Najbolja eterična košarica (ažuriranje 2018) - 5 opcija pregledane | Croatian.lamareschale.org

Najbolja eterična košarica (ažuriranje 2018) - 5 opcija pregledane

Najbolja eterična košarica (ažuriranje 2018) - 5 opcija pregledane

Ethereum je blockchain platforma koja omogućuje pametne ugovore, postaje sve više i više popularan. Od početka 2017. Godine cijena je skočila od 8,22 $ do oko 50 $. Ja sam pokriven kako kupiti Ethereumin na prethodni post, ali to je samo dio procesa. Danas želim pokriti 5 različitih vrsta Ethereum novčanike, tako da ćete znati gdje će se spremati Ethereum.

Ethereum je vrlo tehnički valuta (čak i više od Bitcoin), stoga većina novčanici vani nisu Newbie prijateljski. Ja ću ići preko njih od najjednostavnijih do najsloženijih, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašoj razini znanja.

Hardver novčanici - Najbolja sigurnost (za cijenu)

Ako ste ozbiljni o osiguravanju svoje altcoins predlažem pohranjivanjem Ethereum na hardverskom novčanik. Međutim, ovi hardverski novčanici nisu slobodni i cijene bilo gdje između $ 50 $ 100 (dostava nije uključena). Današnji vodeći hardver novčanike Trezor, Ledgerand KeepKeyall vam opskrbu s opcijom za spremanje Ethereum na njih. Umjesto objašnjavanja oko svake od njih ću samo link na mojih prethodnih mišljenja na novčanike:

Evo moj Trezor pregled

Evo mog Ledger nano S pregled

Evo moj KeepKey pregled

Osobno, koristim Trezor ali sve tri su odličan izbor za maksimalnu sigurnost.

Coinbase je Ethereum novčanik - Najjednostavnija opcija

Coinbasesupplies je Ethereum novčanik, kao i Bitcoin novčanik. Coinbase novčanik je jednostavan za postavljanje i vrlo jednostavan za korištenje, no ima nekoliko ograničenja, trebate biti svjesni:

  • Tvrtka posjeduje privatni ključ lisnice za vas. To znači da niste u kontroli svojih sredstava i Coinbase može odlučiti zatvoriti račun ako to žele. Bilo je slučajeva u pastthat Coinbase ugasiti korisnički računi učiniti za ilegalne aktivnosti.
  • Coinbase ETH novčanik ne podržava ETC (Ethereum Classic). Za jednostavno objašnjenje o ETC vs ETH pročitati ovaj post.

Nakon što otvorite Coinbase račun ćete odmah vidjeti ETH novčanik pojavljuju na kartici „računi”.

Tada možete unijeti ETH račun i kliknite na „novčanik adresu” kako bi dobili svoj Ethereum javnu adresu.

 

Kliknite ovoga dokumenta provjeriti Coinabase je ethereum novčanik.

Izlazak novčanik - desktop mogućnost za povećanu kontrolu

Exodusis u Bitcoin i Altcoin desktop novčanik s prekrasnim dizajnom i intuitivno sučelje. Pregledao sam novčanik u pastand mislio to je bio jedan od najboljih koje sam dosad pronašao. Kada je riječ o ograničenjima za egzodus imajte na umu da to nije 100% open source. Mnoge komponente unutar Izlazak su open source, ali ne sve od njih. To znači da se kod ne bi pregledali u cijelosti zajednici.

Također, novčanik je trenutno dostupan samo u desktop verziji (bez inačicu za mobilne uređaje još). Kao Coinbase, Izlazak ne podržava ENC samo ETH. Međutim, za razliku Coinbase, Izlazak je neovisna novčanik koji pohranjuje privatni ključ na vašem računalu, a ne na bilo koji vanjski Sever. To znači da imate potpunu kontrolu (i punu odgovornost) za svoje kovanice.

Izlazak vam omogućuje da prihvate Bitcoin, Ethereum, crtica, Dogecoin i Litecoin. Dovoljno je otići na „novčanik” i odaberite cryptocurrency želite. Nakon toga kliknite na „primi” da biste vidjeli svoju Ethereum adresu.

Kliknite ovog Ugovora pogledati Izlazak za sebe.

Jaxx novčanik - Novi klinac na blok

Dok nisam u potpunosti pregledan Jaxxyet (planiram to učiniti sljedeći tjedan), od mog prvog dojma čini se da je vrlo dobar Bitcoin i Altcoin novčanik svim uređajima (računala i mobilnih). Slično Izlazak Jaxx pruža jednostavno i intuitivno sučelje za mnoge altcoins.

