Pregled Jaxx Walleta - Sve oko Bitcoinovog novčanika | Croatian.lamareschale.org

Pregled Jaxx Walleta - Sve oko Bitcoinovog novčanika

Pregled Jaxx Walleta - Sve oko Bitcoinovog novčanika

IMPORTNAT: 10. Lipnja 2017 sigurnosni bug je prijavljen u vezi Jaxx. Vrijeme Jaxx je obaviješten o tome ipak nisu provedene popraviti još. Predlažem izbjegavanje Jaxxuntil to rješavati.

Nedavno sam pregledao najbolje Ethereum novčanike aroundand došao Preko Jaxx- neovisnu Bitcoin novčanik koji je dostupan za većinu uređaja (Windows, Apple i Linux desktop, Android i iOS mobilne uređaje i tablete, i Google Chrome i Firefox.)

load...

Danas bih želio da se dublje pogledati Jaxx i vidjeti kako to uspoređuje s drugim uspješnim desktop novčanike. Za ovaj pregled sam skinuti Mac OS desktop verziju i verziju iOS.

Spoiler alert - Bio sam prilično impresioniran.

Dizajn je super, korisničko sučelje je nevjerojatna

Prva stvar koju sam primijetio o Jaxx je dizajn. Novčanik koristi lijepe, minimalistički crne ekrane koje donose jednostavnost za korisnika. No to nije ono što je dobio mene prodan na novčanik. Ono što je doista nevjerojatna po mom mišljenju je jednostavno sučelje.

load...

Čak i ako ste potpuni početnik vjerojatno ćete uspjeti iskoristiti Jaxx bez puno problema. Postava je prilično jednostavan i stalna uporaba ograničena na osnove kao što su „poslali” / „primiti” i promjena vrste valute.

Uz Bitcoin i cryptocurrencies se takav tehnički predmet mi stvarno treba ovu vrstu proizvoda koji ne panika korisnika daleko.

Međutim, činjenica da je sučelje je minimalan ne znači da Jaxx ne isporučuje korisniku s naprednim značajkama. Nakon što kliknete na gumb „IZBORNIK” (gore desno) možete dobiti sve vrste naprednih značajki, uključujući:

  • Dodavanje / uklanjanje različite valute podršku
  • load...
  • Korištenje različitih tečajeva
  • Postavljanje veličine transakcijska naknada za brže / sporije potvrde (vidi sliku ispod)
  • Prikaz privatni ključ lisnice
  • Kopija novčanik
  • Uvoz sredstava iz papirnate novčanik
  • Postavljanje PIN sigurnosnog

Ove opcije vjerojatno pokriti većinu, ako ne i sve, od značajki obično traže u novčaniku. Također, svaki lik ima mali alat savjet koji objašnjava više o tome, tako da ne morate ići na webu potražiti objašnjenja.

Altcoin podrška dostupna za većinu glavnih kovanice

Jaxx nije samo Bitcoin novčanik, ona također podržava puno drugih velikih altcoins uključujući: Ethereum (ETH i itd), Dash, sluti (REP), Litecoin (LTC), Zcash (Zec) i RSK.

Dodavanje ili uklanjanje valuta traje samo dva klika - Idite na „Izbornik” -> „torbe” i odabrati valute želite imati na svom Jaxx novčanik.

ShapeShift integracija je igra mjenjač

Jedan od važnijih značajki Jaxx ima to nije dostupan u drugim novčanike je izgrađena u integraciji s ShapeShift. ShapeShiftis se zamjene za pretvaranje između blockchain tokena i novca. ShapeShift je integrirana izravno u Jaxx kako bi se omogućilo in-app konverziju svih valuta Jaxx podržava. Evo jedne minute objašnjenje o tome kako ShapeShift radi:

To znači da možete razmjenjivati ​​Bitcoin za ETH, na primjer, u aplikaciji. Da bi se to postiglo samo kliknite na ikonu lisica u aplikaciji (vidi dolje) i odlučiti što i koliko želite zamijeniti.

Neke dodatne misli o Jaxx

Jedan od nedostataka u Jaxx je da to nije open source. Međutim, programeri su izvorni kod dostupan za svakoga tko je u potrazi da ga pregleda na novčanik početnoj stranici. Podrška za novčanik se obavlja preko ticketing sustava, a tu je robustan FAQ pagein kako bi riješili probleme na svoju vlastitu.

Također sam pokušao tražiti mišljenja na internetu u vezi Jaxx. Ja sam pronašao nekoliko peoplewho je issueswith novčanik u prošlosti. No nisam mogao naći ništa negativno u zadnja 3 mjeseca. Također sam pronašao neke prilično pozitivan reviewsabout novčanik tako da mislim da je to osobna stvar.

Ukoliko koristite Jaxx?

Sam prethodno pregledao Izlazak, veliki desktop novčanik po mom mišljenju, i moram reći da mislim Izlazak je pronašao svoj meč. Jaxx je nevjerojatna komad softvera, a za razliku od egzodusa je dostupna preko odbora za mobilne i desktop pod istim uvjetima.

Nakon što je rekao da, tvrtka je još mlada (samo godinu i pol stara mislim). Dodaj činjenicu da Jaxx je vruće novčanik i došli do zaključka da to nije pametno zadržati veliku količinu novca na njega. To nije nužno nešto učiniti s Jaxx, to je samo osnovni mjera sigurnosti - nikad zadržati veliku količinu novca na toplom novčanik. Za velike količine uvijek koristiti hardverski novčanik (tj Trezor, knjiga), ali za manje „dana u dan”, iznosi Jaxxis je u mojoj knjizi odličan izbor.

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Bithumb pregled - kupnja bitcoina u Koreji

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Rudarski bazeni (Top 5 pregledano)

Post Tacocoin

Koji je najbolji Bitcoin desktop wallet?

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoinov novčanik za 2014. - Blockchain protiv MyCelium protiv Coinabse

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin novčanik za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Je li to vrijedno?

Post Tacocoin

Pregled: Paxful protiv lokalnih Bitcoins

Post Tacocoin

Milijardijska kovanica (TBC) - Kako muljaža ide poprsje

Post Tacocoin

Što je Zen Protocol? Analiza ICO u studenom

Post Tacocoin

GreenAddress.it pregled

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hack, Cheats i Mod apk)

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari koje trebate znati prije kupnje