Bitcoin Trader pregled - Je li moguće 20% mjesečno ROI? | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin Trader pregled - Je li moguće 20% mjesečno ROI?

Bitcoin Trader pregled - Je li moguće 20% mjesečno ROI?

VAŽNO UPDATE!

Od listopada 12. Čini Bitcoin-Trader biti bez učinka. Nismo sigurni što to znači, ali savjetuju da se nema sredstava pohranjena na njih. Kao što je navedeno u ovom postu orognialy - to je visoka programa rizika. Ako ste već uložili s njima savjetujemo vam da isprobate i gotovinu. Na Čini se da u ovom trenutku to je prilično teško dobiti fond iz BT - ažuriranja može se naći na Bitcoin razgovor.

load...

Od 16. Listopada Bitcoin Trgovac je službeno bez posla

Dovoljno je dobio sljedeću poruku u moje Spremnik, moje najdublje simpatije prema svima koji su patili gubi od ovog nesavjesnog poslovanja. Ja osobno ne vjerujem ono što je napisano u ovoj e-pošte i vjerujem da svi imaju samo bila prijevara.

Prije nekih mjesec dana smo razgovarali o tome kako profitirati od Bitcoin ulaganja. Mi smo pokriveni program pod nazivom BTCJamwhich omogućuje kredit Bitcoins sa strancima i dobiti mjesečnu isplatu - generira travanj (godišnje percentage rate) od gotovo 20%. Drago mi je da kažem da je moj eksperiment s ovim programom je dobro ide i ja sam uzimajući moje mjesečne isplate kao što je planirano.

load...

Je li moguće napraviti MPR od 20% (mjesečno percentage rate)?

Jedan od ostalih stvari koje sam objašnjeno u mojim prethodnim postovima je HYIP - visok prinos investicijskih programa. Ovi programi su ono što je poznato kao Ponzi shema. Oni platiti goleme kamate i njihov rizik je puno veći. Većina vremena ti programi su obične van prevare. Program ćemo razgovarati danas izgleda kao da ima mnoge karakteristike hyip, ali nisam uvjeren da je to zapravo pa sam odlučio uzeti dublji pogled.

Bitcoin Trgovac čini se plaćati za gotovo 8 mjeseci

Osnovna ideja Bitcoin Traderis da kupite dionice u bilo rudarskog bazena ili trgovačko bazena i plaćen prema broju dionica koje posjedujete. Dakle, to je kao da ulažu u društvu, a za uzvrat dobiti budućih profita da će tvrtka učiniti kroz trgovinu ili rudarstvu. Cijela stvar je zvučala prilično sjenovito meni, posebno nakon moje iskustvo s MyDailyCoinso sam odlučila ga isprobati za sebe.

load...

Važno je napomenuti da je prvi uveo u Bitcoin Trader strane Haroun Kola također poznat kao Bitocin Babe. Haroun izjavio da je radio s Bitcoin Trader od veljače 2014. I da je prima uplate od njih na redovnoj osnovi.

U posljednjih 9 dana sam napravio za 7,9% na moje investicije

Ja sam testirani iz Bitcoin Traderwith malu količinu novca pa neću brinuti previše ako je to prijevara. Kupio sam neke trgovanja dionice i čekao da vidi što se događa. To ne stvarno obzira što dijeli kupite, trgovanje ili rudarstvo, jer ideja je ista - vi uložiti određenu količinu novaca i dobiti precent tog iznosa u povratku.

Nakon 9 dana Drago mi je reći da sam napravio ROI od 7,9% (povrat ulaganja), koji će vjerojatno doći do oko ROI 16% na kraju mjeseca. Bitcoin trgovac i postavljati svoje dnevne rezultate na web stranici tako da svatko može vidjeti. To je prilično cool, jer nema puno mjesta vani koji će vam dati takvu kamatu, ali stvari nisu uvijek kakvima se čine da sam odlučio istražiti malo dalje...

BitcoinTalk Korisnici su podijeljeni u svojim stavovima u vezi Bitcoin Trader

Jedna od najpouzdanijih izvora informacija o gotovo ništa u Bitcoin svijetu BitcoinTalk - najveća i najstarija Bitcoin forum. Našao sam threaddiscussing Bitcoin Trader koji je započeo na prosinac 2013. Godine i kontinuirano ažuriranje do danas. Budući da niti ima više od 1300 komentara ovdje su vrhunac:

  • Nitko ne tvrdi da nije stečen plaća Bitcoin Trader.
  • Većina skeptici nisu pokušali Program sebe.
  • Vlasnici Bitcoin Trader su najvećim dijelom anonimni (imena su objavljene, ali ništa što se može povezati na stvarna osoba).
  • Nitko se regulira ili revizije tvrtka koja ostavlja otvorena vrata za Ponzi sheme.
  • Bitcoin trgovac koristi procesor za plaćanje koji se zna da se prihvati hyips - ništa što se može naplaćuje na leđa.

Tako je Bitcoin Trader dobra investicija?

Jedna od stvari koje su me razočarali o Bitcoin Traderis da ne zapravo vam platiti u Bitcoins. Što znači da koriste samo Bitcoins kako uplatiti novac i vrijednosti odmah se pretvara u USD. To je šteta, po mom mišljenju, jer bih želio pronaći način da rastu moje Bitcoins, jer bi inače oni su samo polaganje oko. Zato BTCJam je bolje prilagođen za takvu namjenu (ali prinos je niži).

Ukratko stvari mislim Bitcoin Trgovac je izvediv investicija u ovom trenutku, ali ja bih biti iznimno oprezan kada ga koristite, što znači:

  1. Neću uložiti bilo koji iznos ne možete priuštiti da izgubite.
  2. Ja bi povući svoj profit na tjednoj bazi, a ne ih ostaviti na Bitcoin Trader.

Mislim Bitcoin Trgovac nije nužno dokazao kao hyip (još), a vi svibanj zapravo dobit od ako vam igrati karte prave. Imajte na umu da nisam financijski stručnjak i sve što pišem na ovom blogu je moje osobno mišljenje - tako da ga uzme sa rezervom i na vlastitu odgovornost. Sretno!

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Koji je najbolji Bitcoin desktop wallet?

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading pregled

Post Tacocoin

Ledger Nano S pregled - Je li ovaj Bitcoinov novčanik bolji od TREZOR-a?

Post Tacocoin

Najbolje Bitcoin Escrow usluge

Post Tacocoin

Prosinac ICO analiza - NAGA pregled

Post Tacocoin

BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrillom, SEPA ili kreditnom karticom

Post Tacocoin

CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

Evo Pobjednika za najbolji 2018 Bitcoin hardver novčanik

Post Tacocoin

KeepKey protiv pregleda TREZOR - Bitcoin hardverske lisnice

Post Tacocoin

Elektronski novčanik pregledan: osobni i Reddit recenzije

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Je li Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play potpuni Bitcoin čvor