Xapo pregled: 3 stvari koje trebate znati | Croatian.lamareschale.org

Xapo pregled: 3 stvari koje trebate znati

Xapo pregled: 3 stvari koje trebate znati

Uzmimo pogled na usluge koje Xapo pruža:

Xapo online novčanik i mobitel aplikacije

Web novčanici nisu najbolja opcija za spremanje Bitcoin iz sigurnosnih razloga. Međutim, Xapo ima reputaciju imaju neke dobre privatnosti i sigurnosne značajke kao što su dvostruke autentifikacije. Osim toga, imate mogućnost prijenosa svoju Bitcoin na Xapo trezor, što je korisno ako ste ih drži dugoročno, a ne ih koristiti za svakodnevnu potrošnju u suradnji s Xapo debitne kartice (više o tome kasnije). U svakom slučaju, to je lijepo imati izbor i element fleksibilnosti.

Imajte na umu da kako bi upravljali Bitcoins s Xapo web novčanik, morate imati internetsku vezu. Ono što mi se sviđa o Xapo web novčanik je da je jednostavan za korištenje. Izgled je vrlo jednostavna, što ga čini idealnim ako ste novi u cryptocurrency.

Prijenos Bitcoin i iz svod je lako, i biti u mogućnosti da biste vidjeli svoju ravnotežu i transakcije, a na putu je zgodan. Tu je i pomični nosač s Xapo mobilne appavailable na Androidu i iOS-u.

Xapo Vault

Razmislite o Xapo vaultlike štedni račun. To je mjesto na koje se premjestiti svoje Bitcoin kada ga želite zadržati dugoročno za dodatnu sigurnost. Slanje sredstava iz Xapo web novčanik u trezoru je jednostavno. U slučaju povlačenja sredstava iz trezora, postoji više sigurnosnih slojeva za provjeru vašeg zahtjeva. U bitcoins potom se prenose na vaš novčanik u roku od 48 sati.

Svod ima niz sigurnosnih značajki, kao što su Višeparametarska autentikacije i privatni ključ segmentacije. Kada prijenos sredstava s Xapo web novčanik na Xapo trezoru, ta sredstva su se preselili u offline računalo. Podaci se zatim šifrirani i oborio prije kopiranja na vanjske diskove i papira. Sigurnosne kopije se potom pohranjuju u fizičkim trezorima na različitim lokacijama. Takve sigurnosne procedure su dizajnirani kako bi se bolje zaštitili svoj Bitcoin od mogućih napada.

Xapo debitna kartica

Osim pružanja dvije Bitcoin opcije za pohranu u Xapo novčanik i trezora, Xapo također pomaže u smislu trošenja Bitcoin. Djeluje slično kao redoviti debitnom karticom, sa jedinom razlikom da je povezan na svoj Xapo web novčanik nego na bankovni račun.

Xapo debitna kartica omogućuje kupovati svojim Bitcoin kao i podizanje gotovine na bankomatima. To se može koristiti bilo gdje u svijetu koji prihvaća VISA online, sa USD, GBP, a valuta EUR na raspolaganju. Lako je pratiti potrošnju jer ste obaviješteni o svakoj kupnji.

Budući da je Xapo debitna kartica vezana uz Xapo web novčanik, a ne sa svodom, trebali biste izbjegavati slanje sve svoje Bitcoin na svodu ako želite koristiti Xapo debitnu karticu. Kartica ima dnevno ograničenje potrošnje, što može biti da se neograničeno ako vam dokumentaciju za verifikaciju. Inače, standardni ograničenja dnevne potrošnje je $ 2.500 po danu s najviše dva ATM transakcije dnevno.

Naknade

Iako su i Xapo novčanik i Xapo svod su besplatni za korištenje, postoje neke transakcije naknade. Prijenos iz jednog u drugi wallet Xapo slobodno; Međutim, postoje naknade za transakcije kada šaljete ili primate izvan Xapo (kao što je ili iz drugih novčanika ili bankovnih računa). Dodavanje sredstva nastaje naknadu od 0,2%, dok je za obradu dodatne naknade, ovisno o načinu plaćanja.

Tu su i neke Xapo debitne kartice pristojbe. To uključuje jednokratnu uplatu od $ 20 za cijenu kartice u. Promjena PIN također nastaje malu naknadu od $ 1. Djeluje jeftinije ako koristite karticu na trošenje novca na karticu. Ako ste ga koristite u nekoj drugoj valuti, naknade su veći.

Na primjer, ATM povlačenje za trošenje valuti kartice nosi naknadu od 2,50 $, a povlačenje u drugoj valuti ima naknadu od $ 3.50. Ako napravite kupi u valuti koja je drugačija od trošenja novca vaše kartice, onda ima 3% naknade na kupnju devizni.

Javnog mnijenja i online recenzije

Iako postoje negativne recenzije kako bi se naći u vezi Xapo, velika većina naišao sam pod uvjetom nešto tvar njihovim tvrdnjama. Kao takav, ja bih se negativne komentare koje čitaju online sa rezervom, baš kao što bi, kada ste pročitali recenzije koje pružaju posebno visoke pohvale.

Mišljenja iz Xapo Bitcoin novčanik i Vault aplikacije na Google Playu uglavnom pozitivni, a rejting s 4 zvjezdice s više od 30.000 korisnika. Postoje manje mišljenja dostupni za iOS verzije, koja ima ocjenu 3-star od 360 korisnicima na vrijeme pisanja. Xapo korisničku podršku je općenito dobri ali pomalo spor na strani.

Zaključak

Osobno, mislim da ako kupujete Bitcoin, ti si bolji od držeći ga sami nego stavljajući ga u rukama treće strane koji drži privatne ključeve. To je rekao, moglo bi se tvrditi da su privatni ključevi su sigurnije sa sigurnosnim sustavom Xapo zapošljava. Xapo se vidi kao osnovana i ugledna tvrtka, što je pravi, održiv opciju kada je riječ o kupnji, skladištenje i trošenje Bitcoin.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Bitstamp pregled: Je li najjeftiniji burzu za kupnju Bitcoina?

Post Tacocoin

Ledger Nano S pregled - Je li ovaj Bitcoinov novčanik bolji od TREZOR-a?

Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Je li 100% legit?

Post Tacocoin

Bitcoin protiv Ethereuma: usporedba kriptovalute

Post Tacocoin

Binance pregled: Je li to legit kriptocurrency razmjene?

Post Tacocoin

EToro Cryptofund pregled: Ulaganje u Bitcoin, Ethereum, i više

Post Tacocoin

Rudarstvo protiv kupnje bitcoina - Gdje će vas dobiti $ 10k?

Post Tacocoin

Coinomi pregled - Mobile novčanik za više kriptocurenata

Post Tacocoin

Antminer T9 protiv Antminera S9 - Tko je najbolji Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Virwox pregled: Je li to Legit ili muljaža?

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari koje trebate znati prije kupnje

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Je li to operacija legit rudarstva?