Što je Zen Protocol? Analiza ICO u studenom | Croatian.lamareschale.org

Što je Zen Protocol? Analiza ICO u studenom

Što je Zen Protocol? Analiza ICO u studenom

Sljedeći poslije odražava mišljenje autora na miru, i ne predstavlja savjet za ulaganje.

„Zen Protocolis blockchain izgrađen za financije.” To je decentralizirana, peer-to-peer financijski sustav, koji sadrži pametnog ugovor platformu koja je u stanju stvoriti, izdavanje i trgovanje digitalne imovine. Ona radi uz Bitcoin mreže (neka vrsta opt-u pobočnom lancu), ali ima funkcije kao što su pametne ugovora o Ethereum platformi. U Ukratko, to je cilj da se najbolje značajke Bitcoin i Ethereum, kako bi se izgraditi novu financijsku platformu.

load...

Bitcoin je zlatni standard za sigurnu cryptocurrency, ali ima problema s propusnosti i skaliranje. S druge strane, Ethereum nije poznato da se najsigurnije mjesto za pohranu vrijednosti kao cryptocurrency. No, to je jedan od najjednostavnijih načina za stvaranje pametnih ugovora.

Smart ugovori su self-izvršavanju dokumenti koji omogućuju kod zamijeniti treće strane posrednika, poput brokera, banke, escrows, osiguravajućih društava i financijskih savjetnika. Smart ugovori također može uvelike smanjiti rizik druge ugovorne strane automatizacijom uvjete ugovora, prije poduzimanja akcije.

load...

Automatizacijom procesa ovih posrednika, pametne ugovori smanjiti radne snage, troškove i trenje povezane s pokretanjem velike količine podataka da su ove usluge procesa. Tako su korisnici tih platformi i usluga sada mogu dobiti brže, jeftinije usluge.

Po pisanju pametne ugovore u blockchain, korisnici također dobiti u korist povećanja sigurnosti blockchain knjigu. Tako je s povećanu sigurnost i smanjenje troškova poslovanja, to je lako vidjeti zašto Ethereum i pametne ugovori su stekli toliko zujati u tako kratkom vremenu.

Trenutni Bitcoin protokol koristi „jednokratni ugovor.” A Drugim riječima, svaka transakcija troši ugovor to koristi. Tako se koristi za snimanje prijenos vlasništva Bitcoin u pojedinačnoj transakciji. No, to trenutno ne pružaju neodređeno „pametne ugovore”, koji i dalje izvoditi samo-izvršna kod na mreži.

load...

S druge strane, Ethereum ugovori pruža ovaj kod češće. U stvari, Ethereum ima otvorene ugovore koji se mogu izvoditi neograničeni broj puta. No, oni rade na „plin”. Što to znači?

U Ethereum, plin je nešto slično transakcijske naknade u Bitcoin. Svaka operacija na Ethereum mreže zahtijeva fiksnu količinu plina. (Na primjer, dodavanje dva broja Iznosi 3 plin, izračun hash košta 30 plin i slanje transakciju košta 21.000 plin).

Plin se plaća u eteru, ali ne možete ga posjedovati. To je samo obračunava po fiksnoj plina / etera tečaja, koji šaljete kao transakcije na Ethereum blockchain.

Ako nema dovoljno plina za pokretanje ugovor, onda to ne uspije, a tko pokušava pokrenuti još uvijek duguje novac. Dakle, potrebno je sredstva od korisnika i mreže, čak i kad je neuspješan.

Dakle, postoji mogućnost za novi protokol za poboljšanje ili proširiti u oba Bitcoin i Ethereum, što je nešto što više od tisuću altcoinsare pokušava učiniti. Pitanje je: Može zen Protokol bi dobro na svojoj tvrdnji da dostavi nešto drugo od dva najveća javna blockchains?

Uzmimo pogledati kako oni čine ovu tvrdnju kroz prizmu pet važnih elemenata koji čine uspješnog ICO:

1. Bol / Market Veličina

Da li je to lijepo za imati ili mora imati rješenje, s vrlo velikim i lako prepoznatljive na tržištu? Postoji li konkurencija?

2. Rješenje / Tech

Da li tvrtka, tehnologija i ICO doprinijeti okončanju bol za korisnika i ICO suradnik?

3. Token ekonomija / Coin struktura

Postoji li stvarna potreba za novim kovanice ili oznake na platformi? Je li to pravno i blagotvorno strukturiran.