Za razliku od većine drugih novčanike vani Jaxx podržava ETH i sl Također, vaši privatni ključevi se nikada ne dijeli s Jaxx poslužitelj i sigurno pohranjeni na vašem računalu. Jaxx nije open source, ali kod je slobodno dostupan na internetskoj stranici novčanik što ga čini malo više dostupni za pregled.

Kako bi se primiti Ethereum s Jaxx samo bi bili sigurni ste da valuta postavili kada ste prvi put instalirali program. Zatim izaberite valutu na gornjoj traci i vidjet ćete svoju Ethereum adresu odmah ispod.

Kliknite ovoga dokumenta provjeriti Jaxx za sebe

ETHAdress - Opcija hladnjača

Za one od vas koji žele pohraniti Ethereum offline možete ispisati jedan Ethereum papira novčanik. ETHAdress je open source projekt koji će stvoriti Ethereum papira novčanike za vas. Slično BitAddress.org, stranica će stvoriti privatni i javni ključ za par s klikom na gumb. Nakon toga možete ispisati te podatke i pohraniti ga na sigurno mjesto tako da nema vanjskog haker će biti u mogućnosti da biste dobili vaše novčiće.

Još jedna opcija koja je dostupna je za šifriranje vašeg privatnog ključa, tako da ako ste vi ili bilo tko drugi želi koristiti novčiće oni će morati znati lozinku za dešifriranje.

Vi nikada ne bi trebao dijeliti svoj privatni keywith nikoga. Na gornjoj slici moj privatni ključ javno izložen, ali to je zato jer nema novca u ovom novčanik. U trenutku netko zna svoj privatni ključ da ima kontrolu nad svojim kovanicama.

Korištenje ETHaddress će vjerojatno biti relativno siguran način pohrane Ethereum. Međutim, ETHaddress mogu se koristiti samo s ETH (ne ETC). Također, ako ikada želite poslati novac za nekog drugog, morat ćete uvesti ključeve u online novčanik (npr Izlazak, Jaxx) i tek tada ćete biti u mogućnosti da ih koriste.

Kliknite ovoga dokumenta posjetite ETHAddress.

MyEtherWallet - web sučelje za Ethereum

MyEtherWallet je web mjesto koje vam omogućuje stvaranje, slanje i primanje Ethereum bez da imaju kontrolu nad svojim privatnim ključevima. Kada prvi ulazak na stranicu možete odabrati želite li generirati novčanik, pošaljite Ethereum ili niz drugih mogućnosti.

Ako generirati novčanik stranica će stvoriti javno-privatnog par ključeva, koji će biti zaštićena lozinkom vašem izboru. Nakon toga ćete dobiti preuzeti datoteku s tom ključnom paru za buduću uporabu. Kad god se želite poslati Ethereum od ove datoteke, morat ćete ga upload na stranicu i dati lozinku.

Slanje se može obaviti putem same web stranice ili putem drugih novčanike kao što TREZORor Ledger. Stranice kod je open source i to radi samo s ETH.

Kliknite ovoga dokumenta posjetite MyEtherWallet.

Ethereum novčanici su još uvijek u svojim ranim danima

Iako Ethereum je bio oko za nekoliko godina, kao što možete vidjeti iz raznih gore to nije tako popularan kao Bitcoin (još). Međutim, budući da Ethereum cijena je u porastu u zadnje vrijeme mislim da ćemo vidjeti više Ethereum novčanike i razmjenu podršku za tu valutu uskoro.

U vrijeme pisanja postoje i nekoliko razmjene koji podržavaju Ethereum (npr BitPanda, Cex.ioand više), ali ja ne mislim da je to dobar izbor da ih koriste kao novčanike, to je razlog zašto nisam ih pokriti u ovom postu.

Ako ste imali iskustva s novčanike gore ili bilo koje druge Ethereum novčanik koji ovdje nisu spomenuti volio bih čuti o tome u odjeljku komentara u nastavku.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: Najbolji menadžeri za šifriranje 2017 pregled

Post Tacocoin

BitMEX pregled - Je li to Bititna burza debitne trgovine?

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Je li to operacija legit rudarstva?

Post Tacocoin

Je li Coinbase zloupotrijebio sudionike programa upućivanja?

Post Tacocoin

CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

Koji je najbolji Bitcoin desktop wallet?

Post Tacocoin

Pregledan je Luno (bivši BitX) Bitcoin Exchange i Wallet

Post Tacocoin

EToro Cryptofund pregled: Ulaganje u Bitcoin, Ethereum, i više

Post Tacocoin

Moj novi najbolji Bitcoin i altcoin novčanik - Exodus novčanik pregled

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hack, Cheats i Mod apk)

Post Tacocoin

Vodič za početnike najboljih VPN usluga u 2016. godini

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled