Evo Pobjednika za najbolji 2018 Bitcoin hardver novčanik | Croatian.lamareschale.org

Evo Pobjednika za najbolji 2018 Bitcoin hardver novčanik

Evo Pobjednika za najbolji 2018 Bitcoin hardver novčanik

Za one od vas koji još uvijek niste gledali iz Bitcoin bijelu ploču utorak epizodu na Bitcoin walletsI predlažemo da to učinite prije čitanja dalje. Za one od vas koji su, do sada ste vjerojatno znate da je najsigurniji način da možete pohraniti svoje Bitcoins je kroz korištenje hardvera novčanike.

load...

Hardver novčanici koristiti 2FA tako da osiguraju da bi se pristupilo novčanik li dokazati svoj identitet nešto što imate (fizički novčanik) i nešto što znate (PIN koda za novčanik). Ako ste ozbiljni o Bitcoin, morate dobiti hardverski novčanik, ja osobno imam 3 različite sebe.

Danas sam htjela iskoristiti priliku da se popis koji mislim da su najbolji Bitcoin hardvera novčanike na tržištu za 2017. Imajte na umu da su top 3 Bitcoin hardver novčanici ću predstaviti sve su odlične proizvode. Razlika između 1., 2. I 3. Mjesto je nešto manje kao što ćete vidjeti uskoro.

load...

# 1 - knjiga Nano S Bitcoin hardver wallet

Pregledao sam knjigu Nano bale davno i bio je apsolutno impresioniran. Tvrtka, koja je nekad bila druga pratilja na Bitcoin hardvera novčanik utrke činilo se da odgovara da je glavni protivnik Trezor.

Nano Shas elegantan dizajn, intuitivno korisničko sučelje, široka podrška altcoins (Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Zcash, crtica, Stratis) i što je najvažnije atraktivnu cijenu. Trenutno Nano S prodaje za 58 € što je oko 63 $ što je većina pristupačne hardver novčanik iz top 3, kao dobro.

Tvrtka (LedgerWallet) je oko dovoljno dugo da dobije reputaciju poštovanja i ruku na srce nisam mogao naći ništa loše za reći o njihovim proizvodima. Iako sam testirao ovaj proizvod osobno, u ovom trenutku sam još uvijek zapravo koristite Trezor. Glavni razlog za to je zato što kad sam krenuo Bitcoin knjigu Nano S još nije bio okolo :)

load...

Kliknite ovdje kako bi naučili više o Ledger Nano S

# 2 - Trezor Bitcoin hardver novčanik

Moj osobni hardver lisnica je Trezor. To je najstariji hardver novčanik na tržištu i vjerojatno najuglednijih kao jedan. Trezor ima lijep dizajn, vrlo lako razumjeti korisničko sučelje i podržava Zcash, crtica i Ethereum osim Bitcoin (ETH je podržan preko vanjskog novčanik zove MyEtherWallet).

Cijena na Trezor je malo veći i trenutno je 99 $. Ne mogu reći da opravdava višu cijenu od Nano S i za njih je 2. Mjesto u mom mišljenju. Međutim, kao što sam spomenuo prije, to je veliki novčanik, a također možete pročitati moju punu pregled tome ovdje.

Konačno, glavna prednost Trezor ima više od svojih konkurenata je ugled tvrtke. Jedan od osnivača tvrtke je Marek „bljuzgavica” Palatinus, koji je također stvorio prvu rudarski bazen za Bitcoin (osnovana 2010. Godine).

Kliknite ovdje kako bi naučili više o Trezor

# 3 - KeepKey Bitcoin hardvera wallet

Ubačaj 3. Mjesto imamo Keepkey, a Bitcoin hardver novčanik s lijepim iako pomalo velikom dizajnu. Keepkey ima slične značajke na Trezor i knjiga Nano S, međutim postoji nekoliko razloga zbog kojih je malo manje atraktivan, po mom mišljenju.

Prvo, novčanik je prevelik za nošenje u džepu povoljno. Veličina Keepkey novčanik je gotovo dvostruko od Trezor ili Ledger Nano S (kao što se vidi na slici gore). Drugo, tvrtka nije izgrađen dovoljno ugled u zajednici.

Dodatne stvari koje me oklijevati u vezi kupnje proizvoda su:

  • Pisao sam svoju podršku nekoliko puta, ali još nismo dobili odgovor još
  • Njihova podrška stranica SSL certifikat čini nevažećim (vidi ovdje)
  • Neke loše recenzije iz posljednjih nekoliko mjesec dana Amazonseem ispitivati ​​proizvode pouzdanost

Na svijetle strane, Keepkey podržava široku paletu altcoins uključujući Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Namecoin, Testnet, Ethereum i crtica. Keepkey trenutno prodaje za 99 $ slično Trezor.

Kliknite ovdje kako bi naučili više o Keepkey

Dodatni Bitcoin hardvera novčanike na tržištu

Tijekom zadnjih 2 godine sam također istraživao neke dodatne Bitcoin hardverske novčanike koji nisu izvršili top 3 listu pa bih ih ovdje spomenuti.

CoolWalletis kreditna kartica izgleda hardver novčanik koji možete nositi okolo u svom pocket.My pregledu Coolwalletwas pozitivne, no novčanik nije dobila dovoljno marketshare kako za mene je to stabilna proizvoda uzeti u obzir.

BitLoxis drugi hardver novčanik sam pregledao, no to je bilo u ranim fazama, a ja ne mogu dobiti Internet to funkcionirati ispravno. Nisam uzeo još jedan pogled na proizvodu od tada (to je bilo još u početku 2016.), a proizvod mogu postati više user friendly.

Zaključak - ako ste ozbiljni o kripto, dobiti hardverski novčanik

To ne bi bilo jednostavnije od ovog naslova. Da, hardver novčanici trošak novca i nitko kao trošenje novca na stvari koje se mogu dobiti besplatno. No, iznos jamstva ste dobili pomoću hardvera novčanik je mnogo vrednije od $ 50- $ 100 Vi ćete platiti za kupnju stvarni uređaj.

Nemojte reći „to se neće dogoditi meni” jer jednom cryptocurrency postaje glavna (i čini se kao da smo uzimajući tamo prilično brzo) će biti mnogo više slučajeva hakiranja ili krađe. Pobrinite se da ste spremni...

load...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Ledger Wallet pregledao je 80 korisnika Reddit (bez promotivnog koda)

Post Tacocoin

Bitcoin Casinos pregled - 5 najboljih mjesta za Bitcoin Kockanje

Post Tacocoin

Virwox pregled: Je li to Legit ili muljaža?

Post Tacocoin

Moja ulaganja u BTCJam upravo su nestala

Post Tacocoin

Pregled: Paxful protiv lokalnih Bitcoins

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zašto su korisnici Reddit rekli o ovoj Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

HitBTC je pregledao: Je li to sljedeća velika razmjena?

Post Tacocoin

Coinbase protiv kruga - pokušao s $ 500 Evo što sam pronašao

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari koje trebate znati prije kupnje

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor je pregledao - je li siguran?

Post Tacocoin

Recenzija novčića: 6 Kontroverzni problem morate biti svjesni

Post Tacocoin

Kraken pregled - Je li to Bitcoin Exchange Pouzdan?