4. Tim

Da li oni imaju vještine i iskustvo da ga skinuti?

5. Marketing

Koliko dobro definirani su reprezentacije strategija rasta i razvoja poslovnog plana za skaliranje mreže i pronalaženje stane na tržištu proizvoda?

Što je Zen?

Prema zen Protokola Bijeloj knjizi, Zen je”blockchain za trgovinu u bilo kakve financijske imovine s istim konsenzus o vlasništvu i slobodu od centralne kontrole koje Bitcoin pruža za novac. Ova sredstva se povezati s digitalnim ugovora s moćnim, programabilni sposobnosti obrade informacija i grant prava. Zen promatra Bitcoin mreži i omogućuje imovine potpomognuti s Bitcoin.”

Razmislite o Zen zamjene neke od usluga i funkcija koje financijski savjetnik ili broker može učiniti za svoje klijente. To uvelike smanjuje rizik druge ugovorne strane, bez potrebe za posrednika. Dakle, dok je nije najveće tržište, to je dobro definirana, vrlo profitabilan jedan.

Whitepaper odlazi na to reći: „Zen blockchain je dizajniran za podršku stvarne financijske proizvode, sa snažnim automatizaciju i slobodu od kontrole... Bilo blockchain koji pokušava i da stvaraju novac i za pružanje pametne ugovora mora ograničiti jedno ili drugo.”

Ovaj izazov je jedna od stvari koje postavlja zen, osim, i to se rješava pomoću F * programski jezik, koji je razvijen od strane Microsoft Research. To je funkcionalna jezik koji se bavi formalnu potvrdu.

Whitepaper nastavio: „Zen je javni blockchain osiguran dokaz o poslu koji je oskudan izvorni znak za aktiviranje ugovora.”

Zen omogućuje izravnu vlasništvo digitalne imovine, što predstavlja obećanja koja su provediva. Na Zen mreže, pametni ugovori djeluju kao lockboxes, a tokeni su njihovi ključevi. Svaki digitalni imovine, kao što su cryptocurrency, dioničko poziv, ETF, i korporativnih obveznica, mogu biti smješteni u smart ugovora s uvjetima ugovora -U zamjenu za tokena.

Zen protokol koristi kazivanja kao mehanizam koji se može dokazati ispravnost ugovora. Dakle, na zen mreži:

  • Sredstva su tokeni: Oni predstavljaju potraživanja
  • Obećanja su ugovori: Ugovor je postavljen u kodu.
  • Izvršenje je izrađen u skladu s protokolom: Proroštvo odlučuje o dokazima.

Tako je Zen token podržava čvrstu integraciju s Bitcoin podupire imovine. Drugim riječima, Zen ugovori nikad koštati korisničkih resursa, osim ako su uspješno ih izvršavati. Ova značajka je jedan od načina Zen se razlikuje od drugih protokola, a to dokazuje da može držati troškove pregaziti. Oni također integrirati nekoliko načina izgradnje povjerenja u njihovu protokola, kao što je Multihash rudarstvo dokaz-of-djelo i atomske swap ili cross-lančane zamjene s drugim blockchains.

Prema zen web stranici: „Zen ugovori su plaćeni da ostane aktivna određeno vrijeme: nakon ponestaje plaćanja, oni su inaktivirani i izostavljen iz rudarskog bazena, tako da resursi nisu na teret rudara ili čvorova. Kada reaktivirati, ugovori pojavljuju s izvornom kodu, kao da nikada nisu isključen.”

Jedna od prednosti koje zen arhitektura ima više Bitcoin arhitekture je da Bitcoin jedina imovina je Bitcoin. U međuvremenu, zen mogu osigurati bilo koji digitalni imovine. Osim toga, zen može držati imovinu izvan lanca dok se funkcija ugovora ga reaktivira. Dakle, kad je aktivan, to ne zahtijeva sredstva iz mreže i dalje se kretati iz bloka u blok u blockchain.

Ključ je u tome da postoji čvrsta namjera za Zen protokol, s puno tehničke dokumentacije za podršku tome. Zen Protokol Alfa klijent zapravo radi. To pokazuje kako je njihova uporaba proroštava i derivata te nove Bitcoin podupire digitalne imovine koriste u Zen pametne ugovora.

To je velika da zen ima dokument o, web stranice, mnogi blog članaka, video i aktivan GitHub račun. A to je da ne spominjemo da su alfa verziju svog protokola trenutno izvodi. Dakle, zen nije samo ideja ili vaporware.

