Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner | Croatian.lamareschale.org

Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner

Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner

Jedan od zanimljivijih uređaja proizvođača Bitmain (vodeći Bitcoin mining hardwaresupplier danas) je Antrouter R1. Proizvod ima 2 glavne funkcije:

  1. To je samo vaš svakodnevni Internet usmjerivač - okretanje ožičenog pristupa internetu u bežični pristup.
  2. load...
  3. To je Bitcoin rudar koji vam omogućuje da se natječu za priliku rudarskih Bitcoins.

Uređaj se također može koristiti kao USB punjač velike brzine - Korištenje USB kabela spojite svoj mobilni uređaj na R1 to naplatiti. Android telefone, iPhone i tablete su podržani.

No, prije nego što vilica preko $ 39 do Bitmain (utovar nije uključena) i početi rudarstvo Bitcoins, važno je shvatiti koliko tanko šanse su zapravo mina Bitcoins s Antrouter. Počnimo s tehničkim specifikacijama:

load...

Prednja ploča Spojite Ethernet kabel i prijavite se u sustav upravljanja.
Bitcoin Mining Način AntPool solo modu (prisilno)

Kao što možete vidjeti Antrouter ima stopu hash od 5.5GH / s. Samo za usporedbu, najučinkovitiji rudar je danas da će vjerojatno čak i break u roku od 12 mjeseci, Antminer S9, ima stopu hash od 14. / s. To je više od 2500 puta više od Antrouter R1.

Osim toga, kada ste mining s Antrouter radite ono što se naziva „Solo rudarstva” - to znači da niste pridružio bazen rudara i uzimajući nagrađeni za svoj dio posla. Ako je to bio slučaj kod vas bi oko 10 centi svaki mjesec jer niste pridonosi toliko (izračunato putem našeg Bitcoin mining kamenca).

load...

Umjesto toga, pokušavate da mine na svoju ruku, pokušavajući riješiti ultra složene matematičke probleme s vrlo slabom računalu. Postoji male šanse da ćete uspjeti to učiniti i dobiti nagrađeni 12,5 Bitcoins, ali još je manja od šanse za pobjedu na lutriji.

Nakon što je sve to, ja i dalje vjerujem da je koncept privlačan. Mislim, to ne košta puno za kupnju ovog uređaja, još uvijek ima svoju primarnu funkciju kao router, i samo zamisliti što priča da ćete imati ako zapravo uspijete mina Bitcoins s njom pukim slučajem.

Postavljanje Antrouter R1 ima malo konfiguracije prvi put okolo. Međutim ovaj vodič je prilično thouroughand će dobiti kroz nju lako. Antrouter R1 nije novi proizvod, to je prvi put uveden na tržište krajem 2015. Godine (vidi originalni Bitcointalk nit ovdje). Tijekom pregledavanja preko korisničkih recenzija otkrio sam da su dva glavna prigovora korisnika imali su:

  • Dostava troškovi čine ovaj proizvod puno skuplji od navedenog cijenu. Kada su u dodiru, Bitmain navodi da su novi način dostave (4 piksela) koja smanjuje troškove dostave za više od 70% na pojedine zemlje u odnosu na redovne ekspresne brodarske usluge. Antrouter R1 je također prodan na newegg.com po cijeni od 49 $ i shipping iz SAD-a. Ova cijena je samo 10 $ iznad cijene na web stranici, koja ne uključuje međunarodnu troškove dostave.
  • Neki korisnici koji su kupili proizvod na Amazonu tvrde da su dobili neispravan proizvod. Međutim većina mišljenja pozitivna.

Presuda - je Antrouter R1 vrijedi svoj novac?

Ako ste obličje da biste dobili svoj novac vrijedi ostati daleko od ovog uređaja. To će samo koštati više od jednostavnog mrežnog usmjerivača i šanse su da nikada neće dovesti u bilo dobiti. Međutim, ako ste osjećaj sreće i želite kupiti jeftini životno srećka na Bitcoin mining nagradnoj igri ovo izgleda kao dobar posao. Osobno mislim da je ideja je prilično cool, čak i ako to ne završiti rudarstvo sve kovanice...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

GDAX pregled - Coinbaseova napredna razmjena, kako je to dobro?

Post Tacocoin

Milijardijska kovanica (TBC) - Kako muljaža ide poprsje

Post Tacocoin

Dajte dar Bitcoina za Božić - Bitcoinove darovne ideje

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardver - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Pregled Jaxx Walleta - Sve oko Bitcoinovog novčanika

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining pregled - Nije profitabilan kao što biste mislili

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zašto su korisnici Reddit rekli o ovoj Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Antminer T9 protiv Antminera S9 - Tko je najbolji Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Bitfinex pregled: Najveća svjetska razmjena po volumenu

Post Tacocoin

CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

Moja ulaganja u BTCJam upravo su nestala

Post Tacocoin

Bitcoin protiv Ethereuma: usporedba kriptovalute