BTC Robot pregled - je li muljaža? Stvarni rezultati korisnika bitcointalk | Croatian.lamareschale.org

BTC Robot pregled - je li muljaža? Stvarni rezultati korisnika bitcointalk

BTC Robot pregled - je li muljaža? Stvarni rezultati korisnika bitcointalk

Prednosti: Jednostavan za postavljanje, puno tutoriali, podrška dostupna.

Cons: Ne čini se da djeluje kao što je opisano na sve. Nisu uspjeli dobiti Internet to funkcionirati na Silver plana.

Zaključak: Ne, BTC robot nije muljaža, ali vjerujem da to nije točan kao što je opisano na prodajnom stranici BTC robot. Osobno, nisam uspio ostvariti profit od toga, ali ja sam ga koristiti za samo 2 tjedna. Dobra stvar je da je 60 dana novac leđa garancija to ne brainer za nekoga tko želi isprobati bilo koji način i odlučiti za sebe čini.

99 Bitcoins' ocjena

Usr 5.5]

Za više informacija o BTC Robot.

Cijeli pregled BTC robot

Dopustite mi da započnem pravo isključiti šišmiš ovdje rekavši da to nije još jedan „izgleda kako je velika moja profiti sa BTC Robot”. Ovaj pregled ima za cilj donijeti pravi live istraživanja zaključiti jednom i za sve, ako kupnju BTC Robot vrijedi svoj novac ili ne. Ja sam bio u Bitcoin skoro godinu dana i tek nedavno je dobio svoju ruku na BTC robot, a to je bio tek nakon nekog INTENSIVEmarket istraživanja. Moje mišljenje je da ako ste na ovoj stranici vjerojatno se gleda u to istraživanje, kao i, tako da nadam se da vam može uštedjeti nešto vremena.

Ovaj pregled se ne temelji na mom iskustvu samo

Umjesto da samo trgovanje sa BTC Robot a zatim dajući vam moje osobno mišljenje sam ja integrirati u ovom pregledu, kao mnoge online BTC robota mišljenja sam mogao naći na internetu. Sam pokupila od one najbolje (obično od Bitcointalk.org) a najgore one (obično za ljude koji pokušavaju napraviti brzo dobit) i doveo ih zajedno. Neću govoriti o tome kako koristiti BTC robota u pregledu jer je prilično jednostavan i tu je kompletan korak po korak vodič nakon što ga kupite.

U potrazi za „BTC Robot mišljenja” na Googleu donose gotovo 92% su pristrana mišljenja...

Dakle, nakon što prolazi kroz prve 4 stranice na Googleu za pojam „BTC robot Reivews” sam uspio naći samo 3 recenzije koje su vrijedno komentirajući, ostatak mišljenja su obični pristran.

Jonathan pokazuje pravi live dokaz da možete dobiti (i izgubiti) s plemenitu BTC Robot pregled

Uspio sam da se za gotovo 12 različitih mišljenja prije nego što odluči na kupnju BTC robota. Prvi pregled sam naišao na što je vjerojatno korisno je o mjestu zvanom „Bitcoin World Wide”, koja je vrsta sumnjivo gleda, jer se čini da se samo promovira BTC Robot. Ipak, nakon čitanja Jonatana pregled pažljivo sam vidio da je on zapravo bio ažuriranju svoje statistike za svaki mjesec, uključujući gubitak (što je nešto što pristran mišljenja rijetko). Dakle, do studenog 2013. Njegov račun bio na pozitivan ROI% 26.75 ali zbog velikog pada Bitcoin cijene u prosincu je završio 2013. S negativnim ROI% 61,23. Moje mišljenje je da je pomoću agresivan način koji mu je uzrok ove gubi. Ovdje je njegov rekapitulacija za prosinac.

Michael Ljeto pokazuje pravi live zaslon hvatanje za stvaranje profita

Nakon projekcije još malo pretjerano pristrano BTC Robot mišljenja sam došao preko Vimeo videoof tipom po imenu Michael Summers. Sada ovaj video jasno ispričan, ali ipak on pokazuje stvaranje stvarne dobiti od BTC Robot od oko 386,18 $. Nakon daljnje istrage vidio sam da je videozapis prenesen u siječnju 2014., ali ga je snimio srpnja 2013.....make pitate kako čitljiv je nakon svega.

Prvi veliki web stranica za pregled BTC Robot kaže da je prijevara

Nakon još malo kopanja u, naišao sam na članak iz „rubu”. Da bi duljimo autor posta na rubu tvrdi BTC Robot je samo još jedan muljaža u svijetu zarađivati ​​novac online. Iako se čini da je vrlo odlučan o tome, on nije donio jedan komad dokaza koji potvrđuju njegove tvrdnje. Na komentare koje su objavljene na ovaj članak BTC robot tim odgovarao svaki čitatelj koji je izrazio najmanji od problema koji igra u njihovu korist. Ako netko pokušava muljaža, oni obično neće imati takvu veliku službu za korisnike.

Što Bitcointalk forum ima za reći o BTC Robot

Za one od vas nisu svjesni toga, Bitcointalkis najveći Bitcoin forum online još danas i to ne uzeti prevare olako. Korisnici koji se smatraju varalice su označeni jasno i obično su digli iz foruma, ovdje su neki primjeri koji se ne odnose na BTC robot:

Našao sam 3 različite poruke koje se odnose na BTC Robot mišljenja. U firstwas AA djelatnik Bitcointalk. On je zapravo stvorio ukupnu dobit od 52,15 $ kroz vrijeme on je trgovanje, ali gubi Bitcions. On je bio neka vrsta iritated ovim iako je BTC robot zastupnik koji je odgovorila na tom mjestu je pojasnio da se dobit na temelju USD, a ne BTC, što znači da ako želite zaraditi koristiti USD BTC robota. Ako ste s ciljem da zaradite Bitcoins onda možda postoji bolji način.

