Najbolji Bitcoin Rudarski bazeni (Top 5 pregledano) | Croatian.lamareschale.org

Najbolji Bitcoin Rudarski bazeni (Top 5 pregledano)

Najbolji Bitcoin Rudarski bazeni (Top 5 pregledano)

Bilo da ste zainteresirani postati Bitcoin minerfor prvi put ili ste jednostavno u potrazi za novi Bitcoin mining bazen, mi smo tu da vam pomognemo! U ovom članku, mi ćemo ispitati top pet Bitcoin rudarske bazene. To je napomenuti da je ovaj članak o rudarstvu sa svojim Bitcoin mining ne hardwareand oblak rudarstvo.

load...

Što je Bitcoin rudarski bazen?

Za one koji su novi u cryptocurrency, rudarstva bazeni su grupe rudara koji udružuju svoje resurse zajedno kako bi se generirati blokova brže. Rudari primiti više redovite nagrade nego što će solo rudarstvo, što se nagrade dijele među članovima. Koliko bloka plaću rudari primiti ovisi o tome koliko je njihova raspršivanja energije je doprinio rješavanju blok.

load...
 

Prije odabira Bitcoin mining bazen

Postoje različite rudarske bazene za različite cryptocurrencies. Evo nekoliko čimbenika kako bi uzeti u obzir prilikom odabira rudarski bazen:

Veličina: Veći bazeni nude više redovite isplate. Međutim, isplata je manja jer se dijeli među više članova. Manji bazeni nude manje česte isplate, ali veće isplate. Koji god da odaberete, povratak bi ni u dugoročno.

Nagradite Metoda: Glavna nagrada typesto se nalaze na različitim rudarske bazene uključuju sljedeće:

 • Plaćanje-po-Dijeli (PPS): Svaki put udjela podnosi, korisnik plaća fiksni iznos.
 • Proporcionalni: korisnik plaća na temelju udjela dionica su našli.
 • load...
 • Rezultat temeljen: proporcionalnom metodom težio je vrijeme udjela podnosi.
 • Platiti po zadnjih N dionica (PPLNS): Slično proporcionalna, ali svaki udio može biti nagrađeni na više rundi.

Naknade: Neki Bitcoin mining bazeni naplaćuje naknade, a neki ne. Naknade se kreću od samo 0% do 3%. Imajte na umu da nisu svi rudarski bazeni su se ispred o svojim struktura pristojbi.

Budite sigurni da također uzeti u obzir pouzdanost rudarskog bazena, koliko sigurnosti koju nudi, a kako je lako povući sredstva. Istražujući ta područja, bolje se odlučiti ako možete napraviti profit iz Bitcoin mining.

Top 5 Bitcoin Mining Bazeni

Bljuzgavica bazen

Najavljen 2010, bljuzgavica Poolwas bio prvi Bitcoin mining bazen i nesumnjivo vodio put za mnoge Bitcoin rudarskih bazenima. Trčanje po Satoshi Labs, ona se temelji u Češkoj i prati rezultat temeljen sustav kako bi obeshrabrili prebacivanje bazen.

To je srednje veličine bazen koji održava tek nešto više od 7% stope mreže hash. Tu je fiksna naknada od 2% za svaku transakciju koja se dijeli s rudarima. S obzirom na povlačenje, prag se može postaviti s vage poslao kada je to postigne. Bljuzgavica bazen također pruža uslugu mine Zcash (Zec), koji se može minirano besplatno. Bljuzgavica Poola upravljačka ploča, također je vrlo user friendly i pruža odličan detalj s redovitim promjenama. Iako je svibanj ne biti najveći od Bitcoin mining bazene, to je sigurno smatra se jednim od najboljih.

Pros:

 • Prvi Bitcoin rudarska bazen; vrlo uspostavljen
 • Metoda rezultat temelji se smanjuje rizik od varanja
 • Izvrsna razumljiv kontrolna ploča

Cons:

 • Naknada za 2% može biti previše za neke ljude

Antpool

Antpoolis kineskog Bitcoin mining bazen upravlja Bitmain Technologies. To je oko 22% od brzine mreže mljeveno meso, što je najveća Bitcoin rudarski bazen u vrijeme pisanja. Jedna od prednosti ovog rudarskog bazena je da možete birati između PPLNS (0% naknada) i PPS (2,5% naknada), od kojih oba imaju svoje prednosti.

Što se tiče plaćanja, oni su jednom dnevno ako je iznos veći od 0.001 Bitcoin. One koji su novi Bitcoin mining će cijeniti čist sučelje. Nadzorna ploča jasno prikazuje dobit i hash stope. Tu su i razne sigurnosne opcije, uključujući dvostruke autentifikacije, e-mail obavijesti i novčanik brave. Kao jedan od etabliranih igrača, Antpool je pouzdan izbor za Bitcoin rudarskih početnike.

