Najbolji Litecoin mining hardver - Antminer L3 Scrypt Miner pregled | Croatian.lamareschale.org

Najbolji Litecoin mining hardver - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Najbolji Litecoin mining hardver - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Bitmain su (ne) poznat u Bitcoin svijetu, ne samo za proizvodnju najbrže dostupna ASIC rudara, ali za svoje AsicBoostand Antbleedscandals. Uz snažan L3 Scrypt rudara, Bitmain su se proširila na Litecoin rudarstvo. Još jednom, njihovi proizvodi dostaviti najviše mljeveno meso za svoj novac... No, kako je L3 je brzo rasprodan na Bitmain dućanu, ne pokušavajte ga kupiti negdje drugdje ili se odlučiti umjesto za Bitmain poboljšanim modelom, L3 +?

load...


Rijetka L3, koji se prodaje na eBayu. Napomena dizajn jednog ventilatora i izložena za glačanje. Teži 2,5 kg.

Obje vrste L3 koristiti iste BM1485 čips; samo njihov broj se razlikuje. Antminer L3 + je u suštini L3 s dvostruko brže mljeveno meso i dvostruko napajanje izvlačenja. Ipak, odlučujući o pravom modelu i kupnji s desne prodavatelj je još uvijek prilično tvrd poziv!

load...

Ako ste zainteresirani za ozbiljnu Scrypt rudarstvo, ovaj pregled ima za cilj dati dovoljno informacija da dođu na jedan informirane odluke između različitih L3 (+) opcija.


Dual fan L3 + izgleda jako slično SHA256 rudarstva S9, ali je oko 1 kg teži.

5 Važne stvari koje bi trebali znati prije Odabir L3

Antminer L3 ima konkurentsku Hashrate

L3-a hashrate je impresivna ~ 255 MW / s. To je brzina premašila od ~ 504 MH / s od L3 + i-280 MH / s do A4 Dominator Innosilicon.

Sirova hashrate ne govori cijelu priču no. Bilo da idete za L3 ili L3 +, imat ćete veliku učinkovitost u odnosu na druge rudara, kao što je A4, KnC Titan ili preostalih GPU rudara. Kao rezultat toga, trebali bi znatne profite - barem dok L3 modeli postali široko rasprostranjeni... Naravno, isplativost ovisi o dobivanju L3 po povoljnoj cijeni!

load...

Prema rudarstva kalkulator, na Litecoin trenutne cijene i težine, a uz pretpostavku osnovne 10c po kWh za troškove električne energije, An L3 će proizvoditi: 3.5 LTC, u vrijednosti 165 $, tjedno!

U godinu dana, L3 mogao napraviti čak 183 LTC, ili $ 8641 - iako postizanje takvih prijava je vjerojatno, kao Litecoin je teško sigurno će porasti više od tih proizvoda hit na tržištu.

Antminer L3 Troši malo struje

Rad od gore navedenih izračune, Antminer L3'smodest 400W Potrošnja energije trebala bi iznositi samo 10% od svoje zarade - $ 16.80 više od tjedan dana i $ 876 više od godinu dana.

Uspoređujući L3 na A4 Dominator, jasno je da je L3 gotovo dvostruko učinkovitiji. Dok A4 gori oko ~ 1000W postići 280MH / s, L3 uspijeva dobiti gotovo isti hashrate od samo ~ 400W. Tijekom vremena, L3 je veća učinkovitost (1,6 J / M) će dovesti do sve većeg profita diferencijala.

Prema Litecoin kreator Charlie Lee je L3 je 2.5x puta učinkovitiji kao A4:

L3 + troši oko 800W da se ~ 500 MW / s; udvostručiti snage za dvostruko hashrate. To znači da u pogledu čiste učinkovitosti, postoji vrlo malo birati između L3 i L3 +.

Napomena: L3 radi notcome s PSU. Preporučuje se da koristite dobar, električno učinkovitu jedinicu za napajanje (PSU) za trčanje L3. PSU mora imati i pet 6-pinska priključka i treba imati dosta rezervnih kapaciteta; između 600 W do 750W je preporučeno. Učinkovitost ovisi o PSU performanse.

