Best Dash Mining Hardver - Antminer D3 pregled | Croatian.lamareschale.org

Best Dash Mining Hardver - Antminer D3 pregled

Best Dash Mining Hardver - Antminer D3 pregled

Evan Duffield, tvorac crtica (ranije poznat kao Darkcoin i XCoin prije toga) statedthat crtica X11 proof-of-rada algoritma je namijenjen za reprodukciju rudarstvo razvoj krivulje Bitcoin-a. Njegov kontroverzni 32% premine scamaside, crtica rudarstvo zaista je napredovao kroz poznate faze utvrđuje Bitcoin: CPU rudarstvo, GPU rudarstva, a sada ASIC rudarstva.

load...

Antminer D3 od Bitmainis trenutno najučinkovitiji ASIC rudar za crtica. D3 je prvi ciklus proizvodnje počinju isporučivati ​​sredinom 2017. Godine i brzo rasprodan, jer nudi veliku prednost u performansama nad konkurentskim ASIC i GPU rudara.

Kao i kod Bitcoin i Litecoin ASIC, Bitmain nije bio prvi na tržištu s crtica rudara; da čast pripada iBeLink DM384M, koji je objavljen u 1Q16. Međutim, kao i sa Bitcoin i Litecoin ASIC, Bitmain je proizvod nudi vršne električne učinkovitosti. Duffield namjera da ogledalo Bitcoin je rudarski napredovanje svakako je ispunjen!

load...

Hashrate U Antminer D3 u usporedbi

D3 postiže impresivan hashrate od 15 GH / s, a troši 1200W električne energije. To ostvaruje učinkovitost od 1.6 J / MH. Ovo je u suprotnosti vrlo povoljno s iBeLink DM384M, koja proizvodi samo 384 MH / s. Da bi se to u perspektivu, D3 dobiva gotovo 40 puta hashrate za samo oko 1,7 puta u odnosu na potrošnju energije.

Za pravedniju usporedbu, smatra da je Bajkalsko Giant-A900 X11 ASIC. Giant, bivši vođa rudarskog područja X11, hashes na 900 MH / s za samo 216W. Međutim, D3 dobiva više od 15 puta ovo hashrate za manje od šest puta potrošnju energije. A900, međutim, imaju prednost od bitak u mogućnosti da mine još pet algoritama u uz crtica X11.

load...

Konačno, iBeLink najnoviji prinos je DM11G, postiže 11 GH / s, i privlači 810W. To znači da se dobiva 73% hashrate D3-a za 67,5% od energije! Jedina mana je DM11G je strma unaprijed troškova više nego dvostruko D3-a. Ako ste u mogućnosti da biste dobili jedan po povoljnijoj cijeni, svakako biste trebali uzeti u obzir kao jak kandidat za D3.

Troškovi D3 i PSU

Bitmain prodaje D3 za oko 2.700 $, minus troškove prijevoza i napajanje. Međutim, serija rujna brzo rasprodan, a sljedeći je moguće serija će dostupan u studenom 1450 $. Bitmain je preporučio APW3 ++ snaga supplyadds još $ 105. Možete, međutim, koristiti ATX PSU sa ispravnim snage i konektori.

Čak i na 2700 $, D3 je jasno lider u smislu vrijednosti. Njegov najbliži konkurent je DM11G, košta nevjerojatnih 6,000 $ za iBeLink. Bajkalsko je div trenutno nije dostupan, osim od preprodavača i druge ruke, gdje se obično prodaje za oko 2.200 $. Međutim, bolji učinak od D3 znači da će platiti za sebe puno prije (pod pretpostavkom crtica rudarstvo i dalje profitabilan).

D3 Težina i veličina

Da znaš što očekivati ​​u smislu troškove prijevoza, D3 teži 5,5 kilograma, a PSU težak 3 kg. D3 veličine 320 x 130 x 190 mm. Njegova mala težina i male veličine uz bok drugim X11 rudara; DM11G primjerice teži 21 kg i veličine 490 x 350 x 180 mm.

X11 Rudarstvo razmatranja

Dash je cijena dolara u porastu u posljednje vrijeme, čime se osigurava da novac i dalje profitabilan mina. Međutim, Bitcoin je nedavno poskupljenje je uvelike nadmašio crtica-a:

Dash je dobro u američkim dolarima, ali njegova izvedba je osrednji kada cijene u bitcoins.