Pros:

 • Možete birati između PPLNS i PPS tipa nagrađivanja
 • Lijepo sučelje koje je lako za početnike za navigaciju
 • Obilje sigurnosnih opcija, uključujući dvostruke autentifikacije

Cons:

 • Isplate imaju tendenciju da se manje, jer je to tako veliki rudarski bazen

Kano CKPool

Također poznat kao KanoPool, Kano CKPool osnovana je 2014. To srednjih Bitcoin rudarski bazen posluje Platiti po Posljednja N Podijeli Model (PPLNS), tereti naknadu 0,9% sa zajedničkim naknada transakcija nagrade. To je oko 3% mreže stopu hash, rudarstva dva do tri bloka dnevno.

Za razliku od nekih rudarskih bazenima, Kano CKPool ne nudi spojeni rudarstvo. To znači da možete samo mina Bitcoin s ovom bazenu. S obzirom na isplatu, nema praga. Kao takav, primit ćete male, česte uplate za rudarstvo.

To je relativno jednostavan bazen s sučelje koje može učiniti s ažuriranjem kako to nije najviše user friendly. To nema mnogo na putu od mogućnosti, ali to nema dva faktora za dodatni sloj sigurnosti.

Pros:

 • Ne prag isplate znači redovite isplate
 • Dobra podrška i vrlo gostoljubivi zajednica
 • Relativno niska naknada u odnosu na neke rudarske bazene

Cons:

 • Sučelje nije najviše user friendly

F2Pool

Veliki kineski Bitcoin mining bazen, F2Poolopened u 2013. S 14% stope mreže mljeveno meso, to je trenutno druga najveća Bitcoin mining bazen na raspolaganju. Operativni PPS sustav nagrađivanja, F2Pool uzima naknadu od 4%, što je na visokoj strani.

Osim Bitcoin, F2Pool ima servera za rudarstvo Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), a Zcash (Zec). Tu je svakodnevno automatski isplata, a minimalni povlačenje 0.001 BTC. Za razliku od nekih kineski Bitcoin mining bazenima, ima engleski sučelje. Izgled je vrlo jednostavna, a informacije prezentirane na jasan i koncizan način, što je posebno dobar izbor za početnike.

Pros:

 • Mogućnost rudarstva LTC, ETH i Zec
 • Moguća redovite isplate
 • Vrlo nizak prag isplate

Cons:

 • Na 4%, naknade su veće nego u većini rudarskih bazenima

Eligius

Eligiusis je Bitcoin mining bazen sa sjedištem u SAD-u. To je vrlo lako da se pridruže kao nije potrebna registracija. Osnovan u 2011, to je bio jedan od prvih Bitcoin mining bazenima. Bazen kontrolira nešto manje od 1% od brzine mreže mljeveno meso, što znači da relativno govoreći, to je jedan od manjih rudarskih bazenima.

Jedna od glavnih prednosti Eligius je da nema naknade. Korisnici dobivaju 100% od bloka nagrada, uključujući transakcijske naknade. Eligius djeluje PPS sustav nagrađivanja uz minimalnu isplatu od 0,04 BTC. Ta viša minimalna isplata znači da ćete morati razumnu količinu raspršivanja moć vidjeti povratak brzo. Osim Bitcoin, Eligius također omogućuje spojeni miniranje Namecoin (NMC).

Pros:

 • Lako se pridruže kako nema potrebe za registraciju
 • To je besplatno: Rudari nisu naplaćena
 • Spojio vađenje Namecoin za dodatne kovanice

Cons:

 • Nije za svakoga-to će zahtijevati dosta hash snage da se isplati

Koristite li bilo kakvih rudarskih bazene mine Bitcoins? Ostavite komentar o svom bazenu u nastavku!

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - To je doista Cool Wallet

Post Tacocoin

Vodič za početnike najboljih VPN usluga u 2016. godini

Post Tacocoin

Recenzija novčića: 6 Kontroverzni problem morate biti svjesni

Post Tacocoin

Evo Pobjednika za najbolji 2018 Bitcoin hardver novčanik

Post Tacocoin

Coinomi pregled - Mobile novčanik za više kriptocurenata

Post Tacocoin

Što je Zen Protocol? Analiza ICO u studenom

Post Tacocoin

Coinmama protiv Coinbase - kupnjom $ 150 vrijednog Bitcoina s Mojom kreditnom karticom

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor je pregledao - je li siguran?

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari koje trebate znati prije kupnje

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoinov novčanik za 2014. - Blockchain protiv MyCelium protiv Coinabse

Post Tacocoin

Coinbase protiv kruga - pokušao s $ 500 Evo što sam pronašao

Post Tacocoin

Bitbay je pregledao: kupnju Bitcoinsa u Poljskoj