Bitmain Antminer R4 pregled - Nije li sigurno da vrijedi svoj novac | Croatian.lamareschale.org

Bitmain Antminer R4 pregled - Nije li sigurno da vrijedi svoj novac

Bitmain Antminer R4 pregled - Nije li sigurno da vrijedi svoj novac

Vjerojatno jedan od najvažnijih pitanja u vezi Bitcoin rudarstvo u posljednjih nekoliko godina bila je „Je Bitcoin rudarstvo isplativo?” U 99% slučajeva je odgovor ne, jer konkurencija je previše žestok i da bi moj profitabilno morate posvećena ASIC rudarska šala. Samo tako ćete dobiti ideju o tome što sam se govori o, najučinkovitiji rudara danas, Antminer S9, troškovi više od $ 2000 i vjerojatno će dobiti koju je razbijanje čak i nakon 6-9 mjeseci.

load...

Međutim, Bitmain, glavni (i skoro jedini) proizvođač Bitcoin rudarskih bušotina nedavno je najavio dolazak Antminer R4- Rudar stvoren za rudarstvo Bitcoins kod kuće. Što to točno znači?

Pa, za početak, rudar će vjerojatno biti jeftiniji od industrijskih rudara poput S9. Tvrtka objavio na svojim internetskim stranicama da je trebao koštati 1000 dolara prije slanja. No od tada, stranica više ne na web stranice tvrtke pojavljuje.

load...

29. Kolovoz ažuriranje: rudar je van i to je cijena je postavljena na 1395 USD - to je puno više od izvorne cijene koje vjerojatno je objavljena greškom. Pogledajte stranicu proizvoda ovdje.

R4 rudar će također koristiti vrlo jedinstven sustav hlađenja koji će ga puno manje bučan. Jedan od glavnih problema vođenja Bitcoin rudar je da se zagrijava i to je vrlo (vrlo) glasno (ovdje je primjer). Bitmain koristi novu rashladnu tehniku ​​unutar R4 - to je inspirirana nijemim klima uređaje i ne koristi normalne bučnih ventilatora računalo poslužitelj obično imaju. Novi ventilator „samo treba postići razinu buke od 52 decibela, o kao glasno kao razgovor kod kuće”.

load...

Antminer R4 lansirati datum je postavljen za 29. Kolovoza (sutra) na 11pm GMT +8 prema web Bitmain je ipak stvarna stranicu proizvoda, koji je bio na raspolaganju prije, više nije dostupna.

26. Kolovoza Bitmain objavio sljedeću poruku o Bitcointalk forum:

To znači da je cijena i specifikacije prikazano u ovom postu i dalje smatra samo rekla-kazala i treba biti potvrđena nakon što je proizvod van.

A R4 Antminer naočale

Iz onoga što sam mogao skupiti stranicu prije nego što je skinuta su specifikacije rudarske:

- Miner Hash protoka: 8.6TH / s (Varijacija ± 5% očekuje)
- veličina proizvoda: 515mm (L) x 100 mm (W) x 222mm (H)

Rudar će također zahtijeva PSU (napajanje jedinica) koja košta 300 USD po stranici društva (prije nego što je skinuta). PSU će također imati isti tihi rashladni sustav tako da se neće napraviti puno buke.

29. Kolovoz ažuriranje: PSU će koštati 240 dolara, a ne 300 USD kao što je ranije navedeno. Možete vidjeti stranicu proizvoda ovdje.

Hoće Bitmain je R4 biti isplativo?

Unos Bitmain specifikacijama u naš Bitcoin mining kalkulator otkriva da je na trenutnim razinama težine i Bitcoin cijene te bi trebao biti u mogućnosti to break i nakon 12 mjeseci (manje ili više). Uzeo sam u obzir neke zadane vrijednosti 0,12 $ / kWh cijena električne energije i 2% rudarski bazen pristojbe. Naravno, ako platite više / manje na struju ili dramatične promjene će se dogoditi u Bitcoin je cijena i poteškoće ovi rezultati mogu se promijeniti. Imajte na umu da je cijena na R4 mogu se promijeniti, kao dobro.

29. Kolovoz ažuriranje: Razmotriti novu cijenu Antminer R4and PSU (ukupno 1635 USD) to će trajati između 16-18 mjeseci razbiti čak i na tekuće Bitcoin cijene i težine. Ako ste nekako uspjeli smanjiti svoje troškove za struju bit ćete u mogućnosti to break i nakon 12 mjeseci.

Da zaključimo ja sam još uvijek nije siguran R4 je vrijedno rizika. Za početak je cijena uređaja je još uvijek nepoznat, to će vjerojatno biti otkriveno u roku od 24 sata ipak. Pod pretpostavkom da je cijena doista je kao reklamirao prije (1000 USD) mislim 16 mjeseci na nuli je prilično rizično ulaganje u rudarstvu. Vi zapravo imate nadati Bitcoin cijena ide gore kako bi opravdali tu kupnju - obično rudari zastarijevaju u roku od 12 mjeseci zbog povećanja težine.

Kako bi se Stay tuned za više informirati o Bitmain Antminer R4 pobrinite se da provjerite Bitmain blog.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

KeepKey protiv pregleda TREZOR - Bitcoin hardverske lisnice

Post Tacocoin

Promjene na ShapeShift - razmjena instant kriptotransakcije

Post Tacocoin

Koji je najbolji Bitcoin desktop wallet?

Post Tacocoin

Pregled trgovine AvaTrade Bitcoin

Post Tacocoin

HitBTC je pregledao: Je li to sljedeća velika razmjena?

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin novčanik za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debit kartice U usporedbi i pregled (2018)

Post Tacocoin

Pregledan je Luno (bivši BitX) Bitcoin Exchange i Wallet

Post Tacocoin

Bitconnect pregled: Je li Legit?

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - To je doista Cool Wallet

Post Tacocoin

Bitfinex pregled: Najveća svjetska razmjena po volumenu

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining pregled - Nije profitabilan kao što biste mislili