Antminer L3s su svjetlo

Mjerenje u samo 2.5 kg (ili 3 kg uključujući ambalaže) je L3 je mnogo lakši od A4 Dominator koja teži težina 9,2 kg. L3 je prilično + zrnasto, težine 6,5 kg (pakiranje uključen).

L3 definitivno pobjeda ovdje, kao i njegov lagani dizajn drži troškove prijevoza dolje i također omogućuje sigurnije slaganja / police za više rudara.

Antminer L3s su relativno mirno

L3 dizajn jednog ventilatora stvara najmanje 60dB, dok dual-ventilator L3 + emitira od 75 dB do 95 dB, ovisno o temperaturi okoline.

L3 nije dovoljno šaputavim pokrenuti u spavaćoj sobi, ali to ne bi trebalo držati susjede budan bilo.

Antminer L3 je vrlo kompaktan

L3-a dimenzije su skromna 23 cm 13,5 cm 16 cm. To usporediti s nešto većim A4 Dominator, što je 28 cm za 26 cm za 13 cm. L3 + je najveći do sada, dimenzija 35 cm x 13 cm x 19 cm.

Antminer L3sare Usitnjenost i stoga često skuplji

Za one koji nisu unaprijed naručiti Antminer L3from Bitmain u vožnji-do svoje početne izdanje, to je sada dostupna samo na sekundarnim tržištima, kao što su eBay, Amazon, AliExpress ili posvećene kripto rudarskih distributer stranice.

Nekoliko ponude, posebice iz online tržišta, apsolutno će vam podvaliti na cijenu, punjenje i iznad Bitmain početne cijene na L3. Osobito ako kupujete od novog, nepoznatog kripto rudar stranice, osigurati da samo red od uglednog dobavljača Nekoliko muljaža sučelja su postavili u prošlosti, obećavajući - ali nikad isporuku - Scrypt ASICS.

Kao sljedeći batch L3 + pomije prodati za nešto manje od $ 2000, to ne bi imalo smisla da plati mnogo više od 1000 $ za L3, s obzirom na njihovu relativnu moć. Međutim, kako je L3 može kasniti i vjerojatno će potrajati tjednima na brod, to možda ima smisla platiti kao visok kao $ 1500... To je osobito vrijedi ako ste sigurni u brzu isporuku i mogu dobiti jamstvo se može usporediti s Bitmain izvornih 180 dana (to će se primjenjivati ​​predstojećih L3 + jedinica).

Što se tiče pred-naručivanje L3 +, to bi trebalo biti prilično sigurna. Dok kripto rudarstvo hardver predbilježbe su notorno dodgy, Bitmain uvijek držao svoju stranu dogovora do sada.

Pokrenuti brojeve i procijeniti rizike prije donošenja odluke o kupnji!

Je li Antminer L3 vrijedno ulaganje?

Antminer L3is vrlo solidan u svim pravcima izvođač, s nekim određenim veličini, masi i buke prednosti nad L3 +. U smislu učinkovitosti, to je gotovo identičan L3 +. Kao što je starenje A4 Dominator nadmašili na većini frontova, vaš izbor ASIC Scrypt rudar će doći do bilo L3 ili L3 +. Cijena i dostupnost su vjerojatno da će biti najbolje odrednice.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

7 Bitcoin Debit kartice U usporedbi i pregled (2018)

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: Najbolji menadžeri za šifriranje 2017 pregled

Post Tacocoin

Prosinac ICO analiza - NAGA pregled

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hack, Cheats i Mod apk)

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari koje trebate znati

Post Tacocoin

Što je Zen Protocol? Analiza ICO u studenom

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zašto su korisnici Reddit rekli o ovoj Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Ledger Nano S pregled - Je li ovaj Bitcoinov novčanik bolji od TREZOR-a?

Post Tacocoin

Virwox pregled: Je li to Legit ili muljaža?

Post Tacocoin

Dajte dar Bitcoina za Božić - Bitcoinove darovne ideje

Post Tacocoin

GreenAddress.it pregled

Post Tacocoin

Bitstamp pregled: Je li najjeftiniji burzu za kupnju Bitcoina?