri i loši recenzije koje možete čitati za sebe, ali mislim da je ovo jedna je od najopsežnijih jedan. Tu su i puno mišljenja o Redditand BitcoinTalkbut ponekad je teško razlikovati poštene recenzije od onih lažnih zbog Xcoins affiliate program.

Nakon čitanja kroz desetke mišljenja mogu reći da je ponavljajućih tema je da Xcoins radi, no njihova podrška traje 2 ili više dana da odgovori i naknade su izuzetno visoke.

Zaključak - Hoću li koristiti Xcoins?

Kao kupac - Xcoinsdoesn't čini stabilna dovoljno u ovom trenutku koristiti za velike kupovine. Također se čini da će naknada biti iznimno visoka u usporedbi s drugim burzama. Međutim, ako je jedini način na koji možete nabaviti Bitcoins je preko Paypal i da ste spremni platiti cijenu da bi to moglo biti valjana alternativa Virwox.

Kao prodavatelj - Iako ROI može biti visoka ja ne želim riskirati što su ga označili Paypal, tako da u ovom trenutku ne mogu preporučiti je to bilo tko drugi, kao dobro. Ako ne briga ako paypal ugasio svoj račun slobodno probati svoju sreću i ja bih čak i zahvalan ako možete podijeliti svoje iskustvo u odjeljku komentar ispod.

U svakom slučaju bi bili sigurni da pročitate FAQon stranice prije nego što započnete. Sretno!

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zašto su korisnici Reddit rekli o ovoj Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Pregledane su najbolje Bitcoin oglasne mreže

Post Tacocoin

TREZOR protiv LEDGER - Hands On Hardware obrada novčanica

Post Tacocoin

Antminer T9 protiv Antminera S9 - Tko je najbolji Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Coinbase protiv kruga - pokušao s $ 500 Evo što sam pronašao

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Je li to operacija legit rudarstva?

Post Tacocoin

Bithumb pregled - kupnja bitcoina u Koreji

Post Tacocoin

Web-mining - Unovčite svoju web stranicu putem korisničkih preglednika

Post Tacocoin

Rudarstvo protiv kupnje bitcoina - Gdje će vas dobiti $ 10k?

Post Tacocoin

Bitfinex pregled: Najveća svjetska razmjena po volumenu

Post Tacocoin

Pregled trgovine AvaTrade Bitcoin