Najbolje Bitcoin Escrow usluge | Croatian.lamareschale.org

Najbolje Bitcoin Escrow usluge

Najbolje Bitcoin Escrow usluge

Korištenje 3rd party escrow usluga za obradu Bitcoin plaćanje je dobra ideja kada prijenosom s nepouzdanom stranke. Escrow štiti prodavača od lažnih kupaca zahtijevajući Bitcoin biti pohranjena up front. Isto tako, kupci su zaštićene, ako je prodavatelj se ispostavi da hahar i ne isporučiti robu. U slučaju takvog spora, escrow usluga će djelovati kao arbitar i utvrditi koji bi u konačnici trebao primiti sredstva Bitcoin.

Mnogi Bitcoin tržnice imaju ugrađeni u escrow usluga (tj LocalBitcoins, CryptoThrift, BitPremier, itd). Inače, check out escrow usluga u nastavku - svaki od njih je izgradio solidnu reputaciju i općenito vjeruje od strane Bitcoin zajednice.

Nedavno sam napravio nekoliko velikih Bitcoin vezane kupi s ljudima koje nikad nisam sreo prije. To, naravno, mi potrebno da biste koristili neku vrstu escrow usluga za obavljanje transakcije. Kada se radi moje istraživanje o različitim uslugama na raspolaganju sam naišao na dva velika problema:

1. Ti si (još) šalju svoj novac neznancu

Kada koristite Bitcoin escrow usluge koje ne zapravo riješiti izvorni problem koji se bave, što je ne slati novac strancima. Nemaš pojma tko stoji iza escrow stranice i zašto bi ih povjerenja sa svojim novcem više nego što povjerenja u osobu koju kupiti?

2. Ne postoje mnoge ugledne Bitcoin escrow usluge

Nažalost, ne možete naći mnoge poznate Bitcoin escrow web stranice. Najstarija koji je još uvijek aktivan je BTCrow (ažuriranje 2017 - usluga se ne proizvodi). Osnovana je 2011. Godine BTCrow je još uvijek samo „dugo živjeli” rješenje vani. Međutim, to također nije da je pouzdan. Nekoliko korisnici BitcoinTalk su prijavili zastoje je odgovor sustava.

Na primjer, ovaj korisnik prodao domenu kroz BTCrow ali jednom transakcije je završeno, nije dobio svoj novac. Iako je pošta na BitcoinTalk i kontakt BTCrow potporu je trebalo 12 sati dok je to pitanje riješeno, a to je način da se mnogo, ako ste na čekanju za 7500 $ koje dolaze u.

Još jedna stvar za razmatranje je da BTCrow promijenio handssince je prvi put postavljen. Isto tako prilikom ispitivanja BitcoinTalk malo dublje vidjet ćete mišljenja o njegovom ugledu u oba smjera.

Kada sam osobno pokušao ga koristiti za prvi put e-mail potvrde je više od sat vremena da stignu. Na kraju sam odlučio poslati novac direktno prodavatelju jer sam se bojao njihov sustav nije bio u toku.

Iako u ovom trenutku sam temeljitu provjeru identiteta prodavatelja, to još uvijek ne osjeća vrlo ugodno slanje nekoliko tisuća dolara, bez osiguranja da ću dobiti ono što sam platio. Također BTCrow useron Bitcoin razgovor je bio u stanju mirovanja u vrijeme i nije Čini se da reagira na bilo BTCrow povezanih nitima.

Ostali Bitcoin escrow stranice nemaju ugled (dobro ili loše), pa ne postoji način znajući jesu li čitljiv osim isprobavanja njihove usluge.

Escrow Moje Bits

Prije formirana oko 2 godine zaloga Moj Bitovi je još Bitcoin escrow usluga možda želite uzeti u obzir. Stranica ima 4 različite vrste escrows:

Redovna escrow - Ti deponirati sredstva u Bitcoin adresu kontrolira mjestu i sredstva su proslijeđena hladno spremište.

Redovito escrow vezana za fiat vrijednosti - Ti uplatiti u Bitcoin adresu kontrolira Coinapult i Coinapult klinova vrijednost za Fiat ili imovine vrijednosti.

Mutli-potpis deponovan - Vaša sredstva se čuvaju u sigurnim 2 od 3 više potpisa transakcije u kojoj je stranica drži samo jedan ključ.

Multi-potpis deponovan vezana na vrijednost fiat - Vaša sredstva čuvaju se na sigurnom 2 3 više potpisa transakcije pomoću Omni (mastercoin) ili Nubits za klin vrijednost.