Nakon što je ovo mnogo dokumentacije ne bi moj posao lako, ali to ne povećava povjerenje-kad se čini da nema razlike u njihovim zahtjevima ili poruka. U jednom trenutku, osnivač Adam Perlow izjavio: „Mi smo izgradnju decentraliziranog platformu potpomognuti proboj protokol za izradu, izdavanje i trgovanje digitalne imovine”. Uz sve to dokumentacije i koda za podršku napredak zen, lako je da mu vjeruju,

Cijeli tim je jaka. Dobar izbor programere i inženjere imaju iskustva u startupima. Oni također imaju iskustva u kripto, financija, matematike i fizike. Jedino područje vidim gdje su malo nedostaje je marketing. Oni su stavili neke lijepe videa od njih govori na događaje, ali im je potrebno učiniti više od toga, ako žele više ljudi znati o njima.

Što je zen token?

Prije svega to nije osmišljen kako bi se pohraniti vrijednosti ili da se natječu s Bitcoin ili bilo koji drugi kripto. Kao njihov website navodi „Zen nije još jedan konkurent postati digitalni novac. Vjerujemo da Zen je najvredniji kao financijski dodatak Bitcoin.”Njegova funkcija je da gorivo na transakcije na Zen Protokola.

Prodaja token počinje 30. Studeni 2017, a završava 30. Prosinca 2017. Tu će biti Postanak Raspodjela 20 M s 12 M će kupcima, 6,5 M ide na Protokola tima Zen i 1,5 M ostaje u rezervi, Tijekom prvih 6 godina nakon Genesis distribucija, oni će imati budućnost distribuciju 40,000,000 tokena, i dalje ga halvingevery 6 godina, dok su 100.000.000 tokeni minirano.

Ovaj raspored se čini razumno pružiti dovoljno žetona za pokretanje mreže, ali ih također povećava kako mreža raste. Metoda kupnje uključuje korištenje Bitcoin kroz novčanik. Neki popusti nalaze se u pretprodaji, što se događa upravo sada. Pre-prodaja popusti su kako slijedi:

  • Kupnja između 5 i 20 BTC: 5% popusta
  • Između 20 i 50 BTC: 10% popusta
  • Više od 50 BTC od: 15% popusta

Pre-prodaja popusti će se ako ukupni iznos za kupnju doseže 3.000 Bitcoins.

Prethodno prodaja nije jako snižen, pa ne mislim da investitori će se preklapanje tih žetona. Ja obično željeli vidjeti isključenje razdoblje za velike, teško diskontirane investitora, kao i za osnivača. Međutim, nisam siguran da je to potrebno s ovim token. To je strukturiran da bude stabilna, tako da nećemo vidjeti velike popuste na drugi ICOS, koji će postati mete za pečenje ili pumpa-a-deponij vozila.

Jedna točka za razmatranje: Postoji li konkurencija? Da, u stvari, to je jedan od najvećih ICOS u povijesti. Povratak u lipnju, Bancor Protokol prikupila više od 153 milijuna $ u samo 3 sata. I to nudi vrlo sličnu rješenje.

Budući da je ova tehnologija je potrebno unaprijediti financijsku industriju, platforma se može primijeniti na bilo koji digitalni imovine, što se čini da je dobra budućnost za zen tehnologije. Uz korisnost njihovog token opskrbe gorivom svoje mreže i nagrada rudara, to bi trebao biti stabilan, dok god platformu i protokol ostaje u uporabi. Sve u svemu, ako ste mislili na korištenje platforme Zen protokol, čini se kao obećavajući ICO.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Bitstamp pregled: Je li najjeftiniji burzu za kupnju Bitcoina?

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Rudarski bazeni (Top 5 pregledano)

Post Tacocoin

Koji je najbolji Bitcoin desktop wallet?

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play potpuni Bitcoin čvor

Post Tacocoin

Rudarstvo protiv kupnje bitcoina - Gdje će vas dobiti $ 10k?

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Prosinac ICO analiza - NAGA pregled

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari koje trebate znati

Post Tacocoin

Promjene na ShapeShift - razmjena instant kriptotransakcije

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor je pregledao - je li siguran?

Post Tacocoin

Bitbay je pregledao: kupnju Bitcoinsa u Poljskoj

Post Tacocoin

BTC Robot pregled - je li muljaža? Stvarni rezultati korisnika bitcointalk