Ledger Nano S pregled - Je li ovaj Bitcoinov novčanik bolji od TREZOR-a? | Croatian.lamareschale.org

Ledger Nano S pregled - Je li ovaj Bitcoinov novčanik bolji od TREZOR-a?

Ledger Nano S pregled - Je li ovaj Bitcoinov novčanik bolji od TREZOR-a?

Nedavno sam prisustvovao Sjeverne Amerike Bitcoin Conference u Miamiju. Knjiga, jedan od vodećih hardvera novčanike proizvođači su prodavali svoje robe na događaj i ja odlučili napokon raditi svoj Ledger Nano Sreview koje sam odgađao predugo.

load...

Tako sam kupio sebi posebno ugraviranim Ledger Nano S stvoren upravo za konferencije i danas sam ga testiranja po prvi put. Ako ste bili strastveni čitatelj 99Bitcoins što vjerojatno znate ja sam dugo vremena obožavatelj Trezor, Ledgera glavni konkurent. Ali sam čuo toliko dobrih stvari o Ledger Nano da sam odlučila napraviti Trezor vs Ledgertype usporedbe.

load...

Prije nego što sam početi moj pregled nekoliko riječi o Bitcoin hardvera novčanike. Hardware novčanici su vjerojatno robustan oblik sigurnosti možete imati za Bitcoins ili bilo koji drugi cryptocurrency. Oni omogućuju vam slanje i primanje Bitcoins na bilo kojem računalu, čak i onaj koji je ugrožen od zlonamjernih programa, sa znanjem da se transakcija i dalje će ići kroz onako kako bi trebalo. Za više informacija o Bitcoin novčanike općenito paziti najnovije Bitcoin bijelu ploču utorak epizoda.

Način na koji su hardverski novčanici bi se postigla maksimalna sigurnost je pohranjivanjem privatni ključ i potpisivanju Bitcoin transakcija odsutan tako da netko pokušava „hack” novčanik na daljinu neće biti u mogućnosti to učiniti. Većina hardverske novčanici također koristiti drugi zaslona / uređaja kako bi provjerili akcija na vaš novčanik, kao što su potpisivanja transakcije. Na taj način, ako haker dobiva kontrolu nad vašim računalom, on još uvijek ne može napraviti nikakvu štetu jer on zahtijeva pristup fizičkom uređaj spojen na računalo, kao dobro.

load...

Pregledao sam bivšeg modela knjige, knjigu Nano u prošlosti. Tada sam zaključio da je dodatnu zaštitu da Trezor novčanik ti daje sa svom drugom zaštite zaslona je superioran u odnosu na Ledger Nano. Međutim, knjiga Nano S sada ima drugu zaslona značajke kao dobro. Dakle, ova usporedba će biti zanimljivo.

Dizajn i korisničko sučelje

Dizajn-mudar proizvodi su manje-više isti. Oba su mali i kompaktan, međutim, knjiga Nano S ima malu prednost u smislu da njegovo metalno kućište čini ga više izdržljiva po mom mišljenju (i pomalo seksi). Oba novčanici će i stati prilično lako u džepu ili ruci, kao što se može vidjeti u nastavku.

Način na koji je knjiga Nano Sworks je prilično sličan bilo kojem hardverskom novčanik. Kada ste ga postavili ćete odabrati PIN za zaštitu uređaja od neželjenog pristupa. Kasnije ćete dobiti sjeme 24 riječi koje će se koristiti za stvaranje privatnih ključeva (to je ono što je poznato kao HD novčanik, više o tome ovdje). To sjeme treba biti napisan dolje na sigurnom mjestu, a ne na vašem računalu, kao što je onaj tko poznaje ovo sjeme ima kontrolu nad svojim Bitcoins. Dobar prijedlog bi bio da napišem ovo sjeme dolje pomoću Cryptosteel uređaja.

Knjigu Nano S ima dvije tipke koje omogućuju vam da ga kontrolirati. Početni set od uređaja je prilično jednostavna i traje oko 3 minuta. Većinu vremena se troši na pisanje dolje svoje sjeme.

Ovo stvaranje sjeme je jedno od mjesta gdje se drugi ekran dolazi u igru. Ako vaše računalo je ugrožena haker će biti u mogućnosti vidjeti sjeme ako je prikazan na zaslonu. To je upravo razlog zašto sjeme riječi prikazani su na malom ekranu uređaja koji je tamperproof, tako da znate da samo vidite sjeme.

Nakon što je uređaj postavljen, sve što je lijevo je instalirati aplikaciju koja vam omogućuje da sučelje s uređajem (tj slanje i primanje Bitcoins).

