7 Bitcoin Debit kartice U usporedbi i pregled (2018) | Croatian.lamareschale.org

7 Bitcoin Debit kartice U usporedbi i pregled (2018)

7 Bitcoin Debit kartice U usporedbi i pregled (2018)

Važno update- Dana 5. Siječnja 2018 Visa suspendiran aktivnost WaveCrest- je tvrtka koja nudi najviše kripto kreditne kartice vani. To znači da Xape, Wirex, TenX, Bitwala i CryptoPay ne rade za sada. Naravno, tvrtke su u potrazi za pronalaženje rješenja i nakon što su otkrili ćemo ažurirati ovaj post (ja sam osobno u potrazi za alternativu, kao i). Ako znate bilo koje dobre alternative slobodno ih ostavite u odjeljku komentara u nastavku.

load...

Profesionalci su prilično očito - sada možete kupiti gotovo ništa s Bitcoin. Bilo koje mjesto koje prihvaća kreditne ili debitne kartice će prihvatiti Bitcoin debitnu karticu kao dobro. Trgovac dobiva plaćeni u vlastitoj valuti po debitnim tvrtke i naplatiti će se oduzeti od vašeg Bitcoin ravnoteže. To vam omogućuje da žive isključivo na Bitcoin.

Na primjer, kada sam putovati u inozemstvo ja uvijek uzeti moj Bitcoin debitnu karticu kao rezervni kartice u slučaju moj novac dobiva ukraden. To je kao putnik provjere digitalnog doba.

load...

Kontra korištenja Bitcoin debitne kartice

Glavni con od Bitcoin debitne kartice je centralizacija. Da biste mogli koristiti karticu koju je potrebno uplatiti novac na svoj račun na debitne kartice tvrtke - to znači da dajete kontrolu nad svojim novca za 3rd party. Ovaj rizik se smanjuje za ne polaganja previše Bitcoins u svoju ravnotežu - u osnovi uplatiti samo iznos koji možete priuštiti izgubiti u slučaju hack. Također, budući da koristite usluge tih tvrtki dolazi s cijenu - kao što ćete vidjeti u nastavku ne možete ignorirati naknade koje Bitcoin debitna kartica tvrtke naplatiti.

Trenutno ima 7 Bitcoin debitne kartice tvrtke dostupna, evo kratak sažetak svakog od njih i njihove prednosti i mane.

load...

Bitpay Bitcoin pregled debitna kartica

Pros: Dobro poznata tvrtka, prihvaćena kartica u svijetu

Kontra: Ograničena na samo stanovnika SAD, nema čip i pin, zahtijeva potvrdu

Bitpayis poznata tvrtka u Bitcoin ekosustava koji pruža rješenja za plaćanja za tvrtke i pojedince. To vam omogućuje da se prepaid Visa cardthat je učitan kroz Bitpay računa. BitPay Prepaid Visa®Card je dostupan za stanovnike u svih 50 američkih saveznih država. Morate imati kućnu adresu (bez PO polja), a osobne iskaznice i broj socijalnog osiguranja za primjenu.

Kartica košta stan naknadu od 9,95 $ i traje oko 7 dana da stigne na mail. Kada putujete izvan Sjedinjenih Američkih Država će platiti naknadu od 3% za pokriće troškova valuta pretvorbe. Tu je $ 2.00 naknada za ATM ili novac natrag povlačenja unutar SAD-a i 3,00 $ naknadu za bilo bankomata ili povlačenja novac natrag izvan zemlje. Možete vidjeti kompletan popis naknadu ovdje. Nema naknade za transakcije za Bitpay kartice.

Cryptopay Bitcoin pregled debitna kartica

Pros: dostupna širom svijeta, isporuke i fizičke i virtualne kartice

Kontra: Je naknade za održavanje i opterećenja

Cryptopaysupplies Bitcoin debitne cardthat je dostupan u cijelom svijetu (za razliku od Bitpay). Možete naručiti fizičku karticu s čipom i pin ili virtualni debitne kartice, ako ste samo u online shopping. Još jedan veliki bonus Cryptopay je da ne morate da osigura potpuno ID verifikacije, ako ne morate visoke granice kartica.

Fizička kartica košta 15 $, a isporučuje se besplatno diljem svijeta. ATM povlačenje košta 2,5 $ i međunarodna promijeni valutu dodaje još 3% na svaku transakciju. Stvari ne sviđa kod ove kartice je da ima mjesečnu naknadu za održavanje $ 1 i 1% provizije za utovar novac. Ako niste potvrdili možete učitati do 2500 € na svoju karticu, ali ne više od toga.

