Pregledane su najbolje Bitcoin oglasne mreže | Croatian.lamareschale.org

Pregledane su najbolje Bitcoin oglasne mreže

Pregledane su najbolje Bitcoin oglasne mreže

Kao cryptocurrencies postaju sve više i više popularan, sada možete naći posvećena Bitcoin oglasne mreže koje omogućuju prikaz Bitcoin-povezanih oglasa na stranici i zaraditi dodatni Bitcoin prihod.

load...

Slično kao i Google AdSense, Bitcoin oglašavanje mreže pružiti oglase na svojim stranicama. Vi ćete primiti isplatu u Bitcoin, koji se obično može povući u roku od tjedan dana. Uzmimo pogled na neke od najboljih Bitcoin reklamne mreže uzeti u obzir za vaše web stranice:

CoinTraffic

CoinTraffichas oko od 2014, a odnosi se na sebe kao kripto oglašivačkoj mreži. Nudi CPM kampanje i ima širok spektar mogućnosti oglašavanja formata, uključujući statičke bannere i pop-under oglase. Platforma je jednostavan za korištenje, što čini provjeru dnevnih uplata i povlačenje provizije posebno lako. Tu je minimalna povlačenje 10 €, a zahtjevi za isplatu obično se obrađuju u roku od 24 sata.

load...

Jedna od prednosti CoinTraffic je da su oni selektivni o broju partnera oglašavanja imaju. To znači da su oni oprezni kako bi izbjegli ICO prevare, umjesto da se jednostavno koncentrirati na kvalitetnom prometa s renomiranim oglašivače i izdavače. Podrška nude CoinTraffic je obično vrlo dobro, s brzim vremenom odaziva, iako to ponekad može potrajati tjednima za vaše web stranice biti odobren ili odbijen.

Prozodija

 • Platforma je brz i jednostavan za korištenje
 • Podrška je dobar, s brzim odgovorima i korisnim odgovorima
 • Pažljivo o oglašivačima da odaberu

Kontra

 • Možda ćete morati pričekati neko vrijeme za vaše web stranice biti pregledan
 • load...

A-ADS (Anonymous oglasi)

Jedan od najstarijih Bitcoin reklamne mreže, A-oglasi (Anonymous oglasa) je i dalje vrlo popularan izbor. Slično kao i sama Bitcoin, A-ADS oglašavanje platforma temelji se na anonimnosti: nije potrebno osobni podaci ili provjere. Iako postoji stranicu za prijavu, možete odabrati da se prijavite sa Bitcoin adresu bez registracije za račun.

A-oglasa je osnovana Bitcoin oglašavanje mreža koja je poznata ponuditi brz i pravovremene isplate. Korisnicima se s obzirom na izbor povlačenje s A-ADS račun ili izravno na Bitcoin adresu. Vi ste vjerojatno da će naići na mnoge probleme, a ako je potrebno podrška, A-ADS je obično vrlo korisno.

Prozodija

 • Nudi anonimnost-ne morate dati osobne podatke
 • Plaćanja su uvijek brz i precizan
 • Dobro zapis korisničku podršku

Kontra

 • Neki korisnici su primijetili niže isplate kasne
 • Ne razlikuju oglašivače (može promovirati prevare)

Coinzilla

Jedan od novijih Bitcoin reklamne mreže, Coinzillawas lansiran u 2016. Ona nudi CPM i CPC oglašavanje u obliku standardnih bannera, plutajuće transparenata i pop-under oglase. Zanimljivo, oglasi se mogu financirati, ne samo s Bitcoin ali i Ethereum. Jedna značajka vam svibanj pronaći korisne preporuka je program koji vam može pomoći da zaraditi 10% od uplate i isplate od navedenih korisnika.

Plaćanja na CoinZilla se održavaju tijekom sedam dana prije nego što je pušten. Kao i mnogi Bitcoin reklamne mreže, postoji minimalna povlačenje 0.001 BTC. Jedna kvaka: Zahtjevi izdavača Coinzilla-a su na strogoj strani, sa dosta korisnika koji imaju svoje web stranice odbijen. Konkretno, Coinzilla ne prihvaća web stranice stvorene u posljednja tri mjeseca. Dok podrška može biti spor tijekom vrhunca puta, reakcije su obično korisne, a tu je i fleksibilnost slanjem zahtjeva za podršku putem web stranice ili kontaktiranja Coinzilla putem Skype.

Prozodija

 • Zaradite dodatni Bitcoin sa upućivanje programa
 • Plaćanja su pouzdani i rijetko kasni
 • Oglasi se mogu financirati u Ethereum
 • Kvalitetni oglašivača

Kontra

 • Podrška može biti malo spor s vremena na vrijeme
 • Strogi zahtjevi web

CoinAd

CoinAddiffers iz većine Bitcoin reklamne mreže u smislu da su novi izdavači prihvaćena samo uz pozivnicu osnovi. Štoviše, oni imaju stroge zahtjeve, kao što je samo prihvaćanje web stranice s Alexa redovima ispod 100.000, a najmanje 100.000 dnevnih pojavljivanja stranice.

Kao takav, ovaj Bitcoin oglasna mreža samo za više utvrđenih mjesta. Cilj za to je ponuditi veću kvalitetu za oglašivače koji su u mogućnosti odabrati web-lokacije kojima želite oglašavati, gdje staviti svoje transparente, i koliko pojavljivanja žele.

Postoje brojne prednosti za izdavače koji su dovoljno sretni da biti pozvani. Ako imate pouzdanog, visoke prometne web stranice, možete zaraditi dobro u usporedbi s većinom drugih Bitcoin oglašivačke mreže. Plaćanje se vrši na tjednoj bazi, a može biti poslana izravno na Bitcoin novčanik ili čak PayPal račun. Sve u svemu, ovo je vrlo pouzdan Bitcoin oglasne mreže i dobro vrijedi s obzirom ako ste pozvani.

Prozodija

 • Usredotočite se na visokoj kvaliteti
 • Tjedni plaćanje Bitcoin novčanik ili PayPal račun
 • Potencijal za zaraditi više nego kod većine Bitcoin oglasne mreže

Kontra

 • Pozovi samo sa strogim zahtjevima za ulazak

Mellow Oglasi

Pokrenut u 2015, pripit Adsoffers CPM i CPC kampanje, s oglašivačima moći kupiti određeni broj jedinstvenih pogleda ili klikove s oglasnih prostora. Tu je izbor banner i pop-under oglase i dnevni prihod nalazi se na temelju broja pregleda, klikova ili cura koje pruža na mrežu. Blaga Oglasi naplaćuje prilično nisku proviziju od 10% za mrežne kampanje, što znači veću mogućnost zarade od mnogih drugih Bitcoin oglašivačke mreže.

Blaga Oglasi ne smiju biti za svakoga, jer postoji veliki broj primjeraka obveznih uvjeta za potrebe vaše web stranice odobren. To uključuje i vrhunski 100.000 Alexa rang. Ako se zahtjev odobri, imat ćete priliku da zaradite putem upućivanje programa, s 50% upućivanje provizije od novih računa koje se odnose. U principu, to je vrlo brz i pouzdan Bitcoin oglasna mreža, iako to ne mora najpouzdaniji korisničku podršku, a mnogi korisnici tvrde da nisu primili odgovore.

Prozodija

 • Naknade prilično niske naknade, što može značiti veće isplate
 • Referalni program uz 50% provizije

Kontra

 • Vaše web stranice moraju biti u gornjem 100.000 Alexa ranking
 • Podrška je nepouzdan, a mnogi upiti ide bez odgovora

AdBit

Dio BitRush mreže, AdBitworks koriste sustav pay-per-day. To je slično Google AdSense u koje će oglašivači ponudu jedni protiv drugih za udio u oglasni prostor na svojoj web stranici. Što je veća ponuda, više od udjela određenog oglašivača ima i što više potencijalno može zaraditi. Opcija samo format oglasa banner, iako to može sastojati od teksta, slika ili interaktivnih medija, ovisno o pojedinom oglasu.

Jedna od najboljih stvari o AdBit je da se uplate na svoj račun u realnom vremenu sa svakim pogledom ili kliknite oglas primi. Kao i kod mnogih Bitcoin reklamne mreže, postoji minimalna povlačenje 0.001 BTC. Jedno od područja u kojem AdBit može poboljšati je njegova podrška, što može biti spor na strani. Međutim, to je pouzdan izbor koji ima potencijal za ponuditi pristojne vraća.

Prozodija

 • Plaćanje se vrši u realnom vremenu

Kontra

 • Relativno mala oglasna mreža
 • Nije mnogo formata oglasa koje možete izabrati
 • Korisnička podrška može biti malo spor s vremena na vrijeme

Koristite li Bitcoin oglašivačkoj mreži nismo spomenuli? Jeste li imali iskustva s onima koje imamo? Javite nam u komentarima ispod!

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Coinbase protiv kruga - pokušao s $ 500 Evo što sam pronašao

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - To je doista Cool Wallet

Post Tacocoin

Bithumb pregled - kupnja bitcoina u Koreji

Post Tacocoin

Bitconnect pregled: Je li Legit?

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari koje trebate znati prije kupnje

Post Tacocoin

BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrillom, SEPA ili kreditnom karticom

Post Tacocoin

CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

GreenAddress.it pregled

Post Tacocoin

BTC Robot pregled - je li muljaža? Stvarni rezultati korisnika bitcointalk

Post Tacocoin

Najbolji Litecoin mining hardver - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Bitfinex pregled: Najveća svjetska razmjena po volumenu

Post Tacocoin

Ledger Wallet pregledao je 80 korisnika Reddit (bez promotivnog koda)