Bitcoin Ploča WordPress Plugin od 99Bitcoins | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin Ploča WordPress Plugin od 99Bitcoins

Bitcoin Ploča WordPress Plugin od 99Bitcoins

To je napokon je ovdje! Prvi Dodatak za Bitcoin pipa WordPress. Sada možete pokrenuti vlastiti Bitcoin slavinu u manje od 5 minuta.

Ova stranica osnovi će biti službeni dokumentacija dodatka te će objasniti sve što trebate znati od početka do kraja kako bi započeli svoj Bitcoin slavinu sa WordPress.

load...

Imajte na umu da je ovo slobodan čep, a ja nemam puno vremena da ga zadrži, to je razlog zašto tako korisničkog sučelja izgleda malo čudno, a ja ću imati ograničeno vrijeme za odgovoriti na zahtjeve za podršku. No ja ću učiniti sve što mogu kako bi održali ovaj plugin radi i do danas. Također ću se uglavnom koriste video tutoriali kako objasniti o pipa i nije zapisano tutoriali (to je samo brže mi ih stvoriti).

load...

Ako ne znate što je Bitcoin slavina je Predlažem počevši s ovim postthat će opisati većinu onoga što trebate znati o toj temi i kako možete napraviti biznis od toga. Kada dođete do dijela o tome kako izgraditi Bitcoin pipa se vratiti na ovu stranicu kako bi saznali lakši način nego što je opisano u izvornom postu.

Tako ćemo doći do zgrade WordPress Bitcoin pipa:

1. Dobiti hosting providera i instalirati WordPress na njega

To je upravo osnove što trebate. Pretpostavljam da već znate kako to učiniti, ako ne onda ću objavljivati ​​video ovdje koji objašnjava kako postaviti WordPress. Svaki hosting provider bi trebao obaviti izigrati, ja osobno korištenje Bluehostfor ove vrste projekta. (Link na Bluehost je affiliate link).

load...

Ova slavina ima puno mogućnosti. Budući da nemam vremena da ih sve zapisati sam stvorio video koji objašnjava sve što trebate znati o slavinu.

 

Minimalni zahtjevi dobiti dodatak trčanje:

Pod „opće” kartici

 • Unesite isplate i postavke timera
 • Unesite API tipke SolveMedia
 • Unesite URL-ove za svoju pipa stranicu i „check adresa” stranicu (na dnu „općem” kartici)
 • Preporuka je veza URL shema je ovaj: http://yourwebsite.com/?r=btc_address
 • Postavite valuta pravilo koje želite koristiti (vidi rujna 2017. Ažuriranje ispod za više detalja)

Na kartici „plaćanja”

 • Unesite API tipke Fuacethub

Na svom pipa stranici:

 • Unesite slavina SHORTCODE (pobrinite se da ga unijeti nakon svih ostalih šifre)

5. Zahtijeva registraciju za svoj pipa (po izboru)

Jedan od najboljih načina sam pronašao da se bori protiv spama je zahtijevajući od korisnika da se registriraju za moje stranice kako bi ga koristiti. To odvraća većinu spameri i robota sa stranice. Ja koristiti plaćeni plugin pod nazivom „Moj izbor članica”, koji se brine o postavljanju taj proces registracije. To nije potrebno, ali ako se osjećate kao da ste uzimajući previše prevarante na svoje stranice to je vrijedno pogledati u nju.

6. Postavite svoj vlastiti server za mikro plaćanja (napredni, nije obavezno)

Ako želite koristiti svoj vlastiti self-domaćin Bitcoin novčanik učiniti plaćanja umjesto Faucethub možete instalirati Bitcoin novčanik na VPS (Virtual Private Server). Cijeli proces je dokumentiran herebut preporuča se učiniti samo ako imate neke tehničke pozadine. Imajte na umu da neće biti u mogućnosti podržati bilo kakvih problema s instalacijom za self-domaćin novčanik.

JA visoko preporučiti promatranje SETUP VIDEO IZNAD od početka do kraja razumjeti kako pipa RADOVI (napisan velikim slovima, tako da ćete znati da je to važno).

Sad kad si dobar to ići Predlažem povratak na izvornu postand čitanja svega što ne uključuje postavljanje slavina - to je ključna informacija.

Nekoliko važnih stvari koje treba zapamtiti:

  • Plaćanje se vrši putem Faucethub ali ćete morati kliknuti na gumb „Plaćanje” kako bi se poslati sve adrese koje ispunjavaju uvjete za isplatu Faucethub.
  • Pobrinite se da Vaš Faucethub račun financira ili adresa neće biti na čekanju za isplatu.
  • Pobrinite se da ograniči svoj račun samo na svoju IP adresu. Bilo je nekoliko pitanja u prošlosti, a to će vjerojatno spriječiti ih. Možete pronaći svoj server IP adresu.
  • Iz osobnog iskustva Predlažem omogućava korisniku komentare na vaš čep - to je najbrži način da zna da nešto ne radi ispravno.
  • U ovom trenutku jedini podaci koliko sam shvatio iz ovih pipa je koliko se plaća - to je sve. Bez lozinke, Bitcoin adresa ili bilo koje druge osjetljive informacije se prošli zajedno. Samo nekoliko tome koliko Satoshis su u red za plaćanje svaki put kada kliknete „Plaćanje”.

Dobivanje podrške / Često postavljana pitanja

Većina vaših slavina problema može se riješiti uporabom Često postavljana pitanja navedena u nastavku. Ako možete pronaći odgovor na njih, slobodno podnesite zahtjev za podršku.

Ne vidim Slavina oblik na mom webpagePlease provjerite da li je dodao špine je SHORTCODE na stranicu kao što je prikazano u instalaciji video. Na kratke kodove navedene su u odjeljku „podršku” pod „kako se koristi” Ja sam uzimajući pogrešku 404 kada tvrdi na slavinu ili provjeru adresa balanceThis znači da vjerojatno nisu postavili URL-ova ispravno pod „General” tab :

Nakon što kliknete „Plaćanje” trebali vidjeti potez bilancu iz „Neplaćeni iznad praga” za „Planirani iznos plaćanja”

To znači da je plaćanje sada je na rasporedu iu sljedećih 20 minuta to će biti poslan na vašu microwallet. Ako se to ne dogodi postoji nekoliko stvari koje biste trebali pogledati u:

 1. Plaćanje koji je na rasporedu je premali - obično microwallets imaju prag od kojih su prihvatiti plaćanje. Provjerite je li uplata iznosi najmanje 20.000 Satoshis
 2. Ako koristite Faucethub API morate znati da svaki korisnik na svoj slavina mora imati Faucethub račun povezan na njihovu adresu kako bi dobili plaćeni. Dakle, ako na primjer, imate 10 pipa korisnika i nitko od njihove adrese su registrirani sa Faucethub, plaćanje neće proći.
 3. Ponekad microwallets uspjeti obraditi plaćanje. U tom slučaju kliknite „Plaćanje” opet i pružiti još jednu priliku. U novije verzije plugina nastavit ćemo pokušati poslati uplatu dok ne prođe.
Imam problem sa captcha na mjestu

Sva pitanja captcha treba uputiti davatelja captcha kao što smo upravo koristimo njihov API pokazati svoje CAPTCHA na mjestu. Ponekad to captcha izdavatelj će imati zastoja ili poslužitelj pitanja i captcha neće pojaviti, to nema nikakve veze s dodatkom.

Od siječnja 2017. Plugin sada nudi podršku za malu naknadu od vaših isplata (0,5%). Kako bi zatražio podršku idite na karticu „podrške” i hit „Zahtjev za potporu”. Molimo vas da dodate wp-admin i pristup FTP ako je moguće. Zahtjevi za podršku će biti odgovorio u roku od 36 sati. Također možete se odlučiti iz potpore za čep, ako ne želite platiti naknadu. U tom slučaju neću moći pomoći i da neće primati automatska čep ažuriranja.

Rujna 2017 poruka - sada podržava više valuta

Primili smo mnogo zahtjeva za proširenje dodatka za podršku ne samo Bitcoin nego druge valute i to je upravo ono što smo radili na u posljednjih nekoliko tjedana. Tako je i danas naša slavina WordPress čep podržava Litecoin i crtica, kao i Bitcoin.

 

Omogućavanje različitim valutama na slavinu

VAŽNO: U ovom trenutku možete koristiti samo jednu valutu na svakom mjestu. Dakle, nema opcija za podršku BTC i LTC na istom mjestu, na primjer. Ako želite više od jedne valute trebat će vam više od jedne stranice. U budućnosti planiramo dodati multicurrency podršku na istom mjestu.

Na kartici „pipa” imate karticu pod nazivom „valute”. Ovo je mjesto gdje možete odabrati kako se pipa će isplatiti. Imajte na umu slavina čep može podržati samo jednu valutu u isto vrijeme.

