Elektronski novčanik pregledan: osobni i Reddit recenzije | Croatian.lamareschale.org

Elektronski novčanik pregledan: osobni i Reddit recenzije

Elektronski novčanik pregledan: osobni i Reddit recenzije

Možda je jedan od najstarijih igrača u Bitcoin novčanik marketis Electrum. Objavljeno u studenom 2011. Thomas Voegtlin to jer je izmijenjen od strane različitih developera (kod open source). Electrum je klijent temelji novčanik a - što znači da je softver preuzeti i pokrenuti s računala. To je dostupan samo za stolna računala u ovom trenutku i možete ga preuzeti ovdje.

Electrum se ponosi sljedeće pogodnosti:

Brzo

# 8211; klijent ne preuzeti blockchain, to zahtijeva da se informacije sa servera. Nema odgode, uvijek up-to-date.

Sef

# 8211; Vaši privatni ključevi su šifrirani i nikad neće napustiti svoje računalo. Vaš novčanik mogu se vratiti iz tajnog izraza. Možete zadržati svoje privatne ključeve odsutan, i ići online s gledanjem samo novčanik.

Privatna

# 8211; Vaši privatni ključevi ne dijele s poslužiteljem. Ne morate vjerovati poslužitelj sa svojim novcem. Vaši privatni ključevi su šifrirani i nikad neće napustiti svoje računalo. Poslužitelj ne pohranjuje korisničke račune. Niste vezani za određeni poslužitelj, a poslužitelj ne treba da znaš.

Također još jedna velika prednost Electrum je da se može koristiti s TREZORor knjiga, tako da možete slati Bitcoins iz svog hladnog uređaja za pohranu kao dobro.

Mnogi Redditors također uzeti u obzir Electrumto biti najbolji novčanik ruke dolje za stolno računalo. No danas želim pogledati Electrum od newbie gledišta jer se uvijek činilo mi se da je novčanik je previše složen. Imajte na umu da nikada nisam koristi Electrum prije ovog posta, a ja ću biti učenje kako ga koristiti kao idem.

Vrsta sablasni početnog zaslona

Na prvi pogled, kada se zemljište na Electrum početne stranice site izgleda prilično čisto i razumljivo. No ja sam još uvijek malo odvratiti od screenshotovi poput one prikazane ispod kao newbie:

Samo čini se da je previše tehnički (IMO). Međutim, ovo je ogroman skok od kako je stranica koristi izgledati.

Kad sam kliknite na „skinuti” Ja dobiti mogućnost izbora između „jednostavnu instalaciju” i drugim naprednim instalacijama (python instalacija npr i razvojne instalacija). Ovo je stvarno dobro jer znam točno gdje da ide.

Instalacijski postupak je prilično jednostavna i ravno naprijed. Ona također ima opciju za rad s hardverskim novčanike što sam naveo gore. Postavljanje novčanike uzeti malo više od jedne minute.

Jednostavan i do točke (možda previše jednostavna?)

Korisničko sučelje stvarnog novčanik je prilično ravno naprijed. Imate različite kartice na vrhu koji omogućuju vam da odaberete između „pošalji”, „primiti” i druge opcije novčanik povezane.

Na dnu imate postavke sustava, kao što su mijenjanje lozinke, status mrežnog povezivanja i također „lite” mod u kojem možete samo brzo poslati Bitcoins ljudima.

Sve u svemu to je prilično jednostavna. Moja jedina briga je da za newbie ovaj novčanik još uvijek može biti zbunjujuće, jer se fokusira na funkcionalnost, a ne korisničko iskustvo. Znači, ako ne znam ništa o tome Bitcoin i preuzeti ovaj novčanik neću znati što sve stvari ovdje znači.

Dodavanje kratke savjete alat za novčanik može pomoći očistiti iz različitih polja ili čak početnike udžbenik za Bitcoin. Electrum nema vrlo opsežan documentationabout novčanik i aktivni BitcoinTalk kategorija, gdje možete dobiti odgovore na pitanja. No, poput mnogih drugih novčanike vani su usredotočeni samo na funkcionalnost, a ne na ono što je poznato kao kupca onboarding”.

Kupac Prvi koraci je proces povećava vjerojatnost da novi korisnici postati uspješan kada donosi svoj proizvod. Postoji velika websitethat prikazuje različite primjere takvih procesa u dobro poznate tvrtke. Ali mislim da je to cijena koju obično plaćaju za stvaranje neprofitna komad softvera. Ljudi se koncentrirati samo na upotrebljivosti, a nažalost to je ono što otežava novčanik na kraju.

Ukratko stvari - Electrum je velika brz, siguran i stabilan novčanik, no to ne odgovara početnicima. Novčanik je izgleda da je dalek put otkako je prvi počeo, a također je stekao golemu povjerenje u Bitcoin reddit zajednice. Dakle, ako znate malo o Bitcoin to je svakako dobar izbor.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Je li moguće 20% mjesečno ROI?

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Rudarski bazeni (Top 5 pregledano)

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Desktop Walleti 2017 - pregledani su 4 novčanika (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Najbolja eterična košarica (ažuriranje 2018) - 5 opcija pregledane

Post Tacocoin

Bithumb pregled - kupnja bitcoina u Koreji

Post Tacocoin

Kraken pregled - Je li to Bitcoin Exchange Pouzdan?

Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Je li 100% legit?

Post Tacocoin

Antminer T9 protiv Antminera S9 - Tko je najbolji Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Najbolje Bitcoin Escrow usluge

Post Tacocoin

Moj novi najbolji Bitcoin i altcoin novčanik - Exodus novčanik pregled

Post Tacocoin

Ledger Wallet pregledao je 80 korisnika Reddit (bez promotivnog koda)

Post Tacocoin

Što je Zen Protocol? Analiza ICO u studenom