Bitcoin Trezor je pregledao - je li siguran? | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin Trezor je pregledao - je li siguran?

Bitcoin Trezor je pregledao - je li siguran?

Više Bitcoin sigurnosti = manje fleksibilnosti

Kada pogledate razne opcije za Bitcoin sigurnost više sigurnih metoda je - manje fleksibilnosti imate u trošenje vašeg novca. Na primjer, spremanje novca na sigurnom papira novčanik, koji se smatra prilično sigurno vam omogućuje samo na depozit novca. Kada želite da ih povući ćete morati pronaći Bitcoin klijenta i izvoziti svoje privatne ključeve.

load...

Što je Trezor i zašto je to drugačije?

Postavljanje Trezor je prilično jednostavan. Vi priključiti uređaj na računalo, instalirati „most” koji omogućava Trezor za komunikaciju s računalom i slijedite upute.

Odabir PIN kod

PIN kod će se utvrditi da li su stvarni vlasnik Trezor svaki put kada ga uključite u računalo. Proces postavljanja je da se koristi Cleaver kombinaciju oba uređaja Trezor i računalo kako bi bili sigurni da će biti vraški teško da vam ukrasti PIN. To će vas pitati da kliknete relevantne brojeve na zaslonu računala kao što je ovaj: međuvremenu je vidljiva samo na svoje Trezor prikaz stvarnih brojeva: Na taj način, čak i ako je netko praćenje vaše tipke su neće biti u mogućnosti da znate što je vaš PIN. Kada postavljate Trezor po prvi put, morat ćete unijeti novi PIN dva puta. Uočite da su brojevi prikazani na Trezor promjena između unosa.

load...

Zapisivanje sjeme Trezor - je vaš gospodar privatni ključ

Zatim će se zatražiti da napiši svoj sjeme za oporavak. Vaš sjeme je popis tajnog skupa riječi koje ćete koristiti za oporaviti svoj novac u slučaju da izgubite Trezor. Uređaj će vam pokazati popis od 12 riječi (možete odabrati više za dodatnu sigurnost), koji ćete morati zapisati. Ovaj popis bi trebao biti je zadržao na sigurno mjesto, kao što se može koristiti za oporaviti svoje privatne ključeve.

Ti si dobar to ići!

Nakon što završite postavljanje ćete morati spojiti Trezor na bilo kojem računalu i pristup MyTREZOR.com - To je klijent za Bitcoin Trezor. Od tamo ćete biti u mogućnosti poslati Bitcoins se tko vam se sviđa. Može Trezor biti sjeckan? Jedna od velikih stvari o Trezor je da nema „korisničko ime” ili „lozinka” za svoj račun. Vaše vjerodajnice su svoj Trezor uređaja. Dakle, ako netko ne bi fizički pristup svom uređaju ne postoji način da može pristupiti računu. Ali, ako bi netko mogao dobiti pristup uređaju? kako o svom zlu napravio?!? „Zlo sluškinju” napad je ime dano za napad koji je napravio fizički (nije daljinski) na računalu koje je ostavio bez nadzora. Napadač ima sposobnost da fizički pristup računalu više puta, bez vlasnika znanja - samo slike koju je imao kućna pomoćnica koja je zao :)

load...

Za ekstremne zaštite - postaviti zaporku

U slučaju „zlo Maid” svoje sjeme i privatni ključevi su u opasnosti. Trezor je to riješio tako što ćete dodati dodatnu zaštitu zaporkom. To znači da ćete se sjetiti izraz koji će se koristiti za pristup svoje Bitcoins. Zaporka se ne bi trebala biti zapisane bilo gdje i treba memorirati.

Kako o iznude?

Kada se sve ne uspije, fizička snaga može biti posljednja stvar koja će se koristiti za pristup Vašem Trezor, također poznat kao „pet dolara ključem napada”, kako je objašnjeno u sljedećoj slici: Za ovaj scenarij možete koristiti različite dulje zaporke - svaki vodi u drugu količinu novca. Tako ćete „dati” mamci šifru vodi do male količine novca, a imajući većinu svojih kovanica sigurnim.

Tako je Trezor 100% pun dokaz sigurna?!?

Ne Ništa nije, ali to je kao bliski kao što dobiva. Čak je i najnoviji sigurnosni propust pronađen u USB Pogoni ne odnosi se na Trezor. Jedna stvar koja Trezor vas ne može zaštititi od je phishing napada. To znači da netko može pokušati prevariti vas tako da vam poslati Bitcoins iz svog Trezor na krivu adresu. Međutim, to ne predstavlja kvar uređaja - to je više od ljudskog kvara. Morate biti sigurni da osoba koju šaljete svoje Bitcoins da je oni koji kažu da su (ovdje je moje vlastito iskustvo s krađom identiteta). Za detaljne informacije o mogućim Trezor prijetnji i kako su se bavila se odnose na sigurnosne prijetnje Trezor je sectioninside njihov FAQ.

Dodatne misli o Trezor

Moje iskustvo s Trezor je bio izuzetno ugodan. Postavljanje je jednostavno, uređaj je intuitivno i sigurnosne mjere izgledaju prilično robusno. Također sam bio vrlo impresioniran s tvrtkom tim što oni činiti se biti vrlo vješti profesionalci u području Bitcoin sigurnosti. Svatko tko je ozbiljno o sigurnosti svojih Bitcoins trebaju dobiti Trezor. Moja jedina briga s Trezor je s obzirom na njihovu Bitcoin klijenta. Mislim, recimo da je tvrtka odlazi iz poslovanja - kako ću i dalje biti u mogućnosti poslati svoje Bitcoins ako klijent ne radi? Pa očito je nekoliko novčanici vani već počeo raditi na Trezor kompatibilnosti. Na primjer, Electrum ima Trezor pluginwhich omogućuje uživanje Trezor je poboljšanu sigurnost s Electrum u fleksibilnosti.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari koje trebate znati

Post Tacocoin

Pregledani najbolji Wallpaperi Bitcoin za vaš Android mobilni uređaj 2017

Post Tacocoin

Moja ulaganja u BTCJam upravo su nestala

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot pregled - nepristran, 100% realnih podataka

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zašto su korisnici Reddit rekli o ovoj Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - Nije li sigurno da vrijedi svoj novac

Post Tacocoin

EToro Cryptofund pregled: Ulaganje u Bitcoin, Ethereum, i više

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Je li to operacija legit rudarstva?

Post Tacocoin

Najbolji Litecoin mining hardver - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

CryptoSteel pregled (spalio je, trčao nad njom i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: Najbolji menadžeri za šifriranje 2017 pregled

Post Tacocoin

Pregled i analizu Bitclub mreže