Različite isplate pravila su:

BTC

# 8211; Isplate će se u fiksnim iznosima Bitcoin

Crtica

# 8211; Isplate će se u fiksnim iznosima od crtica

LTC

# 8211; Isplate će se u fiksnim iznosima Litecoin

USD BTC

# 8211; Isplate će se u fiksnim iznosima USD i plaća Bitcoin. Na primjer - korisnik ne zahtjeva i zaradi $ 0.05. On će vidjeti protuvrijednost tog iznosa u Bitcoin plaćeni na njegovu adresu. To vam omogućuje da postavite fiksni iznos u USD za svaku tvrde, čak i ako je cijena Bitcoin promjena.

Crtica USD

Isplate će se u fiksnim iznosima USD i plaća crtica.

LTC USD

Isplate će se u fiksnim iznosima USD i plaća Litecoin.

Da bi u pravilu da postanu aktivni, morate svakako kliknite „Select ovo pravilo i spremanja promjena” gumb. Ako samo kliknite „Spremi promjene” pravilo neće postati aktivna.

Automatski isplate

Dodali smo mogućnost stvaranja automatske isplate, tako da više ne morate ručno isplatiti svoje korisnike. Da biste omogućili automatsko isplate ići na „slavinu” - sekciji „General” i označite okvir pored „Automatski pokreni isplatu s cron vožnji”.

Nakon što je kutija provjerava svaki put cron staze (svakih 20 minuta) isplate će se automatski Faucethub.

Tijekom narednih mjeseci ćemo dodavati nove značajke čep kao što Bitcoin Cash podršku, sitnim url podršku i još mnogo toga.

Verzija ažuriranja:

24 siječanj 2018:
Fix izdavanja kad isplata nije naveden u slučaju kada korisnici moraju povezati njihove adrese

22 siječanj 2018:

= 2.4.1-

Bolje izvještavanje o pogrešci u slučaju Faucethub API zahtjeva ograničenja

21 siječanj 2018:

= 2.4.0-

Nova logika isplata generacije New logici isplata red

5 siječnja 2018:

= 2.3.1-

Škripac za javascript greške, u slučaju kada su korisnici dužni povezati njihove adrese

1 siječnja 2018:

= 2.3.0-

ETH podrška Bitcaptcha podrška

Prikazujem broj iz adresu

Dodatni oglas na zahtjevu

Sticky Adresa za ne registrirane korisnike

= 2.2.1-

Učvršćivanje pitanje kada e-mail korisnika, bez zahtjeva prikazuje sve adrese i IP adrese

Izvorni DB sustav zaključavanja, a isplata

16. Studenoga 2017:

= 2.2.0 =
Transakcije URL su prešli s blockr.io na blockchain.info

25. Septmber 2017:

= 2.1.2 =
Fiksni problem s lažnim tipkama lice

= 2.1.1 =
Na isplatu Bitcoind novčanik troši unconfirmed ravnotežu

Septemeber 24. 2017:

= 2.1.0 =
Dodano podrška coin-hive.com captcha

= 2.0.1 =
Dodano mogućnost za određivanje eksplicitan korištenje CloudFlare

17. Rujna 2017:

= 2,0 =

Podrška crtica i LTC
Onemogućavanje slavinu dok se upgrade

24. Travnja 2017:

= 1.7.5 =
Pohrana ref adresu u kolačića tako da ljudi mogu proći registraciju bez gubitka preporuke.

= 1.7.4 =
Ažuriranje statistika zahtjeva za slanje podataka na domenu umjesto IP adrese.

= 1.7.3 =
Nova adresa za podršku

= 1.7.2-
prefiks Učvršćivanje db

= 1.7.1 =
Učvršćivanje podnijeti računati na tvrdnjama stranici

19 veljača 2017:

= 1.7.0 =
* Manje poboljšanja

6. Veljače 2017:

= 1.6.2 =
* Učvršćivanje problema sa ePay ravnoteže

5. Veljača 2017:

= 1.6.1 =
* Poboljšanje log poruke plaćanja

= 1.6.0 =
* Rukovanje više pogrešaka od ePay stranu

= 1.5.5 =
* Preraspodjela plaćanje za adresu u slučaju mreže neuspjeh (epay.info pitanje)

= 1.5.4 =
* Prikaz pogrešku iu slučaju kada se plaćanje API nije na njihovoj strani

Verzija 1.5.3 (23 siječanj 2017):
* Dodavanje dodatne informacije ispravljanje dok isplata za bolje pitanje razumijevanja

Verzije 1.5.0 - 1.5.2 (22 siječanj 2017):

= 1.5.2 =
* Bolje obračun naknada

= 1.5.1-
* Lazy opterećenja solvemedia captcha

= 1.5.0 =
* Dodavanje mogućnost isključiti iz plugin podršku

Verzija 1.4.5 - 1.4.8 (14 siječanj 2017):

