CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju) | Croatian.lamareschale.org

CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju)

CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju)

Prije malo više od godinu dana bio sam prišao nokte čovjeka po imenu Wojtek koji je rekao da je u potrazi za stvaranje najviše izdržljiva hladno novčanik moguće. Bio je metalni umjetnik i mislio o korištenju ovog vještine kako bi se stvoriti neki oblik novčanik koji nisu mogli biti uništeni.

Ideja bi bila da bi se privatnih ključeva ili mnemotičkim fraze u nekakvim metalnim kućištem koji će biti otporan na bilo katastrofe koja može nastati - poplava, požar, potres, ime ti je. U cilju podizanja sredstava za ovaj projekt počeo je grupno financiranje kampanje na Indiegogo, a nekoliko mjeseci kasnije bio je potpuno financira, Cryptosteel je bio na putu da postane stvarnost.

Moram priznati da Cryptosteel vizija činilo vrlo uvjerljiv i videa stvoren za proizvod to je prikazano vrlo dobro:

Međutim, kao i kod mnogih grupno financiranje kampanje ovaj projekt također je doživio mnoge prepreke. Proizvod je imao neke nepredviđene zastoje. Od proizvodnih pitanja, problema s poštanskom činilo se da puno stvari je sprječavanje Cryptosteelfrom postaje stvarnost. Međutim kroz sve ove Wojtek zadržao bliski kontakt sa svojim početnim investitorima i napravio siguran da su u toku. I zaista godinu dana kasnije sam dobio svoj Cryptosteel na mail.

Ja ću početi s „normalnom” pregled, a zatim premjestiti na zabavan dio - pokušava uništiti Cryptosteel :)

Sam proizvod samo po sebi jasno, dobivate metalnu ploču i skup brojeva i slova za stvaranje ili svoj privatni ključ ili mnemotičkim sjeme (koja će se koristiti s Trezor).

Moram priznati da mi je nekoliko minuta da shvate kako se zapravo otvoriti metalnu ploču kako bi ušli pismo i brojeve, ali to nije ništa da je 5 minuta i nekoliko hitova s ​​odvijačem ne bi riješilo.

Neugodno dio je definitivno umetanja slova postiže Cryptosteel. Trebalo mi je oko 40 sekundi za svaku riječ i to ne ide glatko, u najmanju ruku. Međutim, s obzirom da je to (nadam se) jedno vrijeme procesa to je nešto što može živjeti.

Isto tako, ja sam dobio dovoljan broj slova i brojeve stvoriti još dva Mnemonički sjeme ili privatnih ključeva, pa način da ide redundancije!

A sada zabavni dio....

Budući da ne postoji mnogo više reći o proizvodu sam mislio zašto ne imati malo zabave s njim i vidjeti ako to je zapravo neuništiv. Pa sam otišao van i provesti nekoliko testova...

Sve u svemu rekao bih da Cryptosteel novčanik je jedan prilično čvrsta hladno novčanik. Međutim, to može biti malo jedan overkill. Međutim, ako ste pohranu velike količine Bitcoins to je dobra dodatna mjera osiguranja da se na razumnu cijenu ($ 49).

U ovom trenutku možete dobiti samo Cryptosteel kroz kampanju Indiegogo ili kao dodatna proizvoda kada kupiti Trezor. Ako već posjedujete Trezor to je zapravo velika proizvod imati za dodatnu zaštitu vašeg mnemonički sjemena.

Ako ste vlasnik Cryptosteel i pokušao ga uništiti kao i neke druge primjedbe o proizvodu volio bih ih čuti u sekciji za komentare ispod.

Kliknite ovdje za pregled Cryptosteel za sebe

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Indacoin pregled - Je li Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Milijardijska kovanica (TBC) - Kako muljaža ide poprsje

Post Tacocoin

Virwox pregled: Je li to Legit ili muljaža?

Post Tacocoin

Je li Coinbase zloupotrijebio sudionike programa upućivanja?

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play potpuni Bitcoin čvor

Post Tacocoin

Bitstamp pregled: Je li najjeftiniji burzu za kupnju Bitcoina?

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - To je doista Cool Wallet

Post Tacocoin

Bittrex pregled - jedan kritični problem koji trebate znati

Post Tacocoin

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStamp - Gdje trebate kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Moj novi najbolji Bitcoin i altcoin novčanik - Exodus novčanik pregled

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardver - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Evo Pobjednika za najbolji 2018 Bitcoin hardver novčanik