Xapo Bitcoin pregled debitna kartica

Pros: Brodovi u većini zemalja, tvrtka osnovana ugled

Kontra: Suvišne naknade (IMO), bez čip-pin

Xapo je bio jedan od prvih tvrtki za opskrbu Bitcoin debitnu karticu. Baš kao Bitpay da nude „jednostavan” kreditnu karticu koja nema čip i pin mehanizma (edit: neki korisnici imati stečen čip i pin kartice, ja osobno nisam). Trošak kartice je 20 $ i ima godišnju naknadu od $ 12 / godina nakon prve godine.

Xapo brodovi njihova kartica za puno zemalja diljem svijeta, iako ne na sve njih (kompletan popis možete naći ovdje). Također je njihova kartica zapravo ima „Promijeni PIN” naknadu koja se čini prilično čudno IMO. Vi ćete biti u mogućnosti koristiti karticu bez opsežne provjere, ali ćete biti ograničeni na 2500 $.

Wirex Bitcoin pregled debitna kartica

Pros: Chip & PIN karticu, virtualne kartice na raspolaganju, firma

Kontra: Suvišne naknade (IMO), relativno skup kartica

Perviously poznat kao e-novac, tvrtka rebranded da Wirexin 2016. Tvrtka opskrbljuje Chip & PIN viza debitnu karticu koja može učitati putem Wirex aplikacije (desktop ili mobilni). Naknade su prilično slični ostalim karticama - košta 3% za međunarodne transakcije, 2.5 $ za ATM povlačenje i 17 $ da bi dobili svoj fizički isporuči. Tvrtka također isporučuje virtualni karticu ako vam ne treba stvarni plastike. Kao Xapo, Wirex također tereti naknade za usluge, samo ih naplatiti na mjesečnoj, a ne jednom godišnje ($ 1 / mjesec).

Shift Bitcoin debitne kartice pregled

Pros: Jednostavno se povezuje s Coinbase račun, relativno niske naknade

Kontra: Dostupan je samo u 45 država širom SAD-a, Coinbase je ograničeno na određene zemlje, kao i

Sebe Shiftposition kao „prvi američki Bitcoin debitne kartice”. Tvrtka opskrbljuje debitnu karticu koja se spaja na svoj Coinbase račun. Međutim, iako je to trebala biti američka debitna kartica je dostupan samo u 45 od 50 država u ovom trenutku.

Kartica košta razuman $ 10 za proizvodnju i nema tijeku naknade. Tu je naravno standardni 3% međunarodna transakcija i naknada 2,5 $ naknada povlačenje stan bankomat.

Što kartica treba da se odlučite?

Većina tih kartica su više ili manje isto. Vjerojatno svi koriste istu karticu dobavljača za pokretanje svoje poslovanje te, a razlika je samo u njihovom marke. Osobno bih savjetovao da li kartica koje ste izabrali je dostupan u vašoj zemlji, a zatim koristiti onaj s najnižim naknadama. Ja bih svakako pokušati izbjeći kartice s naknadama u tijeku (tj Wirex, Xapo). Na primjer, ako živite u SAD-u, pomoću Shift je razuman izbor.

Osim kartica pregledanih u ovom postu postoje i ANXPROand CoinsBankthat opskrba Bitcoin debitna kartica - vi svibanj želite pogledati ih kao, oni su navedeni u tablici na vrhu ove stranice.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Najbolja eterična košarica (ažuriranje 2018) - 5 opcija pregledane

Post Tacocoin

Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Je li to vrijedno?

Post Tacocoin

GDAX pregled - Coinbaseova napredna razmjena, kako je to dobro?

Post Tacocoin

Promjene na ShapeShift - razmjena instant kriptotransakcije

Post Tacocoin

Evo Pobjednika za najbolji 2018 Bitcoin hardver novčanik

Post Tacocoin

BitMEX pregled - Je li to Bititna burza debitne trgovine?

Post Tacocoin

Moja ulaganja u BTCJam upravo su nestala

Post Tacocoin

Vodič za početnike najboljih VPN usluga u 2016. godini

Post Tacocoin

Moj novi najbolji Bitcoin i altcoin novčanik - Exodus novčanik pregled

Post Tacocoin

Web-mining - Unovčite svoju web stranicu putem korisničkih preglednika

Post Tacocoin

Antminer T9 protiv Antminera S9 - Tko je najbolji Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Kraken pregled - Je li to Bitcoin Exchange Pouzdan?