Drugi threadof BTC Robot pregled na Bitcointalk sam pročitao zagrije prilično brzo i dobio više od 400 postova! JA je otišao preko većina njih (što zapravo ne može čitati 400 postova). Prolazeći kroz postove naišao sam još jedan video koji se činio čitljiv i pokazuje dobit.

Bilo je mnogo natrag i naprijed u ovim forumima. Uglavnom ljudi optužujući je muljaža, ali bez stvarnog dokaza. BTC robot tim se činilo da se brane žestoko protiv bilo kakve optužbe. Nekoliko memberfinally došao gore sa nekim stvarnim trgovinskim podacima koji pokazuju da su izgubili novac kada koristite robota, a neki žalili lošu uslugu. Prema endthe forum se stvarno agresivni, snižava BTC robota tim povjerenje rezultat i doziva program biti neuspješan.

Konačno sam pokušao pronaći najnovije BTC Robot pregled, jer možda nešto vrijeme je program pokrenut je promijenjen. Čini se da nije mnogo toga promijenilo, iako je jedan recenzent saidhe je tvrdo vrijeme uzimajući njegov novac natrag, jer on je kupio program s Bitcoins.

Posljednje, ali ne najmanje važno, moje iskustvo s BTC Robot

Dakle, nakon čitanja toliko stvari na internetu nisam imala vrlo dobar osjećaj o BTC Robot, ali još uvijek nije otvoreno dokaz da je muljaža. Također, oni obećavaju 60 dana novac leđa garancija tako da sam shvatio da mogu ga kupiti, igrati se s njim malo i ako mislim da je to sranje samo se vraća. Proces nabave otišao prilično glatko, samo otići na web stranicu BTC Robot, odaberite svoj plan (ja izabrao Silver jedan), a zatim se preusmjeravaju na ClickBetter za plaćanje.

Napomena: ClickBetter je plaćanje procesor za BTC Robot, pa ako želite dobiti povrat ili imate problema tijekom kupnje koje je potrebno da im se približe. A riječ mudrosti, ne spadaju u sve gore-prodati sranja oni pokušati podići nakon što kupiti robota

to je samo jeftini marketinške taktike.

Dobio sam API ključevi od BTC-E. Možete to učiniti tako da samo ide na svoj profil, odabiru API tipke i zatim stvara novi ključ. Možete ga god želite može imenovati, ali onda morate dati „info” i „trgovine” dozvole.

Financira sam BTC-E korisnički račun sa $ 100 što je najviše sam bio spreman izgubiti na ovom testu. Ja postaviti robota na „srednji” trgovinskih postavki i čekao da vidi što se događa, na žalost ništa učinio. Program nije mogao dohvatiti moju BTC-E podatke i za njih nije bilo trgovanja. Poslao sam e-mail na BTC robota podršku i dobio odgovor sljedeći dan s nekim uputama. I onda je odlučio da se stvari na višu razinu, a zapravo nadograditi na „Gold plan”. Razlog tomu je što imam 60 dana novac leđa garancija tako da nema rizika.

Nakon prijave na Gold planirati Bot zapravo počeo trgovanje. Odlučio sam ga ostaviti za sljedećih nekoliko dana i vidjeti što se događa. Ovo je moj račun na prvi dan trgovanja:

Dovoljno Nažalost, nisam uspio ostvariti profit, čak i nakon nekoliko dana trgovanja. Bilo je vrijeme za isprobati posljednju stvar utakmice... 60 dana novac-leđa garancija na. Poslao sam zahtjev za povrat sredstava za ClickBetter i čeka da vidi da li će to raditi kao reklamirao. Ona je, a 3 dana sam dobila punu naknadu za oba programa.

Zaključak - je BTC Robot muljaža?

Ne, BTC robot nije muljaža, ali vjerujem da to nije točan kao što je opisano na prodajnom stranici BTC robot. Osobno, nisam uspio ostvariti profit od toga, ali ja sam ga koristiti za samo 2 tjedna. Dobra stvar je da je 60 dana novac leđa garancija to ne brainer za nekoga tko želi isprobati bilo koji način i odlučiti za sebe čini. Ako želite podijeliti svoje iskustvo s BTC Robot jednostavno objaviti svoj komentar i ocjenjujete ovaj proizvod u nastavku.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin novčanik za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Ledger Nano S pregled - Je li ovaj Bitcoinov novčanik bolji od TREZOR-a?

Post Tacocoin

CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debit kartice U usporedbi i pregled (2018)

Post Tacocoin

Najbolje Bitcoin Escrow usluge

Post Tacocoin

Vodič za početnike najboljih VPN usluga u 2016. godini

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari koje trebate znati

Post Tacocoin

Evo Pobjednika za najbolji 2018 Bitcoin hardver novčanik

Post Tacocoin

Virwox pregled: Je li to Legit ili muljaža?

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining pregled - Nije profitabilan kao što biste mislili

Post Tacocoin

Pregledane su najbolje Bitcoin oglasne mreže

Post Tacocoin

Bitconnect pregled: Je li Legit?