Aplikacija sam koristio je proširenje za Chrome koji vam daje sljedeće funkcionalnosti:

 • Detalji Opće računa
 • Slanje Bitcoins iz vašeg hardvera novčanik
 • Generiranje Bitcoin adresu za primanje Bitcoins
 • Postavke za aplikaciju (npr tečaj, jezik, itd)

Aplikacija je prilično sličan onom TREZORuses iako ima gladak dizajn.

Sučelje (kao što je prikazano gore) je prilično intuitivno i ne zahtijeva bilo koji priručnik da se naviknete na njega. Također, možete preimenovati račune i ne morate ih nazvati općim imenima kao što su „računa # 1”. Trezor omogućuje to kao dobro, ali zahtijeva od vas spojiti Dropbox račun.

Knjigu Nano Skeniranje također koristiti postojeće Bitcoin novčanike umjesto sadašnjih krom produžetak sučelja. Takve novčanici uključuju MyCellium, Electrum, Bitgo, GreenBits, copay i MyEtherWallet.

Evo kompletan pregled tome kako zajednica funkcionira uređaja učinjenih BTC sjednice na YouTubeu:

Podrška altcoins

Knjigu Nano S uključuje Bitcoin, Litecoin, Ethereumand Ethereum Classic kućne aplikacije i ostale blockchain bazi cryptocurrencies. Ovdje su trenutni altcoins podržani:

 • Bitcoin
 • Ethereum / Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • Zcash (z-adrese nisu podržani)
 • Crtica
 • Stratis

Možete slati i primati uplate, provjerite svoje račune i upravljati s više adresa za svaku valutu iz istog uređaja.

TREZORon druge strane nedavno announcedthat su udružio s MyEtherWallet podržati Ethereum na svom uređaju, kao dobro. Ostale valute pomoć kroz Trezor su crtica, Zcash i Litecoin (preko Electrum LTC).

Ugled poduzeća

Ledger je osnovan 2015. Godine u Francuskoj. Tvrtka je od tada stekao znatan vlak u Bitcoin i cryptocurrency sferu te je narasla da bude dostojan konkurent za SatoshiLabs (kreatori Trezor). Trezor, s druge strane, bio je na tržištu od 2014. Godine.

I knjiga i Trezor korištenje otvorenog koda za svoje aplikacije, a oboje su pokazali odličnu korisničku podršku i stabilnost u posljednjih nekoliko godina. Iako Trezor je zreliji i poštovana tvrtka, teško je reći knjiga zaostaje.

Ledgera cijenom

Knjigu Nano S prodaje za € 58 (oko 65 $), dok je Trezor prodaje za 99 $. To čini nano S atraktivniju jeftino, jer njihove karakteristike su gotovo identični. Može se tvrditi da je Trezor također može djelovati kao lozinku managerbut nisam siguran koliko je korisna ova značajka je u ovom trenutku.

Dakle, tko je pobjednik?

Iskreno, mislim da je Ledger Nano Swins zbog niže cijene. No, obje tvrtke stvorio veliki proizvod. Knjigu Nano S izgleda kao da ima gornje strane u dizajn i upotrebljivosti, a Trezor ugled ima više utjecaja u zajednici (iako ne previše). Budući da je većina od nas su osjetljivi na cijene u ovom slučaju je cijena krpa savjeta skale prema knjizi.

Osobno, koristim Trezor, uglavnom zato kad sam prvi put počeo koristiti hardver novčanike knjiga još nije bio u blizini. Danas mislim da sam početi koristiti oba, pohranjivanje neke od mojih sredstava na Trezor, a neke na knjigu. Moram reći da je napredak knjiga je napravio u posljednjih godinu dana je zaista impresivna, a njihov proizvod pokazuje ga.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Bittrex pregled - jedan kritični problem koji trebate znati

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining pregled - Nije profitabilan kao što biste mislili

Post Tacocoin

Je li Coinbase zloupotrijebio sudionike programa upućivanja?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - Nije li sigurno da vrijedi svoj novac

Post Tacocoin

Pregled trgovine AvaTrade Bitcoin

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Rudarski bazeni (Top 5 pregledano)

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Xcoins pregled - je li Legit način kupnje Bitcoins?

Post Tacocoin

KeepKey protiv pregleda TREZOR - Bitcoin hardverske lisnice

Post Tacocoin

BTC Robot pregled - je li muljaža? Stvarni rezultati korisnika bitcointalk

Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Je li moguće 20% mjesečno ROI?

Post Tacocoin

Pregled i analizu Bitclub mreže