Najbolji Bitcoin Desktop Walleti 2017 - pregledani su 4 novčanika (Mac, Windows, Linux) | Croatian.lamareschale.org

Najbolji Bitcoin Desktop Walleti 2017 - pregledani su 4 novčanika (Mac, Windows, Linux)

Najbolji Bitcoin Desktop Walleti 2017 - pregledani su 4 novčanika (Mac, Windows, Linux)

Današnji post je o najboljem Desktop novčanike na raspolaganju za spremanje Bitcoins. Desktop novčanici su novčanici koji spremaju privatni ključ za svoje Bitcoins na tvrdom disku. Po prirodi, desktop novčanici su sigurniji od mobilnih novčanike (jer oni teže ukrasti).

load...

Ako ste novi u svijetu Bitcoin i walletsplease gledati ovaj video prije čitanja dalje:

Naravno desktop novčanici i dalje smatra „vruće novčanike”, budući da su spojeni na Internet. To ih čini prirodi nesigurno. Međutim, za male količine Bitcoin ili altcoin su dobro rješenje.

Za velike količine Bitcoin Uvijek koristite hladnu pohranu novčanike poput papira walletor hardverski lisnice. Danas idem na pregled 4 različite desktop novčanike koji rade na sve 3 glavne operativne sustave - Mac OS, Linux i Windows.

load...

Electrum - All Around Winner Bitcoin Desktop novčanik

Trebalo mi je neko vrijeme da počnete koristiti Electrum, ali jednom sam, nikad pogledao natrag. Ja ću početi s minus - Electrum je ružno. Sučelje izgleda kao 90-verziji sustava Windows. Isto tako, ako ste potpuno novi u Bitcoin imam osjećaj da ćete se izgubiti vrlo brzo s obzirom na neprijateljski sučelje.

Međutim, nakon što se preko pitanja sučelja, Electrum je jedan od najvažnijih robustan, učinkovitih i sigurnih desktop novčanike vani. Također je open source, što znači da mnogi ljudi su sudjelovali u razmatranju i skladanje kod. Time se smanjuje vjerojatnost zlonamjernog koda unutar softvera na gotovo nulu.

load...

U vrijeme kad je Bitcoin mreža „gužva” i pristojbe transakcije može poletjeti uvis, Electrum je jedan od rijetkih novčanika koji vam omogućuje da zamijenite naknadu koju ste postavili na već emitirani transakcije. Ova značajka je vrlo zgodan kada ne možete dobiti svoj posao za potvrdu.

Dodatne značajke uključuju adresu označavanje, prilagodbe naknada, kriptiranje vaš novčanik i potpisivanje / provjere poruke (to je napredna značajka).

Bottom line, ovo je izvrstan novčanik. Ako ste razumjeli Bitcoin dovoljno dobar da ga koriste, ići za to. Electrum je dostupna za Mac, Windows i Linux.

Izlazak - the dumbed dolje, prilično Bitcoin desktop novčanik

Ako ste tek počeli s Bitcoin i dalje pokušavamo završiti glavu oko svega što se događa, Izlazak ima li pokriven. Exoduslaunched srpnja 2016. I od tada je stekao ozbiljan zamah.

Opet, ja ću početi s minus - to nije open source. To znači da programeri mogu potencijalno umetanje malicioznog koda u program bez vas znajući o tome. I naravno, kada je u pitanju novac, ima zatvoreni izvor programa može podići zabrinutost. Međutim, budući da ja predlažemo da koristite desktop novčanike za male količine Bitcoin u svakom slučaju (zatvoreni ili open source), onda to nije veliki problem u mojoj knjizi. Nikad staviti iznos nisam spreman riskirati na bilo vruće novčanik (stolno računalo, mobilni ili web).

Izlazak također vam omogućuje da zadržite razne altcoins kao što Ethereum, Litecoin, crtica i još mnogo toga. Sučelje je super jednostavan za razumjeti, pa čak i ukupni Newbies će se naviknete na njega. Ako Electrum naći na zastrašujuće, ovo je sjajna alternativa. Izlazak je dostupna za Mac, Windows i Linux.

Bitcoin Temeljni - Pun Bitcoin čvor novčanik za hardcore Bitcoiners

Sve novčanike smo do sada obuhvaćena su poznati kao SPV novčanike ili Lite novčanike. To znači da oni nemaju potpunu kopiju blockchain u cilju provjere transakcija - oni relej na drugim računalima na mreži da im daju informacije o transakcijama.

Bitcoin Coreis pun čvor Bitcoin novčanik. To znači da nakon što ste preuzeli novčanik također će preuzeti cijeli blockchain na računalo. To se može dobiti jako neuredan kao veličina u blockchain-a je preko 130GB i može potrajati neko vrijeme za preuzimanje. Međutim, nakon što je Blockchain je skinuti sada možete samostalno provjeriti transakcije na mreži i ne treba vjerovati nikome u sustavu.

Iskreno, ja ne mislim da je vrijedi gnjavažu. Možete dobiti neke obrazovne vrijednosti po završetku ovog procesa, ali za svakodnevne poslove i korištenje Bitcoin SPV novčanike su sasvim u redu. Bitcoin Core je dostupan za Mac, Windows i Linux.

Copay - što je Multisig Bitcoin Desktop novčanik

Copay je novčanik izrađen od strane BitPay, jedan od najvećih pružatelja Bitcoin platnog prometa oko. Novčanik je dostupan za većinu glavnih platformi (mobilne i desktop) te je multisig novčanik. Korištenje copay je multisig značajka omogućuje dodatnu sigurnost protiv krađe i mogao biti dobar izbor, ako si ne možete priuštiti hardverski novčanik.

Copay je kod otvorenog koda, dostupan za Windows, Mac i Linux te je oko od 2014.

Skladište oružja

Armoryis dobro poznatog i pouzdanog branda kada je u pitanju Bitcoin sigurnosti, iako je novčanik obično je najbolje za naprednije korisnike. Ako ste u potrazi za novčanik koji naglašava sigurnost i sigurnost, Oružarnica treba napraviti kratki popis kao novčanik ima niz za šifriranje i hladno skladištenje mogućnosti.

Oružarnica je najuglednijih brandova kada je u pitanju Bitcoin security.Armory je dostupna za Mac, Linux, Windows Ubuntu i RaspberriPi.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

TREZOR protiv LEDGER - Hands On Hardware obrada novčanica

Post Tacocoin

Binance pregled: Je li to legit kriptocurrency razmjene?

Post Tacocoin

Pregled trgovine AvaTrade Bitcoin

Post Tacocoin

BTC Robot pregled - je li muljaža? Stvarni rezultati korisnika bitcointalk

Post Tacocoin

Bitfinex pregled: Najveća svjetska razmjena po volumenu

Post Tacocoin

Tražite Bitcoin Alternative? Evo 6 kovanica koje treba razmotriti

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoinov novčanik za 2014. - Blockchain protiv MyCelium protiv Coinabse

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading pregled

Post Tacocoin

Kraken pregled - Je li to Bitcoin Exchange Pouzdan?

Post Tacocoin

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStamp - Gdje trebate kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Pregledane su najbolje Bitcoin oglasne mreže

Post Tacocoin

Što je Zen Protocol? Analiza ICO u studenom