Ledger Wallet pregledao je 80 korisnika Reddit (bez promotivnog koda) | Croatian.lamareschale.org

Ledger Wallet pregledao je 80 korisnika Reddit (bez promotivnog koda)

Ledger Wallet pregledao je 80 korisnika Reddit (bez promotivnog koda)

Oko 2 mjeseca sam usporedbu između Trezor i novčanik knjige. Nakon moje ledgerfor nekog vremena sam mislio da ću potražiti druge online recenzije od Bitcoiners koji također posjeduju uređaj. JA je otišao kroz nekoliko Reddit postove i BitcoinTalk teme, evo što sam našao.

Reddit korisnici Čini se dati puno ljubavi za knjigu

Nakon što je rekao da je predsjednik Uprave Ledger osvrnuo na usporedbu postu navodi:

Naš sljedeći proizvod će dodati NFC / ble (bluetooth) kompatibilnost, i imaju ugrađeni zaslon / tipkovnicu, s kreditne kartice veličine oblik faktor. Nakon toga ćemo postići maksimalnu sigurnost s ukupno uporaba sveprisutnost (prvi prototipovi bit će predstavljen na MWC Barceloni u ožujku ove godine).

Zatim sam pronašao post o Bitcoin Magazine pregled Ledger. Mišljenja u osnovi su podijeljeni, ali jedan korisnik je privuklo moju pozornost s obzirom da je u osnovi samo jedan posjedovati oba Trezor i Ledger u isto vrijeme. On kaže:

Koristio sam micelija. Ja imam tri Trezors i tri HW1 i dvije knjige novčanik nano. Nakon puno eksperimenata za moju osobnu uporabu sam izabrao da ide za Greenbits s knjigom ili HW1. U IMHO oni su isplativija praktično rješenje upravo sada, jer moram trošiti svoje bitcoins s mojim telefonom posvuda sam ja (naravno normalno sam držati moj knjigu u sigurnom). Radije ovo rješenje za papir novčanik / micelija, jer ne žele da se bave različite veličine papira novčanike i nositi s promjenama.

Bitcoin magazin članak je također vrlo pozitivno o svojim iskustvima s knjigom.

Nedostatak drugi zaslon za knjigom je još jedan problem.

Najopsežniji nit o dvije hardvera novčanike bila samo jednostavno pitanje - Trezor vs Ledger, koji vam je draže?

Opet rasprava pobuditi o činjenici da je Trezor ima ekran a knjiga se može upariti s smartphonein cilju pružanja 2 faktora (dostupno samo za Android u ovom trenutku). To još uvijek ne vas izbaciti iz inicijalizacije Ledger na 100% siguran računala (koliko sam shvatio). Post ide na i na i dobiva vrlo „razdražljiv” u nekom trenutku. Opći dojam je da još uvijek nema jasan pobjednik.

Postoji zabrinutost da bi se sumnje u pogledu sigurnosti knjiga može ponuditi bez drugog zaslonu kao Trezor ali po mom mišljenju to su relevantni samo u ekstremnim slučajevima. Evo kratkog videa po knjigu o tome kako instalirati uređaj.

Sažetak i promo kod

Ja mogu reći iz vlastitog iskustva da Ledgeris veliki proizvod. To je pristupačna, dobro osmišljen i čini se da je većina online zajednica slaže se da, iako to nije tako sigurna kao Trezor je dovoljno sigurno za svoje potrebe. Nadam se novi Knjige će doista imaju ugrađeni zaslon koji će ih još bolji proizvod učiniti.

Kontaktirao sam Ledger u vezi dobivanje neke promo kodove za naše čitatelje, ali u ovom trenutku nisu dobavu bilo, ako ništa promjene svakako ću vas obavijestiti. Pobrinite se da se pretplatite na 99Bitcoins tako da nećete propustiti ažuriranja.

Posjedujete li novčanik Ledger? Ako je tako, volio bih čuti vaše mišljenje o tome što je dobro u odjeljku komentara u nastavku.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Ledger Nano S pregled - Je li ovaj Bitcoinov novčanik bolji od TREZOR-a?

Post Tacocoin

Pregled Jaxx Walleta - Sve oko Bitcoinovog novčanika

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hack, Cheats i Mod apk)

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin Desktop Walleti 2017 - pregledani su 4 novčanika (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot pregled - nepristran, 100% realnih podataka

Post Tacocoin

Web-mining - Unovčite svoju web stranicu putem korisničkih preglednika

Post Tacocoin

Vodič za početnike najboljih VPN usluga u 2016. godini

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play potpuni Bitcoin čvor

Post Tacocoin

Elektronski novčanik pregledan: osobni i Reddit recenzije

Post Tacocoin

Bitstamp pregled: Je li najjeftiniji burzu za kupnju Bitcoina?

Post Tacocoin

Pregledani najbolji Wallpaperi Bitcoin za vaš Android mobilni uređaj 2017