Naopako escrow moje Bits je da ako je transakcija potrebno dugo vremena za proći kroz još uvijek možete klin na vrijednost dolara i da neće utjecati na tečaj. Stranica traje 1% troškova transakcije za uslugu. Evo kratki video o usluzi:

Što ako ja ne želim koristiti 3rd party site?

Srećom nije sve izgubljeno. Još uvijek postoje neke održive opcije koje će vam omogućiti da provede Bitcoin transakcija putem escrow. Ako samo želite ukloniti pitanje ugled možete koristiti escrow threadon BitcoinTalk koja ima više korisnika koji opskrbljuju escrow usluga. Ovi korisnici su svi imaju izuzetno visoke povjerenja ljestvici i vjerojatno neće vam muljaža (korištenje na vlastitu odgovornost, to je samo moj savjet).

Druga mogućnost, koju sam osobno radije koristi multisig usluge kao Bitrated. Bitrated nije escrow usluga, to je multisig walletthat omogućuje 2 od 3 osobe dovršiti transakciju. Dopustite mi objasniti.


multisig novčanik je zajednički novčanik koji zahtijeva određenu količinu potpisa kako bi se prijenos sredstava od njega. Na primjer, novčanik mogu dijeliti 3 osobe i kada je bilo 2 iz 3 odlučite poslati novac, nalog se izvršava.

BItratedis osnovi platformu koja uvodi kupca i prodavatelja sa arbitrima. Zatim stvara multisig novčanik dijele sve tri strane, koji zahtijeva samo dva potpisa za oslobađanje sredstava. Dakle, ako i prodavatelj i kupac se slažu da je transakcija dovršena arbitar nije potrebna. Ako prodavatelj ili kupac vjeruje spor treba biti onda arbitra posao je odlučiti gdje poslati novac da.

Naravno arbitri obično naplatiti naknadu za svoje usluge, ali to je obično vrlo pristojan. Naknade mijenjaju ovisno o tome da li je arbitraža u konačnici je potrebno ili ne. Jedna stvar koju treba imati na umu je da je sustav postavljen tako da prodavatelj će uvijek biti onaj koji plaća arbitraže pristojbe.

Glavni naopako ove platforme je da ne šaljete novac sa strancima, samo si ga polaganjem unutar multisig novčanik koji ste određenu kontrolu nad. Sama Bitrated, ne posjeduje privatni ključ za novčanik i ne može ukrasti sredstva.

Moj osobni lekcija Bitrated...

Ne tako davno sam provela još jednu veliku Bitcoin transakcija, ovaj put kroz Bitrated. Moram reći da, iako sustava nedostaju neke osnovne funkcije (npr uređivanje trgovine, korisnicima poruku, itd) to radi prilično glatko. Jedini problem sam imao je da sam zapravo izgubio 2fA zaporku za račun (ali to je samo mene biti glupo).

Od Bitrated nema načina pristupa multisig novčanik sam morao koristiti arbitra usluga, kako bi se oslobodili novac prodavatelju. Srećom sve je prošlo prilično glatko. Sve u svemu mogu reći da sam prilično impresioniran Bitrated službi. U vrijeme pisanja ovog postavljati sustav sam po sebi ne naplatiti bilo kakve naknade - morat ćete platiti samo arbitražnih pristojbe.

Sustav također isporučuje vrlo osnovni feedback mechanismthat vam omogućuje da vidite tko su top ocijenjeno korisnici i arbitri na licu mjesta.

Prije nego što sam odjaviti imajte na umu da ako ste samo bave prijenosom novca (tj kupnju / prodaju Bitcoins), mnoge razmjene imaju svoje escrow usluga izgrađen u (npr LocalBitcoins).

Dakle, to su u osnovi opcije: Ide s „tradicionalnom” Bitcoin escrow usluga, koristeći BitcoinTalk posrednika ili pomoću Bitrated. Osobno sam radije Bitrated, ako imate bilo koji drugi Bitcoin escrow rješenja slobodno ih podijeliti u odjeljku komentara ispod ovog posta.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Virwox pregled: Je li to Legit ili muljaža?

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor je pregledao - je li siguran?

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot pregled - nepristran, 100% realnih podataka

Post Tacocoin

Antminer T9 protiv Antminera S9 - Tko je najbolji Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

BitMEX pregled - Je li to Bititna burza debitne trgovine?

Post Tacocoin

KeepKey protiv pregleda TREZOR - Bitcoin hardverske lisnice

Post Tacocoin

Milijardijska kovanica (TBC) - Kako muljaža ide poprsje

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Ledger Wallet pregledao je 80 korisnika Reddit (bez promotivnog koda)

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zašto su korisnici Reddit rekli o ovoj Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Pregledane su najbolje Bitcoin oglasne mreže

Post Tacocoin

Prosinac ICO analiza - NAGA pregled