Prema Coinwarz.com, to je 128% više isplativo mina crtica nego što je bio mine Bitcoin je u kolovozu 2017. Međutim, to je samo pola dva tjedna u prosjeku 227%. To smanjuje profitabilnost je zbog dva faktora:

1) Bitcoin je veći uvažavanje:

Od preko tisuću altcoins, 15. Mjesto je prilično darn dobar.

2) naglo raste stopa poteškoća crtica je kao snažni ASIC postala široko rasprostranjena:

Bitinfocharts.comshows crtica poteškoća poraslo otkako X11 ASIC postao dostupan početkom 2016. Godine.

Je li D3 isplativo?

Ako želite da biste dobili ideju o potencijalnim vraća iz D3, CoinWarz crtica rudarstva calculatoris pomoći. Imajte na umu, međutim, da poteškoće, gotovo je sigurno da i dalje raste, a crtica cijena svibanj pasti. Međutim, na temelju statičke cijene i poteškoće, profitabilnost slika je kako slijedi:

Prema kalkulatoru uz približnu SAD prosječnu cijenu električne energije od 0,10 $ / kWh, D3 može platiti za sebe u manje od tri tjedna! (Napomena: To je istina za vrijeme pisanja ovog posta Molimo provjerite ažurirane statistike na Coinwarz web stranici.).

To je nevjerojatno brzo najnovije Bitcoin rudari iz Bitmain može potrajati godinu dana ili dulje. Projekcija godišnji profit od gotovo $ 50k vjerojatno vrlo nerealno. Ipak, D3, kako se čini dobra investicija na papiru.

Kako kupiti D3

Kao i svaki drugi rudar iz Bitmain The Antminer D3 prodaje u serijama. Svakih nekoliko mjeseci, nova serija izlazi. To je vrijedno uzimanje pogled na Bitmain je D3page vidjeti kada sljedeći serija će brod. Također, Bitmain je Twitter profilehas korisne informacije o nadolazećim izdanjima.

Imajte na umu da je D3 je također dostupan rabljeni ili putem predbilježbe iz različitih distributera. Dok se neke posvećena ASIC dobavljači mogu ponuditi fer ponude, većina prodavača na eBay ili Amazon će naplatiti premiju za dobivanje taj „novac stroj ispisuje” uoči nove kulture.

Predbilježbe s Bitmain je vjerojatno najsigurniji način za kupnju D3. A lokalni prodavači će ga brže brod za vas i omogućiti vam da izvrdati carine, trebate biti svjesni da su mnogi muljaža prodavači postoje i mogu se iskoristiti potražnje za novim rudarske opreme. Ako kupite preko prodavača, bi se osiguralo da su renomirani prvi. Mi osobno opekao takvom hahar na Amazon, kao dobro.

Dostava troškovi i vrijeme iz Kine također se moraju uzeti u obzir. Pojedini prodavači obećavaju brze rokove isporuke i jeftini utovar u Sjedinjenim Američkim Državama (i nekim drugim regijama). Duga plovidba kašnjenja jesti u očekivane dobiti; kao i drugi dobiju D3S i početi rudarstvo, rudarstvo poteškoća raste u skladu s tim. Imajte na umu da za razliku od Bitcoin je dva tjedna zakašnjenja, poteškoće Dash je retargets otprilike svake dvije minute i četrdeset sekundi, ili sa svakom novom bloku pronađen.

Bottom Line: Jeli D3 vrijedan Antminer to?

Iako su drugi proizvođači rade na novim crtica ASIC, upravo sada Antminer D3is najbolje raspoložive X11 rudar. Vaše mogućnosti su gledati i čekati bolju rudar ili kupiti D3 u najkraćem mogućem roku.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Coinmama protiv Coinbase - kupnjom $ 150 vrijednog Bitcoina s Mojom kreditnom karticom

Post Tacocoin

CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

Najbolji Litecoin mining hardver - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Pregledane su najbolje Bitcoin oglasne mreže

Post Tacocoin

Pregled trgovine AvaTrade Bitcoin

Post Tacocoin

Binance pregled: Je li to legit kriptocurrency razmjene?

Post Tacocoin

Bitcoin Ploča WordPress Plugin od 99Bitcoins

Post Tacocoin

Bithumb pregled - kupnja bitcoina u Koreji

Post Tacocoin

EToro Cryptofund pregled: Ulaganje u Bitcoin, Ethereum, i više

Post Tacocoin

BitMEX pregled - Je li to Bititna burza debitne trgovine?

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Rudarski bazeni (Top 5 pregledano)

Post Tacocoin

Evo Pobjednika za najbolji 2018 Bitcoin hardver novčanik