* Dodavanje top level navigaciju

* Dodavanje navigaciju na „Kako koristiti” stranica

* Premještanje Zahtjevi nakon isplate u plovidbi

* Plaćanje za navigaciju ukazuje na isplate umjesto potraživanja

Verzija 1.4.4 (12 siječanj 2017):

* Učvršćivanje propustili poruka u zahtjev za podršku
* Novo kratki broj 1218625476 Satoshi prikazati plaćeni iznos satoshis „NNN Satoshis”

Verzija 1.4.3 (6 siječnja 2017):

* Prikaz API tipke na novčanik stranici

Verzija 1.4.2 (6 siječnja 2017):

* Onemogućavanje mogućnost da se odnosi vlastite Bitcoin adresa (dvostruki tvrdi)

Verzija 1.4.1 (5 siječanj 2017):

* Poboljšanje poruka o pogrešci

Verzija 1.4.0 (5 siječanj 2017):

* Mogućnost da postavite prijevode za jednokratne dio
* Učvršćivanje problem kada dodataka stranica prikazuje inforrect informacije o ovom dodatku

Verzija 1.3.11 (4 siječnja 2017):

* Učvršćivanje problem s neuspjehom plaćanja prilikom korištenja faucethub.io

Verzija 1.3.10 (28. Prosinac 2016):

* Dodavanje faucethub.io podršku
* Dodavanje phpinfo na „pošalji dijagnostika”

Verzija 1.3.9 (8. Prosinca 2016) - Ispravci pogrešaka

Verzija 1.3.8 (8. Prosinca 2016) - Ispravci pogrešaka

Verzija 1.3.5 (23. Studeni 2016) - Sada možete ažurirati dodatak u od s WP admin područje

Verzija 1.3.4 (22. Studenog 2016) - ePay problem riješen, prikazujući informacije o isplatama na stranici potraživanja

Verzija 1.3.3 (13. Studenoga 2016) - DB upit bug fix

Verzija 1.3.2 (13. Studenoga 2016) - Učvršćivanje izračun potraživanja

Verzija 1.3.1 (13. Studenoga 2016) - Manji tekst mijenja i ažurira korisnički Profil stranica sa staža

Verzija 1.3.0 (12. Studeni 2016) - registrirano korisnicima da samo jedna adresa, dodao staža informacije o kartici potraživanja

Verzija 1.2.7 (8. Studenog 2016) - Dodano epay.info kao opciju plaćanja

Verzija 1.2.6 (4. Studenoga 2016) - Sposobnost za dodavanje admin bonuse / kazne, izvadite ref informacije, ako je bio postavljen bez preporuke

Verzija 1.2.4 (31. Listopada 2016) - Bug ispravke, dodao je vremena i zvuka

Verzija 1.2.3 (28. Listopada 2016) - Ispravci pogrešaka, fiksna pitanje isplata zaslona u BTC umjesto Satoshi

Verzija 1.2.1 (21. Listopada 2016) - Ispravci pogrešaka

Verzija 1.2.0 (21. Listopada 2016) - Dodano registrirani korisnik funkcionalnost, zaštita bot

Verzija 1.1.5 (20. Listopada 2016) - Nedostaci fiksna, dodao admin alat savjeta

Verzija 1.1.4 (10. Listopada 2016) - Nedostaci fiksna

Verzija 1.1.3 (29. Rujna 2016) - Fiksni dodatni problem s „Provjera adresa” URL.

Verzija 1.1.2 (26. Rujna 2016) - Fiksni problem s „Provjera adresa” URL, može biti i dinamički URL.

Verzija 1.1.1 (12. Rujna 2016) - Fiksni SolveMedia problem, čep je sada kompatibilan sa PHP 5.2 i gore.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Moja ulaganja u BTCJam upravo su nestala

Post Tacocoin

GDAX pregled - Coinbaseova napredna razmjena, kako je to dobro?

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Je li moguće 20% mjesečno ROI?

Post Tacocoin

Virwox pregled: Je li to Legit ili muljaža?

Post Tacocoin

Bitbay je pregledao: kupnju Bitcoinsa u Poljskoj

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Desktop Walleti 2017 - pregledani su 4 novčanika (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zašto su korisnici Reddit rekli o ovoj Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Bitconnect pregled: Je li Legit?

Post Tacocoin

Pregledan je Luno (bivši BitX) Bitcoin Exchange i Wallet

Post Tacocoin

Evo Pobjednika za najbolji 2018 Bitcoin hardver novčanik

Post Tacocoin

Bitfinex pregled: Najveća svjetska razmjena po volumenu