Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Je li to vrijedno? | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Je li to vrijedno?

Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Je li to vrijedno?

U vrlo neobičan potez, Avalon, tvrtka koja je prva uvela ASIC čipove za Bitcoin mining je objavio novi rudar na tržištu. AvalonMiner 721 (ili više uobičajeno poznat kao Avalon 7) čini se da je manje nadogradnja od svog prethodnika, Avalon 6.

load...

Bitcoin rudar dolazi sa 6 TH / s rudarskog snage i potrošnje energije 850-1000 vata. To ga čini jači i učinkovitiji od Avalon 6. Međutim, kada ga usporediti s najpopularnijih rudara na tržištu, Antminer S9, čini se da zaostaje.

AvalonMiner 721 uključuje 90-dnevno jamstvo, počevši od datuma roba primljena. Ovdje su potpune specifikacije od rudara:

Hashrate: 6 TH / s
Ukupna težina: 4.7 kg

load...

Također možete spojiti AvalonMiner kontroler kako bi se spojiti 5 različitih Avalon rudari zajedno (dajući vam ukupno rudarski snagu 30. / s).

Ako ćete koristiti Bitcoin mining calculatorto izračunati prihode Avalon 7 može proizvesti, brzo ćete saznati da bez troškova električne energije i rudarstva bazen naknade donijet će se u 113 $ / mjesečno na današnjoj težine i tečaja. No nakon što dodate cijene električne energije i bazen naknade (u prosjeku 0,12 $ / kWh i 2%), što se svodi na samo 37,59 $ profita.

Međutim, ako pogledamo u omjeru cijena / dobit ćete vidjeti da su troškovi Avalon 7 samo trećina onoga što je Antminer S9 ne i materijal oko 45% rudarskih sposobnosti. Dakle, ako ne želite da se vilica na $ 2000. Godine o svom prvom rudara, možda želite uzeti u obzir Avalon 7 kao entry level rudara po nižoj cijeni. Ako je to doista slučaj svibanj također uzeti u obzir uzimanje pogled na Antminer S7that je malo slabija od Avalon 7, ali još uvijek postavlja borbu ili Antminer R4that košta malo više ali je i više moćna.

load...

Nažalost, budući da je Avalon 721 je takav novi model ne postoji mnogo recenzije online da ga usporediti s drugim rudarima. Jedini bitcointalk reviewI mogao naći državama u osnovi iste stvari samo mi priđe. Čini mi se da će Avalon imati tvrdo vrijeme pronalaženje novih kupaca za njihov novi rudar kao da se zapravo ne donosi nikakvu vijest rudarstva tržištu.

Presuda

Sve u svemu mislim da je Avalon 721 Bitcoin rudar je upitna investicija. Alternative su puno popularniji na tržištu, au nekim slučajevima isplativije. Međutim, ako imate ograničeni budžet ovaj rudar će vjerojatno predati.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Bitcoin Ploča WordPress Plugin od 99Bitcoins

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Xcoins pregled - je li Legit način kupnje Bitcoins?

Post Tacocoin

GreenAddress.it pregled

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play potpuni Bitcoin čvor

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari koje trebate znati

Post Tacocoin

Ledger Nano S pregled - Je li ovaj Bitcoinov novčanik bolji od TREZOR-a?

Post Tacocoin

Binance pregled: Je li to legit kriptocurrency razmjene?

Post Tacocoin

CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardver - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Web-mining - Unovčite svoju web stranicu putem korisničkih preglednika

Post Tacocoin

Pregledane su najbolje Bitcoin oglasne mreže